Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:12:28 GMT

اروجی: شیرینی دین مردم را به مبلغ تبدیل خواهد کرد

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۳۷۲۵

اروجی: شیرینی دین مردم را به مبلغ تبدیل خواهد کرد

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: مبلغ در هر سطحی که هست باید با درد مردم آشنا بوده و نسبت به آن حساسیت داشته باشد. اگر مردم عادی شیرینی دین را احساس کنند، خودشان به بهترین مبلغ تبدیل خواهند شد.

‌به گزارش خبرنگار ایمنا از نجف‌آباد، حجت‌الاسلام و المسلمین رحمت‌الله اروجی در همایش استانی گام دوم تبلیغ به میزبانی گلزار شهدای نجف‌آباد با اعلام این مطلب، افزود: بار اصلی تبلیغات اسلامی بر دوش مردم است و در همین راستا امروز که مناسبت اول تیرماه سالروز تشکیل سازمان تبلیغات به دستور حضرت امام و روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی را داریم، به جای برنامه‌های متداول در خدمت جمعی از فعالین مردمی عرصه تبلیغ از سراسر استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کشوری بودن این ویژه برنامه و برگزاری اصل مراسم در سرچشمه تهران اعلام کرد: سازمان تبلیغات باید مجموعه‌ای انقلابی و ولایی باقی بماند و طبق منویات رهبر معظم انقلاب، در مسیر ارتقای معنویت جامعه، بالا بردن بصیرت سیاسی و رشد احساس مسئولیت در قبال مشکلات اجتماعی تلاش کند.

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان عرصه تبلیغ را یک جنگ واقعی برشمرد و اظهار کرد: ویژه برنامه‌های امروز که مقدمه‌ای بر همایش کشوری در آستانه محرم خواهد بود، در تهران با تجلیل ویژه از پدر مدافع حرم شهید محسن حججی به عنوان یکی از فعالان عرصه تبلیغ اسلامی همراه است.

مبلغ نباید چشم به پول دیگران داشته باشد

در ادامه این برنامه که با اجرای سرودی با موضوع سردار شهید قاسم سلیمانی و تقدیر از فعالان عرصه تبلیغات اسلامی همراه بود، آیت‌الله سید ابوالحسن مهدوی، نماینده اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در سخنانی با تجلیل از جایگاه نجف‌آباد در انقلاب، دفاع مقدس و دیگر عرصه‌ها، گقت: یک مبلغ خوب باید مخلص، شجاع در بیان معارف الهی، مسلط به مفاهیم دینی و آشنا به علوم روز باشد.

وی در ادامه با استناد به آیات و روایات، احیا روحی یک شخص را مصداق زنده کردن آن شخص و یک جامعه برشمرد و گفت: برخی مواقع مبلغان ما به دلیل موضع‌گیری مخاطب، از بیان معارف الهی ابا دارد که این حالت با اهداف تبلیغ اسلامی منافات دارد.

این عضو مجلس خبرگان رهبری هنرمندانه بیان کردن معارف اسلامی و استفاده از ابزاری مانند شعر را دیگر ویژگی مورد نیاز یک مبلغ برشمرد و خاطر نشان کرد: علاوه بر این‌که باید مختصر و مفید سخن گفت، باید به وضوح یک مطلب را شکافت تا هر قشری در هر جایگاهی متوجه موضوع شده و از آن استفاده کند.

اعلام غیر قابل محاسبه بودن پاداش زنده کردن یک انسان مرده از نظر روحی دیگر موردی بود که این روحانی با تشریح آن گفت: یک مبلغ هیچ‌گاه نباید برای کار تبلیغ خود به پول و امکانات دیگران چشم داشته باشد.

مهدوی خاطرنشان کرد: احساس می‌شود معنویت در جامعه ما به ویژه در ماه‌های اخیر و با توجه به تعطیلی مراسم‌ها و مراکز مذهبی تا حدودی افت کرده و این موضوع اهمیت تلاش مضاعف فعالان این عرصه را با شرط رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، دوچندان می‌کند.

مجتبی راعی، فرماندار نجف‌آباد نیز در این برنامه با اشاره به فعالیت بیش از ۱۰۰ مجموعه مردم‌نهاد در شهرستان، ریشه عمده معضلات اجتماعی را در دور شدن از معنویت دانست.

کد خبر 429794

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نجف آباد دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تبلیغات شهدای مدافع حرم شهید محسن حججی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان تبلیغات تبلیغات اسلامی عرصه تبلیغ نجف آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۳۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است

 سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم، گفت: قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند حروف والی در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر سال کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

وی افزود: سرپیچی از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیرواقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات، ترس از قانون مشاهده می‌شود، اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها اعلام می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع، وظیفه نهادهای بودجه‌ای است، اما هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد، شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان با مولفه غذاهای مضر مماس است و تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

بهفر ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار نهادهای دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند، اما جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه‌گری برندارد.

وی در واکنش به بعضی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که بعضی از آنها موضوعیت ندارد؛ به عنوان مثال درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود، چراکه روغن‌های نباتی در اصل بدون کلسترول است و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

بهفر افزود: بسیاری از اسنک‌ها، روغن‌ها، انواع سس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند، غیرقانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد نهادهای مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه‌گیری، به روزرسانی و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: شورای سیاست‌گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمام امکانات خود جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کشور قرار دهیم.

کد خبر 749643

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغ نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • آغاز تبلیغ نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس
  • شرکت بیش از ۲۳ هزار نفر در مسابقات قرآنی آران و بیدگل
  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد