Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

این روزها با توجه به افزایش مصرف کننده‌های برقی در کشور و عدم امکان تولید برق برای دولت و بخش خصوصی متناسب با نیاز مشترکین، میزان قطعی برق افزایش پیدا کرده است و این قطعی‌ها در تابستان به مراتب بیشتر و چشم‌گیرتر است و مدت زمان این قطعی‌ها  گاهی حتی به بیشتر از5 ساعت رسیده و به اکثر مشاغل و تجهیزاتشان آسیب‌های جدی وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اکثر مراکز پزشکی و آزمایشگاه‌ها از یو پی اس  UPS (که در مقاله آشنایی و انتخاب  در وب‌سایت MOTORBARGH.SHOP UPS به آن به طور کامل پرداخته‌ایم) برای قطعی برق استفاده می‌کنند که بر اساس میزان باطری‌ای که دارد، در ساعت مشخصی برق را تامین می‌کند. اما مسئله مهم این است که خرید باطری آن هم هر 2 سال یک بار مبلغ بسیار زیادی را می‌طلبد. به طور مثال برای یک UPS 5 کاوا برای حدود 5 ساعت قطعی برق شما باید هر دو سال حدودا 25 میلیون تومان هزینه کنید، بنابراین بهترین گزینه این است که باطری را به حداقل برسانید و از موتور برق مخصوص UPS کنید که در اینجا به انواع موتور برق‌های که با باتری UPS  استفاده شده است می‌پردازیم و هیچ گونه آسیبی تا به اکنون به مصرف کننده‌های حساس مثل رادیوگرافی، سانتریفیوژها، اتوآنایزرها، دوربین‌ها و دستگاه‌های آزمایشگاهی نرسیده است.

 

انواع موتوربرق‌های مناسب برای مراکز پزشکی و درمان‌گاه‌ها و همچنین پشتیبانی UPS

موتوربرق‌ها بر اساس سوخت به ۳ قسمت: گازی، بنزینی و گازوئیلی تقسیم می‌شوند. اما به دلیل اینکه نیاز ما مشخصا حالت موتوربرق اتوماتیک می‌باشد، موتوربرق گازوئیلی از لیست خط می‌خورد و به دلیل اینکه موتوربرق‌های گازوئیلی کوچک زیر 20 کیلو وات اتوماتیک کارخانه نیستند و باید به صورت دستی اتوماتیک شوند و این طبیعتا نیاز به سرویس و نگهداری بیشتری دارد که در اکثر مواقع باعث ناراحتی و نارضایتی مصرف کنندگان شده است به دو حالت دیگر میپردازیم.

موتور برق گازی برای پشتیبانی UPS و مصرف کنندگان مراکز پزشکی و درمانگاه‌ها

این روزها دسترسی به گاز شهری در تمام ساختمان‌ها و مراکز آسان شده است. اصلی‌ترین نیاز موتوربرق‌ها تامین سوخت آن‌هاست که در مواقعی نیاز به 10 ساعت تامین برق شده به دلیل عدم سوخت موتور خاموش نشود. در نتیجه موتوربرق گازی بهترین گزینه است، هم در دسترس است و هم کم صداتر. در نتیجه موتور برق گازی برای مراکز پزشکی بهترین گزینه می‌باشد، از این جهت که هم اتوماتیک هستند و هزینه سوخت کمتر و هزینه سرویس و نگهداری بسیار پایین دارد.

موتوربرق بنزینی برای مراکز پزشکی و درمانگاه‌ها

 

از آنجایی که بنزین قدرت احتراق بالایی دارد، موتور نیز توان تولید برق بیشتری دارد. در نتیجه می‌تواند کل مصرف‌کنندگان یک مرکز پزشکی، دندان‌پزشکی و آزمایشگاه‌ها را تامین کند. در صورتی که محصول با کیفیت و استانداردی خریداری شود، میزان سرویس و نگهداری به مراتب بسیار پایین خواهد بود.

 

 ادامه به پاسخ سوالات متداول و مهمی که اکثر مسئولین این مراکز از ما دارند را به طور کامل می‌پردازیم:

سوالات متداول در مورد خرید موتوربرق:

آیا این موتورها دائم کار هستند و یا چند ساعت می‌توانند به طور مداوم کارکنند؟

 

در واقع موتوربرق‌های تک سیلندر تا چهار سیلندر هیچ کدام دائم کار نیستند، بسته به نوع کوپله کاری و کیفیت ساخت بین هشت تا دوازده ساعت می‌توانند کار کنند و بیشتر از آن دمای سر سیلندر بسیار زیاد شده و باعث شاتون زدن موتور می‌شود.

2. طول عمر یک موتور برق چقدر است؟

طول عمر یک موتور برق بستگی به کیفیت ساخت آن حدودا بین پنج هزار تا ده هزار ساعت می‌باشد.

 

3. هزینه‌ی سرویس و نگهداری یک موتور برق چقدر است؟

یک موتور برق اتوماتیک هر صد ساعت نیاز به سرویس و نگهداری دارد که شامل: روغن، فیلتر هوا، شمع و متحرکات می‌باشد. این هزینه حدودا 300 تا 400 هزار تومان می‌شد.

 

4.آیا احتمال انفجار این موتوربرق‌های بنزینی با در نظر گرفتن ویژگی احتراق بالا وجود دارد؟

خیر. بنزین در موتوربرق‌ها در یک سیستم بسته طراحی شده و در صورت نشتی سنسور شیر بنزین فعال شده و موتور برق روشن نخواهد شد. بنابراین انفجار موتوربرق‌های بنزینی تقریبا امکان پذیر نمی‌باشد.

5. زمان تقریبی کارکرد یک باک پر از بنزین این موتور برق‌ها چقدر است؟

باک موتوربرق‌ها حدودا 27 لیتر ظرفیت دارد و مصرف سوخت موتوربرق در ساعت دولیتر می‌باشد. در نتیجه یک باک پر بنزین تا 15 ساعت سوخت موتور را تامین می‌کند.

6.موتوربرق‌های گازی با چه نوع گاز و چه نوع فشار و حجمی کار می‌کنند؟

موتوربرق گازی تک سیلندر و دو سیلندر همگی با فشار گاز خانگی طراحی شده‌اند و پایه گازسوز می‌باشند. یعنی با گازی که در ساختمان‌ها و مراکز شهری موجود می‌باشد کار می‌کنند. و همچنین میکسر موتوربرق‌ها قابلیت تغییر فشار گاز را نیز دارا می‌باشد که اگر فشار گاز ساختمان کم بود، ورودی گاز را بیشتر کرده تا موتور برق به راحتی روشن شود و برق را به راحتی تامین کند.

7. چگونه موتور برق استارت دستی را به حالت اتوماتیک تبدیل کنیم؟

برخی از مشتریان ما در گذشته موتوربرقی را خریداری کرده‌اند، اما از قابلیت پشتیبانی ups و غیره اطلاعی نداشته‌اند و حالا قصد دارند حالت اتوماتیک را به دستی نیز اضافه کنند. این کار امکان‌پذیر است، فقط باید در زمان خرید تابلو به نوع ساساتی که روی موتور شما نصب می‌کنند دقت فرموده و با توجه به نظر دقیق کارشناس انتخاب مناسبی برای ایجاد تغییرات این چنینی در آینده را داشته باشید و نیز به نوع کنتاکتورو نحوه سیم کشی دقت کنید که بازگششت برق و یا دوفاز شدن اتفاق نیافتد که به مصرف کننده آسیب نرساند. ولی به صورت کلی بهتر است موتور برق اتوماتیک کارخانه‌ای خریداری بفرمایید.

برندهای معتبر و پیشنهادی ما برای مراکز درمانی:

موتوربرق گازی اتوماتیک گرین پاور موتور برق بنزینی اتوماتیک گرین پاور موتور برق بنزینی اتوماتیک هوادسان موتور برق بنزینی جیانگ دانگ موتوربرق بنزینی هوندا المکس ژاپن موتوربرق بنزینی لانسین

تمام برندها بر اساس نیاز ضروری مراکز پزشکی، درمانگاه‌ها که حدودا بیست تا سی آمپر تک فاز می‌باشد محاسبه شده است.

این مقاله توسط سیدامیر میرتاج الدینی مدیریت فروشگاه تخصصی موتور برق ( MOTORBARGH.SHOP)جهت آگاهی رسانی درمورد خرید موتور برق مخصوص مراکز پزشکی، دندانپزشکی، درمانگاه و آزمایشگاها در تاریخ بیست و ششم خرداد هزار و سیصو و نود و نه در وبسایت یک پزشک نوشته ومنتشر گردیده اید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: یو پی اس برای مراکز پزشکی سرویس و نگهداری مراکز پزشکی یک موتور برق درمانگاه ها برق بنزینی برق گازی قطعی برق برق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند

 شهروز همتی؛ رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص‌طبی ایران در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در آزمایشگاه‌های کشور، به منظور آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بخش‌های دولتی و خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و این که توسط چه فردی خونگیری شده، به وسیله چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده است، همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آن‌ها قابل بررسی و شکایت است.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌هاست و در سال چند بار در خصوص استقرار استانداردهای سخت‌گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است که شامل پذیرش، جوابدهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر می‌شود.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص‌طبی ایران یادآور شد: از زمانی که پذیرش نسخ به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین است که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌شودد. بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی طی سال‌های اخیر با هدف افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌ و آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت‌گیرانه‌ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی ادامه داد: با وجود این که سالانه میلیاردها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌شود، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: برای  حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهادهای کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار می‌گیرند و نتایج این ارزیابی‌ها توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه‌گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد، این ادعا کاملا قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که با وجود تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها  ۷۰ درصد در تصمیم‌گیری بالینی تاثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف می‌دارند. زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تاثیری انکارناپذیر در سلامت بیماران دارد و موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران گفت: در شرایط سختی که آزمایشگاه ها با آن ها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می دهند که آزمایشگاه های خود را تعطیل کنند تا به کارهای خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه ها ارائه می دهند.

وی در پایان گفت: امیدواریم استادان گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این‌گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولان فنی و بیش از هزاران  پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولان آزمایشگاه‌ها طی دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه‌گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل تقدیر است.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند