Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-شستشو حالا به جزئی لاینفک از سبک زندگی خانوار ایرانی تبدیل شده است اما همین شستشوها مشکلات متعددی را متوجه اقتصاد خانوار کرده است.

«هر چند سال‌هاست انتقادات فراوانی متوجه صنعت بسته‌بندی ایران است اما حالا با سبک زندگی جدید ناشی از شیوع کرونا این بحران خود را بیش از پیش نشان می دهد. بسته‌هایی که آب می‌روند و کالاهایی که آب می کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این وضعیت وضعیتی آشنا برای بسیاری از خانوارهای ایرانی است.

یکی از شهروندان در سوپرمارکتی در خیابان مطهری درباره وضعیت تازه می‌گفت: انتظار ندارید برخی کالاها با این وضعیت روبه‌رو شوند. مثلا شخصا نمک خریدم اما وقتی داشتم بسته را می‌شستم نمک آب کشید و کل بسته خراب شد و از بین رفت.

متصدی فروشگاه اما تاکید داشت بهتر است با پنبه‌ای الکلی کالا ضد عفونی شود یا با اسپری الکل این اقدام صورت گیرد اما برخی مشتریان تاکید داشتند در این صورت ممکن است الکل صنعتی باشد و نفوذ آن به داخل بسته مواد غذایی مشکلاتی را ایجاد کند.

این اما همه داستان نیست. بیسکویت، بستنی و خوراکی‌هایی از این دست با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند که شستشوی آنها را تقریبا غیر ممکن می‌کند.

یکی از شهروندان در پاسخ به سوال خبرآنلاین در فروشگاه شهروند در خصوص تجربه‌اش در این زمینه گفت: من بارها با این مشکل روبرو شده‌ام. محصولات بهداشتی مانند دستمال کاغذی و ... را با بسته‌بندی پلاستیکی خریدم که قابل شستشو باشد اما آب به داخل بسته نفوذ کرد. وقتی آب نفوذ می کند، میکروب نفوذ نمی‌کند؟ در این شرایط کرونا این موضوع من را نگران می‌کند. از سوی دیگر این مشکل در بسته بندی مواد خوراکی نیز به وفور به چشم می‌خورد. اغلب بسته‌های ماکارونی در هنگام شستشو با نفوذ آب مواجه می‌شوند و از سوی دیگر بسته بیسکویت و ... نیز با این مشکل روبه‌رو هستند.

یک مغازه‌دار در منطقه فردوسی اما در این خصوص گفت: من روزانه با درخواست متعددد مشتریان برای بازپس دادن کالاهایی که در جریان شستشو با نفوذ آب روبرو شده‌اند، مواجه می شوم. از یک سو نمی‌دانم می‌توانم این‌ها را پس بگیرم یا نه و از سوی دیگر می‌بینم مشتری واقعا کالای غیر قابل مصرفی را در اختیار دارد.

وی گفت: این روزها با شیوع کرونا مردم کمت رغبتی به خرید کالای فله دارند و اغلب کالای بسته بندی می‌خرند. به عنوان مثال تا قبل خرما در بسته بندی مقوایی مالوف خریدار داشت. بسته‌هایی مقوایی که خرما درون یک پلاستیک وکیوم نشده در آنها چیده شده است اما این روزها خیلی از مردم این نوع بسته بندی را نمی‌خرند و می‌گویند خرما در ظروف پلاستیکی وکیوم شده می خواهند.

وی گفت: ما این مشکلات را به شرکت های پخش و واحدهای تولیدی که از آنها کالا می‌خریم منتقل کرده‌ایم اما هنوز تغییری ایجاد نشده و همچنان با شکایت مشتریان از این بابت روبرو هستیم.

پول‌ها را آب می‌برد

یک خانم خانه دار در منطقه میرداماد نیز درباره تجربه‌اش از رویارویی با این وضعیت گفت: برخی می‌گویند اسپری الکل بزن اما من در این شرایط اطمینان ندارم این الکل صنعتی نباشد و می‌ترسم با نفوذ در مواد خوراکی مشکل سلامتی ایجاد کند.

وی تاکید کرد: من این مشکل را بیشتر در بسته بندی ماکارونی دیده‌ام، البته حبوباتی که با صورت بسته‌بندی خریداری کرده بودم نیز با این وضعیت روبرو شدند و دو بسته لپه با آب و کف قاطی و غیرقابل استفاده شدند.

وی تاکید کرد: جالب اینجاست که من این مشکل را با بستنی دارم اما پفک و چیپس اصلا دچار این مشکل نمی شوند چون بخشی از بسته های آنها کلا با هوا پر می شوند.

متصدی یک فروشگاه زنجیره‌ای در منطقه سبلان نیز در خصوص وضعیت فعلی گفت: در ماه های اخیر فروش کالاهایی که بسته بندی فلزی یا شیشه ای دارند با افزایش روبروست اما خیلی از مشتریان در مواجه به بسته بندی کاغذی و پلاستیکی، برای خرید ترجیح دارند و از مشکلات ناشی از نفوذ آب به داخل کالا می گویند.

وی گفت: چند روز پیش یکی از مشتریان از نفود آب به داخل یکی از محصولات سلولزی و بهداشتی گلایه داشت و ما این موضوع را به شرکت‌ها منتقل کردیم. به نظر می رسد چاره‌ای جز بسته بندی متناسب با کرونا پیش رو نباشد چون اغلب مشتریان با یک بار مواجهه با مشکل از خرید دوباره آن کالا با برند مذکور خودداری می کنند.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۳۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اختتامیه رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی» در رفسنجان برگزار و سه ایده برتر و یک ایده خلّاقانه شناخته و معرفی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در این آیین اظهار کرد:  رویداد ملی طراحی و بسته بندی صنایع خلّاق محصولات خانگی و صنایع دستی شهریورماه سال قبل آغاز به کار کرد و در دی‌ماه ضمن رونمایی از پوستر فراخوان ارسال ایده‌های بسته‌بندی هم منتشر و از سراسر کشور از جمله تهران، یزد، کرمان دیگر نقاط ۱۱۰ ایده ارسال شد.

رضا قدیری اناری با اشاره به اینکه نخستین رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی صنایع خلّاق محصولات خانگی و صنایع دستی با مشارکت انجمن علوم و فناوری بسته‌بندی ایران، فرمانداری رفسنجان، سپاه، مجتمع مس سرچشمه، مرکز نوآوری شهید ستاری و شرکت همگامان مس برگزار شد، افزود: نیمی از ایده‌ها برای داوری انتخاب شد.

وی خاطرنشان کرد: نگاه به حل مسئله؛ دغدغه مقام معظم رهبری بوده؛ از این رو یکی از چالش‌های کشور نبود بسته‌بندی شکیل و مناسب برای محصولات و تولید در حوزه کشاورزی و صنایع‌دستی بود که دانشگاه باید در حل مسائل کمک می‌کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان بیان کرد: در این رویداد ملی بسته‌بندی، دانشگاه خود را با مشارکت ارگان‌ها نشان داده و وحدت بین دانشگاه و سازمان‌های شهرستان به‌خصوص فرمانداری قابل تقدیر است.

قدیری اناری گفت: نگاه ما به رفع مشکلات منطقه باز است و چنانچه ارگان‌ها مشکلی در هر زمینه‌ای داشته باشند به دانشگاه رجوع کنند تا با استفاده از روش‌های علمی راه‌حل‌های مناسبی پیدا شود.

فرماندار رفسنجان هم در آیین اختتامیه رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی» در محل سالن فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان با اشاره به اینکه بسته‌بندی محصولات صادراتی کشاورزی مانند پسته، گیاهان دارویی، زعفران و سایر محصولات ارزشمند ضعیف است و باید به صورت شکیل بسته‌بندی و در بازار‌های داخلی و خارجی عرضه شوند، گفت: می‌توان تنوع ایجاد کرد تا زمینه صادرات آن‌ها بیش از پیش به کشور‌های خارجی مهیا شود.

حسین رضایی با بیان اینکه رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی صنایع خلّاق محصولات با کمک دانشگاه و روش‌های علمی این نهاد در راستای برطرف کردن معضل نبود بسته‌بندی برگزار شد، بیان کرد: با ارتباط‌گیری صنعت با دانشگاه توفیقات خوبی حاصل می‌شود، بنابراین باید تغییر نگرشی در دستگاه‌ها ایجاد شود و برای رفع مسائل مانند آسیب‌های اجتماعی و سایر مسائل محل رجوع به دانشگاه باشد.

وی خاطرنشان کرد: طرح آمایش سرزمینی توسط دانشکده اقتصاد دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان در حال تدوین است و باید در سایر مسائل منطقه به دانشگاه‌ها رجوع کرد تا روش‌های علمی متناسب با رفع مسائل داشته باشیم.

۱۱۰ ایده به دبیرخانه رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی مشاغل خانگی و صنایع بسته‌بندی رسید

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان هم بیان کرد: اهمیت موضوع بسته‌بندی مهم است، استراتژی تمایز در بسته‌بندی، مهمترین فاکتوری است که منجر به تمایز محصولات می‌شود؛ بنابراین تنوع در بسته‌بندی محصولات کشاورزی و خانگی امری مهم است.

سیدمحمدرضا حسینی افزود: از ۱۱۰ ایده ارسالی به دبیرخانه رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی صنایع خلّاق محصولات خانگی و صنایع دستی ۴۷ ایده به مرحله داوری رسید.

وی تشریح کرد: سه دوره آموزشی عمومی را در فروردین و اوایل اردیبهشت برای صاحبان این ایده‌ها داشتیم؛ همچنین دو دوره تخصصی هم در تاریخ دوم و پنجم اردیبهشت برگزار شد.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان خاطرنشان کرد: در نهایت ۱۰ داور پس از برگزاری این دوره‌ها، به صورت حضوری و مجازی از بین ایده‌ها، سه طرح برتر و یک طرح هم به‌عنوان خلّاقانه‌ترین ایده‌ها معرفی‌ کردند.

حسینی تشریح کرد: امیدواریم طرح‌های برتر مورد حمایت شرکت همگامان مس قرار گیرند تا با این اتفاق ایده‌ها مورد حمایت و به مرحله تجاری‌سازی برسند.

رئیس هیئت علمی انجمن علوم و فناوری بسته‌بندی ایران هم اظهار کرد: این انجمن در حوزه‌های آموزشی، مشاوره و پژوهشی در حال فعالیت است.

مصطفی امامی افزود: در بحث آموزشی هم کارگاه‌های جمعی و انفرادی به صورت حضوری و نیز غیرحضوری با عناوین آشنایی مقدماتی بسته‌‌بندی، مواد بسته‌بندی، ماشین‌آلات مؤثر در فرآیند بسته‌بندی و در زمینه‌های موادغذایی، پوشاک، دارویی و ... برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: این انجمن تنها مرجع رسمی علمی است که زیرنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کشور است.

رئیس هیئت علمی انجمن علوم و فناوری بسته‌بندی ایران با اشاره به اینکه رشته بسته‌بندی در دانشگاه‌های کشور تدریس نمی‌شود، خاطرنشان کرد: امیدواریم با برگزاری نخستین رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی مشاغل خانگی و صنایع بسته‌بندی در رفسنجان کمکی به مجموعه آموزشی کشور در راستای برقراری و تدریس رشته بسته‌بندی در دانشگاه‌ها باشد و زیرساخت آن مهیا شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان هم در این آیین ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد ملی و مهم ملی در رفسنجان که در طراحی و بسته‌بندی مشاغل خانگی و صنایع بسته‌بندی پیشقدم بوده است، ادامه داد: بخش مهم تولیدات، تجاری‌سازی آنهاست و این تجاری‌سازی هم شامل بازاریابی، بازارسازی، برندسازی و بسته‌بندی است.

اعظم علیخانی همچنین پیام مریم جلالی معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری را قرائت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرلشکر سلامی: همه راه‌های نفوذ دشمنان باید بسته شود
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است