Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-29@09:17:39 GMT

کاهش شهرهای مواجه با تنش کم‌آبی به ۱۷۰ شهر

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۴۵۱۹

کاهش شهرهای مواجه با تنش کم‌آبی به ۱۷۰ شهر

مدیرعامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور از کاهش شهرهای مواجه با تنش کم‌آبی در کشور به ۱۷۰ شهر خبر داد.

حمیدرضا جانباز، در نشست مدیران ارشد وزارت نیرو با معاون اول رئیس جمهوری اظهار داشت: دولت آقای روحانی عملکرد بسیار خوبی در زمینه تامین آب شرب شهرها و روستاها و اجرای طرح‌های آبرسانی داشته است.

وی ادامه داد: امسال، با توجه به مسائل اقتصادی و شیوع کرونا، چالش‌هایی را پیش روی صنعت آب و فاضلاب داریم که پایداری خدمات ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانباز از این چالش‌ها به پایداری منابع آب و اقتصاد آب اشاره کرد و گفت: در ابتدای دولت بویژه ابتدای سال ۹۳ که سال بسیار سختی بود، حدود ۵۴۷ شهر ما دچار مشکلات جدی تامین آب در سطح کشور بود که وضعیت قرمز را در آن شهرها داشتیم و الان در حال حاضر به یمن پروژه‌های آبرسانی و بارش‌هایی که در برخی از نقاط کشور عمدتا در جاهایی که از آب شرب استفاده می‌شود، این شهرها به ۱۷۰ شهر کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اگر ۹۵ شهر که کمتر از ۱۰ درصد کمبود دارند را از این کم کنیم، تعداد بسیار کمی از شهرهای ما دچار چالش هستند، اما حدود ۲۵ میلیون نفر با این چالش مواجه هستند.

جانباز گفت: وضعیت پایداری منابع آب در سطح کشور ارتقا پیدا کرده و تعداد شهرهایی که دچار کمبود شدید آب هستند از ۲۸۵ شهر به ۵۲ شهر کاهش یافته است.

وی گفت: چالش عمده ما این است که در شهرها کمتر از ۵۰ درصد و در روستاها کمتر از ۲۵ درصد بهای محصولی که ارائه می‌کنیم را دریافت می‌کنیم. اقتصاد این صنعت باید متکی به منبع دیگری هم باشد که دولت عمدتا از محل اعتبارات عمرانی بخشی از این را جبران می‌کند.

جانباز همچنین افزود: امسال، سال ویژه‌ای است، کرونا به طور متوسط میزان مصرف آب کشور را ۱۱ درصد افزایش داد و در مراکز استان‌ها به حدود ۲۷ درصد رسید و در ابتدای سال با هشدارهایی که داده شد در برخی شهرها مانند تبریز تا ۴۵ درصد افزایش مصرف داشتیم.

وی همچنین با اشاره به بهره‌برداری پروژه آب شیرین‌کن هرمزگان اظهار داشت: بخش خصوصی به ما اعتماد کرده است، در ابتدای دولت ۸۵ طرح B.O.T در بخش آب شیرین‌کن‌ها داشتیم که به ۱۶۶ طرح رسیده است.

وی گفت: در سال‌های گذشته یکی از چالش‌های ما، آبرسانی به جزایر بود که هم اینک آب آنها تامین شده است.

برچسب هاخوزستان (استان خوزستان) وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: خوزستان استان خوزستان وزارت نیرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۴۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است

ایسنا/لرستان شهردار بروجرد با بیان اینکه بروجرد شهر علما و قطب صنعت ورشوی کشور است، بیان کرد: نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است.

یحیی عیدی بیرانوند در جلسه شوراهای اسلامی شهرها و شهرداران لرستان با بیان اینکه فضای عمومی شهر نشان‌دهنده اقتصاد شهر است، گفت: باید کارگروه ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در همه دستگاه‌ها شکل بگیرد.

شهردار بروجرد با بیان اینکه به منظور جذب سرمایه‌گذار باید خواسته‌ها و زمان‌بندی آنها تعیین شود، تصریح کرد: صنایع آلاینده چهره شهرها را مخدوش کرده و ساماندهی این‌ها باید از سوی متولیان امر انجام شود.

عیدی بیرانوند خواهان استفاده از ظرفیت قرارگاه خاتم برای انجام پروژه‌ها شد.

وی بیان کرد: شهرداری و شورای شهر بروجرد خود را سرباز ولایت و رئیس‌جمهور می‌دانند و چنانچه مورد حمایت قرار گیرند می‌توانند موانع را در امر مدیریت و مبلمان شهری برطرف کنند.

شهردار بروجرد افزود: بروجرد دومین شهر استان به لحاظ جمعیتی به‌حساب می‌آید و باید ارزش افزوده براساس جمعیت باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود