Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی آخش جان ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از ابلاغ حجم نه هزار و۸۷۰ نفر برای ثبت نام و آموزش در دوره‌های مختلف سواد آموزی خبر داد و گفت: حجم فعالیت‌های سواد آموزی استان متأثر از اطلاعات پایگاه اسمی سطح سواد، برنامه سه سطحی استان‌ها، ظرفیت عملکرد سنواتی استان در سال‌های اخیر ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به گونه‌ای برنامه ریزی شده که در دوره سواد آموزی استان، چهار هزار و۵۰۰ نفر ایرانی و ۴۲۹ نفر از اتباع را شناسایی، جذب و آموزش ببینند.

آخش جان ادامه داد: در دوره انتقال بیش از دو هزار و ۳۲۰ نفر و در دوره تحکیم نیز بیش از دو هزار و ۶۲۰ نفر تحت پوشش برنامه‌های سواد آموزی قرار خواهند گرفت.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش هرمزگان تصریح کرد: استان هرمزگان به گونه‌ای برنامه ریزی کرده که هفت هزار و ۷۶ نفر را در برنامه‌های مکمل که در طول سال اجرا خواهد کرد تحت پوشش قرار دهد که این رقم شامل ۷۰۰ نفر در طرح مهارت آموزی مراکز یادگیری محلی، ۲۲۰ نفر کم سواد در طرح آموزش مقدمات رایانه، چهار هزار و ۵۰۰ نفر در طرح آموزش عملی نماز و یک هزار و ۶۵۶ نفر در طرح حلقه‌های کتابخوانی است.

این مسئول اضافه کرد: برای دوره سواد آموزی به ازای هر نفر ۹۲۵ هزار تومان، برای دوره تحکیم ۱۷۰ هزار تومان و برای دوره انتقال ۹۸۰ هزار تومان سرانه هزینه‌های مستقیم سوادآموزی تحت عنوان فعالیت‌های واگذاری تعریف شده است که پس از احراز شرایط قبولی سوادآموزان به مؤسسات غیر دولتی واجد شرایط طرف قرارداد و معلمان آموزش و پرورش به عنوان اشخاص حقیقی قابل پرداخت می‌باشد و مؤسسات غیر دولتی طرف قرارداد ملزم به پرداخت کلیه کسورات قانونی و رعایت سایر ضوابط و مقررات قانونی هستند.

کد خبر 4953468

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش هرمزگان نهضت سوادآموزی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان آتش سوزی استانداری سمنان ایلام بیرجند مجلس شورای اسلامی خطبه های نماز جمعه یاسوج سواد آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال