Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی از تحویل بیش از هزار و ۶۶۰ کیلومتر خط جدید ریلی تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل درباره پروژه‌های ریلی در دست اجرا اظهار داشت: خوشبختانه اقدامات خوبی در بخش توسعه ریلی کشور در حال انجام است که ثمره برنامه ریزی انجام شده در طول چند سال گذشته در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سه سال گذشته توانستیم 5 مرکز استان را به شبکه ریلی متصل کنیم ادامه داد: این میزان احداث خطوط ریلی به نسبت متوسط ساخت مسیرهای ریلی در سال های گذشته یک شاخص و پیشرفت قابل توجهی محسوب می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه توسعه شبکه ریلی تا سال 1400 اظهار داشت: به دنبال بحث توسعه شبکه ریلی،  حدود 3 هزار و  300 کیلومتر راه آهن در دست ساخت است که به نسبت مسیر ریلی 11 هزار و 500 کیلومتری موجود در کشور که با احتساب مسیرهای فرعی و ایستگاهی به 14 هزار کیلومتر می‌رسد، عدد قابل توجهی است.   

خادمی افزود : این میزان ساخت راه آهن در دست اجرا با احتساب مسیرهای فرعی به حدود 4 هزار کیلومتر می‌رسد.  

وی با بیان  اینکه از 3 هزار 300 کیلومتر مسیر در دست اجرا، ساخت هزار و 667 کیلومتر راه آهن در اولویت اول قرار دارد، گفت: پروژه‌های در اولویت معمولا از پروژه‌هایی هستند که پیشرفت فیزیکی آنها بالای 60 درصد است که 9 پروژه ریلی با اولویت ساخت انتخاب شده است.    

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل ادامه داد: اتصال چهار مرکز استان اردبیل، چهار محال و بختیاری، کردستان و تبریز از مسیر جدید، اتصال ایران به افغانستان از مسیر ریلی، راه آهن چابهار- زاهدان، مسیر ریلی یزد به اقلید، رشت به بندر کاسپین از جمله پروژه‌های در اولویت انتخاب شده ‌اند که تا پایان سال 1400 این پروژه ها به بهره برداری می‌رسند.

خادمی با بیان اینکه از 1667 کیلومتر خط ریلی در اولویت 471 کیلومتر تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد، گفت: از 9 پروژه منتخب ریلی امسال 4 پروژه به بهره برداری خواهد رسید.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در سال جاری راه آهن تبریز از مسیر جدید به بهره برداری می‌رسد. در سال گذشته راه آهن میانه-بستان آباد به افتتاح رسید که هدف اصلی از اجرای این پروژه اتصال به مرکز استان آذربایجان شرقی بود.  امسال با احداث 44 کیلومتر باقیمانده و ساخت پل ها و تونل‌های موجود در مسیر راه آهن از مسیر جدید به تبریز می‌رسد.

وی افزود: با ساخت این مسیر ریلی جدید، 115 کیلومتراز مسیر موجود کم می‌شود، همچنین سرعت سیر در مسیر جدید بسیار افزایش می‌یابد و در مجموع مسیر جدید 5 ساعت از مسیر تهران تا تبریز را کوتاه می‌کند که این موضوع تحولی در بخش ریلی شمال شرق کشور ایجاد می‌کند.

خادمی با اشاره به پروژه دیگر در اولویت تحویل در سال جاری اظهار داشت: از دیگر مسیرهای ریلی که در سال جاری به بهره برداری می‌رسد، ادامه خط ریلی رشت به بندر کاسپین در انزلی است که با ساخت 40 کیلومتر دیگر به یکی از چشمه‌های بار در استان گیلان متصل می‌شویم و تامین مالی این پروژه به صورت 100 درصد بر عهده است.    

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل درباره پروژه راه آهن یزد- اقلید که در سال جاری به بهره برداری می‌رسد، گفت: استان یزد و استان فارس دو مسیر شمالی و جنوبی را به هم اتصال می‌کنند. تهران از طریق مسیر ریلی یزد به بندرعباس متصل می‌شود و تهران از طریق اصفهان به شیراز اتصال می‌یابد، حال اینکه این دو مسیر را از خط آهن یزد به اقلید بهم متصل می‌شوند که از این مسیر می‌توان برای تردد ریلی از جنوب غربی کشور به سمت شمال شرق کشور استفاده کرد.

وی افزود: طول این مسیر 278 کیلومتر است که تا پایان امسال به افتتاح خواهد رسید.  

