Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل گفت: هم اکنون ۶۰ درصد از جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند. ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل امروز پیش از ظهر در نشست مشترک با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه جمعیت استان اردبیل حدود یک میلیون و 280 هزار نفر است، اظهار داشت: در حال حاضر 606 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی است که بالغ بر 60 درصد جمعیت استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش 26 درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعیسفر مدیرعامل تامین اجتماعی کشور به استان مرکزی به روایت تصویرمدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به تسنیم: به تعهدات خود درباره بیمه خبرنگاران و هنرمندان پای‌بند هستیم + فیلم

 

قادر برجی با بیان اینکه در درمان غیرمستقیم و خرید خدمت این مجموعه با 700 واحد درمانی عقدقرارداد دارد، ادامه داد: این تعداد شامل 16 بیمارستان، 39 درمانگاه، 10 مرکز بهداشتی و درمانی شهرستانی، 6 مرکز جراحی، 160 داروخانه و مابقی مطب‌های خصوصی است.

وی افزود: تنها در سال 98، 5 میلیون و 200 هزار سند درمانی در مراکز غیرمستقیم مورد بررسی قرار گرفته که خود گویای حجم فعالیت درمانی در تامین اجتماعی استان است.

به گفته مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل افزایش جامعه تحت پوشش موجب شده تا موضوع مکانیزه کردن و اعمال بسترهای الکترونیک در این مجموعه مورد توجه قرار گیرد تا جایی که استقرار سامانه ثبت الکترونیکی نسخ در سال 95 کلید خورد و افراد تنها با احراز هویت می توانند انواع خدمات را دریافت کنند.

برجی با یادآوری اجرای نظام جامع سلامت در کشور از سال 97، ادامه داد: با توجه به اینکه سالانه 70 میلیارد تومان برای چاپ دفترچه در کشور هزینه می‌شود، همگام با این طرح موضوع نسخ الکترونیکی را آغاز کردیم.

دفترچه های درمانی از عوامل شیوع ویروس کرونا

وی افزود: با بروز بیماری کرونا، بررسی‌ها نشان داد که بخش عمده انتقال ویروس از طریق تلفن همراه و دفترچه‌های درمانی است. به همین دلیل اجرای نسخ الکترونیک با جدیت در دستور کار قرار گرفت.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل متذکر شد: از سال 97 تا به امروز یک میلیون و 200 هزار نسخه الکترونیکی در سطح استان صادر شده  و ماهانه 85 هزار نسخه صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه در تمامی شهرستان‌ها صدور نسخ به غیر از مرکز استان دایر شده است، گفت: زیرساخت‌های فن آوری آن فراهم شده و در مرکز استان نیز طی ماه‌های آینده به صورت آن لاین نسخ صادر می‌شود.

برجی تاکید کرد: افراد به سادگی می‌توانند از خدمات نسخ الکترونیکی استفاده کنند و ما طی سال های اخیر مراجعان خود را برای این سبک از خدمات تمرین دادیم. چرا که حذف نسخه کاغذی امری غیر قابل اجتناب است و لازم است با جدیت نسبت به فرهنگ سازی و نهادینه کردن آن اقدام کرد.

بستری شدن 300 بیمار کرونایی در تامین اجتماعی اردبیل

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل از جمله ثمرات این طرح را تسهیل خدمات به مراجعان عنوان کرد و گفت: از جمله در شرایط بحرانی بیماری کرونا نیز شاهد بهبود خدمات بودیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت تخت‌های بیمارستان سبلان 180 عدد است، ادامه داد: در زمان شیوع کرونا ما 300 تخت آماده کردیم تا جایی که حتی مسجد بیمارستان تجهیز شد.

به گفته برجی در مدت زمان 45 روز، 300 بیمار بستری شد که 20 نفر آن ها فوت شدند و 10 مورد از این تعداد با قطعیت مبتلا به کرونا تشخیص داده شدند.

وی به ابتلای 47 نفر از کادر درمانی به کرونا نیز اشاره و تاکید کرد: متاسفانه یکی از کادرهای درمانی ما در بیمارستان ارس جان خود را به دلیل بیماری کرونا از دست داد. هر چند تست وی منفی بود چرا که در 40 درصد بیماران مبتلا به کرونا، تست بیماری منفی دیده می‌شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل به انجام پلاسما درمانی نیز اشاره کرد و گفت: در ماه های اخیر برای ممانعت از مرگ و میر بیماران از هر شیوه درمانی استفاده شد که خوشبختانه پلاسما درمانی بیماران بدحال بسیاری را از مرگ حتمی نجات داد. از جمله دختر 18 ساله‌ای از مرگ نجات یافت.

وی از ثبت و ضبط پژوهش‌های علمی صورت گرفته خبر داد و افزود: با وجود اینکه اردبیل در همسایگی دو استان آذربایجان شرقی و گیلان با وضعیت قرمز بود، این استان به وضعیت قرمز نرسید و کمترین تلفات را داشته است.

مدیردرمان تامین اجتماعی استان اردبیل همچنین  ساخت کابین ضدعفونی توسط کادر فنی این مجموعه را یادآور شد و در پاسخ به این شائبه که این کابین از جای دیگری کپی برداری شده است، گفت: تعدادی از کادر فنی ما با هدف حل مشکل و مشارکت در درمان بیماران این کابین را ساختند که مشابه آن نیز وجود دارد.

اجرا 70 میلیارد تومان پروژه در اردبیل

برجی معتقد است با توجه به افزایش جمعیت تحت پوشش لازم است بستر فیزیکی درمان در مراکز تامین اجتماعی افزایش یابد.

وی گفت: بیمارستان سبلان زمانی برای 200 هزار نفر تحت پوشش خدمات ارائه می‌کرد اما امروز این رقم به 606 هزار نفر رسیده است. به همین دلیل توسعه بیمارستان را مدنظر داریم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اردبیل در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم که آیا این ساخت و سازها برابر مقررات و طرح تفصیلی شهر اردبیل است، گفت: ما در داخل مجموعه خود ساخت و ساز داریم و برای زمین‌ها کاربری دیگری مانند فضای سبز تعریف نشده است.

برجی افزود: با شهرداری اردبیل هیچ مشکلی نداریم و شهرداری از ساخت و سازهای ما که می‌تواند بخشی از بدهی خود به تامین اجتماعی را تهاتر کند، استقبال می‌کند.

وی به رقم بدهی شهرداری اردبیل اشاره‌ای نکرد و گفت: این رقم قابل توجه است و ما تا اطلاع ثانوی مطالبات شهرداری را با بدهی آن تسویه می‌کنیم.

به گفته برجی در حال حاضر افزایش 4 برابری اورژانس بیمارستان سبلان از 500 متر مربع به 2 هزار متر مربع و افزایش 1.8 برابری فضای درمانی آن در دستور کار است.

وی افزود: همچنین تملک زمین درمانگاه‌های نمین و گرمی، ساخت درمانگاه شماره 2 اردبیل، بازسازی درمانگاه خلخال و بازسازی بیمارستان ارس از اقدامات عمرانی این مجموعه است و در مجموع 70 میلیارد تومان پروژه احداث می‌شود.

انتهای پیام/136/ی

R41374/P1549/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس جمعیت استان هزار نفر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول

کلانشهر استانبول که ۱۸ درصد از کل جمعیت ترکیه را در خود جای داده؛ در چند سال گذشته تحولات ارزشی و اجتماعی مهمی را از سر گذرانده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رصد و پیگیری مداوم تحولات فکری، ارزشی و اجتماعی، یکی از برنامه‌های همیشگی پژوهشکده‌ها و مراکز نظرسنجی میدانی در ترکیه است. یکی از این موسسات، به تازگی تحقیقی انجام داده که حاکی از شتاب گرفتن برخی تحولات فکری – دینی و اجتماعی مهم در استانبول است. بر اساس این تحقیق، کلانشهر استانبول که 18 درصد از کل جمعیت ترکیه را در خود جای داده، در چند سال گذشته تحولات ارزشی و اجتماعی مهمی را از سر گذرانده است.

مرکز تحقیقاتی مطالعاتی کُندا (KONDA) به منظور بررسی منظم و زمانمند رصد تحولات اجتماعی در 15 سال گذشته، برنامه‌ای به نام مدارتور یا دماسنج دارد و تازه‌ترین گزارش این برنامه، به بررسی این مساله پرداخته که نگاه شهروندان مقیم استانبول به رویکردهای دینی، سنتی و مدرنیستی چگونه است و خود را تابع کدامیک از این سبک‌های فکری می‌دانند.

استانبول، پذیرای تغییرات سریع

سلطان محمد عثمانی در سال 1453 میلادی، مهمترین شهر حکومت بیزانس یعنی قسطنطنیه را فتح کرد و به خاطر این پیروزی، سلطان محمد فاتح، لقب گرفت. خود قسطنطنیه نیز استانبول نام گرفت و به مهمترین کانون تصمیمات سیاسی امپراتوری عثمانی تبدیل شد. از آن تاریخ به بعد، استانبول همواره مهمترین شهر ترکیه بوده و حالا هم 18 درصد از مجموع 85 میلیون نفر جمعیت ترکیه، ساکن این شهر هستند و البته مشخص نیست در بیغوله‌ها و محلات حاشیه شهر، چند صد هزار مهاجر و پناهجوی قاچاق و غیرقانونی سکنی گزیده‌اند.

استانبول به عنوان مهمترین مرکز تجاری ترکیه، در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، تحولات شتابانی را از سر گذرانده و موسسه کُندا در یک تحقیق رو در روی میدانی در محلات و مناطق مختلف این شهر، درباره باورها و سبک زندگی با مردم گفتگو کرده است.

نتایج تحقیق مزبور از این قرار است:

 الف) مدرنیسم به جای محافظه کاری:

حالا دیگر نمی‌توان شهر استانبول را به عنوان یکی از مهمترین کانون‌های محافظه کاران ترکیه توصیف کرد. نتایج تحقیق میدانی نشان داده که در این شهر، رفته رفته محافظه کاری جای خود را به مدرنیته در کلان شهر می‌دهد.

در تحقیق کُندا از مردم پرسیده شده که از بین سه گزینه محافظه کار سنتی، محافظه کار دین باور و مدرن یا متجدد، خود را به کدام گروه متعلق می‌دانند؟ پاسخ‌ها از این قرار است:

سبک زندگی خود را محافظه کار دین باور و مذهبی می‌دانم: 25 درصد.

به گروه محافظه کار سنتی تعلق دارم: 37 درصد.

خود را یک شهروند معتقد به مدرنیسم و تجدد می‌دانم: 38 درصد.

نکته جالب توجه اینجاست که در گزارش سال 2013 میلادی همین موسسه، نرخ افرادی که خود را مدرن و تجددخواه می‌دانستند، در سطح 32 درصد بود و در عرض 10 سال، این میزان به 38 درصد رسیده است. نرخ محافظه کار دین مدار و مذهبی از 30 درصد سال 2013 میلادی در سال 2023 میلادی به 25 درصد رسیده است.

موسسه کُندا، علاوه بر استانبول، در دیگر استان‌های ترکیه نیز تحقیق کرده و نتایج نشان داده که میانگین سه گروه فوق الذکر در مناطق دیگر از این قرار است:

سبک مدرن و تجددخواه 34 درصد.

سنتی محافظه کار 42 درصد.

نرخ محافظه کار مذهبی 24 درصد.

یکی دیگر از ابعاد شایان توجه نتایج گزارش کُندا، این است که در 10 سال اخیر، شمار افرادی که آشکارا اعلام کرده‌اند خداباور نیستند، از 5 درصد سال 2018 در استانبول، در سال 2023 میلادی به 6 درصد رسیده و این در حالی است که میانگین این درصد از افراد در دیگر استان‌های ترکیه، در سطح 2 درصد است.

تحلیل نهایی گزارش موسسه کُندا در ترکیه، نشان دهنده این است که مهمترین گروه جامعه ترکیه که تحولات داخلی آن در حال جوش و خروش است، همانا گروه محافظه کار سنتی است.

از ظرف این گروه اجتماعی ترکیه، دو نوع سرریز داریم: گروهی از آنان به طور کلی با محافظه کاری وداع گفته و وارد گروه مدرن می‌شوند. گروه دوم نیز در جرگه محافظه کاران دین مدار و دارای نظم عبادی درآمده و وارد محافظه کار دینی می‌شوند.

در گزارش 150 فشارسنج، گرایش به نوسازی در ترکیه حاکم است. در سال 2023، نرخ مدرن در سراسر ترکیه 34 درصد، نرخ سنتی محافظه کار 42 درصد و نرخ محافظه کار مذهبی 24 درصد تعیین شد. با نگاهی به این داده‌ها، می‌توان دریافت که در حالی که نرخ محافظه کاران مذهبی در استانبول در همان سطح میانگین ترکیه باقی می‌ماند، مدرنیته شروع به جایگزینی محافظه کاری سنتی کرده است.

ب) جمعیت و سرعت مهاجرت

تا پایان سال 2023 میلادی، جمعیت ساکن استانبول به 15 میلیون و 655 هزار و 924 نفر رسید. این عدد معادل 18.34 درصد از جمعیت ترکیه است. در حالی که رشد سالانه جمعیت ترکیه در سال گذشته 1.1 در هزار بود، این نرخ در استانبول منهای 16 در هزار بود. به این ترتیب، استانبول برای اولین بار، کاهش جمعیت داشت.

بر اساس گزارش KONDA، سرعت مهاجرت در استانبول یک موضوع مهم و شایان توجه است. به نحوی که در سال 2022، استانبول پذیرای 385 هزار و 294 مهاجر بود و در عین حال 419 هزار نفر از این شهر مهاجرت کردند.

ج) استانبول، خزانه عظیم ترکیه

شواهد نشان می‌دهد که استانبول همچنان لوکوموتیو اقتصاد ترکیه است. چرا که نیمی از کل صادرات ترکیه و درعین حال، بیش از نیمی از کل واردات، در بندر این شهر انجام می‌شود.

برج‌سازی و انبوه‌سازی در استانبول در سال 2023 میلادی نیز سرعت بیشتری گرفته و تورم مسکن در استانبول در مقایسه با دیگر استان‌های دیگر، بیش از 20 درصد بوده است.

در پایان باید گفت، استانبول به عنوان یکی از زیباترین شهرهای ترکیه و منطقه، در سال 2023 میلادی نیز پذیرای گردشگران زیادی از کشورهای مختلف جهان بود. اما این شهر، با مشکلات بزرگی همچون ترافیک، آلودگی هوا، فقدان پارکینگ، گرانی و مشکلات بزرگ در بخش مسکن و آموزش روبروست و زندگی در این شهر، هم شهروندان ترکیه و هم برای اتباع خارجی، سال به سال دشوارتر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