خامی ادامه داد: چهارمین پروژه در اولویت که امسال تحویل می‌شود راه آهن خواف- هرات است که از این طریق ایران از مسیر ریلی به افغانستان متصل خواهد شد که با 137 کیلومتر خط ریلی می توان از طریق راه آهن وارد خاک افغانستان شد.      

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مابقی این پروژ‌ه‌های ریلی از 1667 کیلومتر تا سال 1400 به بهره برداری خواهند رسید، اظهار داشت: بخشی از مسیر ریلی زاهدان- چابهار امسال تکمیل می‌شود اما تمام پروژه سال آینده تحویل داده می‌شود و از این طریق تنها بندر اقیانوسی کشور به شبکه ریلی متصل خواهد شد و این مسیر ریلی می‌توان در تکمیل کریدور شمال – جنوب و شرق به غرب موثر باشد.    

وی با اشاره به پروژه سه مرکز استان به شبکه ریلی گفت: اتصال استان‌های اردبیل، کردستان و چهار محال و بختیاری به شبکه ریلی از دیگر پروژه‌های منتخب هستند که تا پایان سال آینده تحویل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با اشاره به آخرین وضعیت پروژه خط آهن رشت- آستارا بیان کرد: اتصال راه آهن رشت – آستارا در برنامه بلند مدت قرار دارد اما احداث آن به سال 1400 نمی‌رسد. البته قرارداد اولیه ساخت این مسیر به ارزش 6 هزار میلیارد تومان در حال انعقاد است.     

خادمی با اشاره به افزایش ساخت مسیر ریلی در دولت یازدهم و دوازدهم ادامه داد: متوسط ریل سازی در کشور را از 160 کیلومتر در سال به 470 کیلومتر رساندیم.   

وی همچنین درباره تاثیر حضور «علی نیکزاد» وزیر وقت راه و شهرسازی در مجلس برای احداث پروژه‌های استان اردبیل به ویژه راه آهن اردبیل اظهار داشت: از آنجایی که آقای نیکزاد اشراف کاملی به طرح‌های مختلف عمرانی داشته تلاش بیشتر برای جذب اعتبارات خواهد داشت البته منابع اعتباری این پروژه از قبل با مذاکرات با بانک ملی تامین شده است.  

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل معاون وزیر راه و شهرسازی بهره برداری می رسد شبکه ریلی مسیر ریلی سال جاری مرکز استان مسیر جدید تا پایان راه آهن سال 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۴۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب «تم تم» در شهرستان جوانرود با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال تکمیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا داودی امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پروژه با اعتبار اولیه ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی قابل توجه این پروژه، افزود: تاکنون کارهای خوبی در پروژه از جمله اجرای ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، متصل نمودن خط برق، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آباد، انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

داودی اضافه کرد: عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده توسط شرکت آبفا در سال گذشته در این شهرستان تصریح کرد: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستاهای جوانرود نیز تعویض شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه ادامه داد: در سال گذشته هزار و ۷۰۵ متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزار و ۱۲۵ متر لوله‌گذاری در سطح شهر جوانرود و روستاهای تابعه اجرا شده است.

داودی تاکید کرد: برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایزهای ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی‌متر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب، ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ میلی‌متری نیز ساخته شده است.

وی اضافه کرد: در راستای تأمین و حفظ بهداشت آب شرب شهری و روستایی در جوانرود، سال گذشته ۲۶ هزار و ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزار و ۳۹۴ مورد آزمایشات میکروبیولوژی و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.

داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزار و ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزار و ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستاهای تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب و فاضلاب در سال گذشته در شهرستان جوانرود بوده است.

وی با اشاره به شست‌وشو و گندزدایی ۳۳ باب مخزن و شست‌وشوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهرهای جوانرود، شروینه و روستاهای تحت پوشش، تاکید کرد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از هدررفت آب، ۸۷ هزار و ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع، ۴۲۹۰ فقره انشعاب نشت‌یابی انجام و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تأمین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی عنوان کرد: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه و روستاهای تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

تعداد کل مشترکان آب در شهر و روستاهای جوانرود ۲۴ هزار و ۶۷ مشترک و تعداد مشترکان فاضلاب ۲۰ هزار و ۲۱۱ مشترک است، به نحوی که ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

کد خبر 750734

دیگر خبرها

  • اتمام اجرای طراحی طرح فیبرنوری در شهرکرد
  • پیش‌بینی بارش باران در قم
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی / دویدن با سرعت 20 کیلومتر در ساعت (فیلم)
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم