Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو-بابک زمانی؛ فضانوردان باستانی که از سیاره‌هایی دوردست آمده بودند، یا خدایان و فرشتگانی از آسمان؟   برطبق نظریات و تحقیقات نظریه‌پردازان فضانوردان باستانی، شواهی از ردپای فرازمینی‌ها در تمدن‌های باستانی آمریکای لاتین یافت می‌شود که دلالت بر وجود خدایان فرازمینی در تمدن‌های اینکاها، مایاها، و آزتک ها؛ دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما در آسیا که قدیمی‌ترین نسل بشر در آن زندگی می‌کرد هم نشانه‌هایی وجود دارد؛ که جذابیتش از افسانه‌های مایایی بیشتر است. یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های بین النهرین که سومری‌ها بودند هم افسانه‌هایی وجود دارد که خدایانی فرازمینی به نام آنوناکی داشتند.
آنوناکی، آنونا، انوناکو، آناناکی، آنکی و… نام گروهی از خدایان بین النهرین می‌باشد. مانند تمدن‌های اکدی، سومری، آشوری و بابلی.
آنوناکی به معنای فرزندان شاهزاده یا فرزندان آنو است. در بعضی از ترجمه‌های حماسه گیلگمش آنوناکی بنام “ارواح بزرگ” نیز شناخته شده است.

بر طبق اسطوره شناسی جهان آکسفورد، آنوناکی: «خدایان بسیار کهن و اولیه سومری هستند؛ آن‌ها خدایان باروری جهان زیرین نیز می‌باشند، که در نهایت به عالم مردگان ربط پیدا می‌کنند، جایی که مردگان مورد قضاوت قرار می‌گیرند و نام آن‌ها از خدای قدیمی آسمان که آنو (آن) نام دارد گرفته شده است.» در کتیبه‌ها و الواح گِلی سومریان، چه نوشته شده است؟ قبل از توضیح در مورد آنوناکی‌ها بهتر است به مستنداتی که از الواح گلی دوران سومری به دست آمده اشاره‌ای داشته باشیم. تا ذهنتان برای شناخت بهتر آنوناکی آمادگی پیدا کند.
_در بسیاری از اشیا کشف شده در عراق امروزی ان‌ها را با شکل و شمایل عجیب توصیف کردند و اعتقاد داشتند از ستاره‌ها امدند یکی از نکات جالب در تصاویر سومری شی شبیه ساعت مچی روی دست انوناکی هاست.
_سومریان اولین کسانی بودند که شروع به ساخت شهر‌ها کردند با استفاده از شبکه شهری و با توجه به نظریه بیگانگان باستانی چنین سوادی در ابتدای تمدن مدرن بشر توسط همین انوناکی‌ها به ان‌ها داده شد.  

رمزگشایی رازی چند هزار ساله در سال ۱۹۷۶ زکریا سیچین خط شناس و باستان شناس توانست لوح‌های سومری را رمزگشایی کند و در کتاب «تواریخ زمین» تفسیری نو از لوح‌های سومری ارائه کند. او با توجه به ترجمه الواح متوجه شد که آن‌ها اشاره به یک نژاد بیگانه فرازمینی دارند که برای مقاصدی به زمین آمدند.
طبق تفسیر سیچین از لوح‌های یافته شده، انوناکی‌ها از سیاره‌ای که مداری ۳۶۰۰ ساله دارد امده بودند و خارج از منظومه شمسی است.    
زکریا سیتچین با رمزگشای لوح‌های سومری به این نتیجه رسید که حدود ۴۴۵۰۰۰ سال پیش فضانوردان سیاره‌ای ناشناخته در جستجوی طلا به زمین آمدند. پس از فرودی ناموفق در یکی از دریا‌های زمین، تا ساحل قدم زنان ادامه دادند و در آنجا “اریدو” (خانه‌ای در دوردست) را به پا کردند. مدتی بعد اریدوی تازه تاسیس به یک پایگاه ماموریتی کامل با یک مرکز کنترل ماموریت، یک ایستگاه فضایی، فعالیت‌های معدنی و حتی پایگاهی بین راهی در مریخ دگردیسی پیدا کرد.
نیاز به نیروی کار، آن‌ها را مجبور کرد تا از مهندسان ژنتیک برای خلق انسان‌های اولیه‌ی کارگر، استفاده کنند.
با توجه به «نظریه فضانوردان باستانی» و حلقه گمشده در «نظریه تکامل انسان» و همچنین داستان‌های آفرینشِ کتب مقدس در همه جای جهان و سومر باستان، احتمال زیاد آن‌ها تغیرات ژنتیکی روی انسان این گونه خاص و هوشمند انجام دادند. بدین طریق که با دستکاری ژنتیک بر روی انسان‌های اولیه‌ای که در زمینه می‌زیسته‌اند، موجودی هوشمند که قابلیت انجام کار‌هایی که به او محول می‌شد را دارا بود، به وجود آمد. آن انسان‌ها، ما هستیم.   در نظریه تکامل، حلقه گمشده داروین، یک اصطلاح است که برای فسیل‌هایی بکار می‌رود که حلقه اتصال بین انسان‌ها و میمون‌ها با اجدادشان است. این حلقه شاید هرگز پیدا نشود، چرا که بر طبق نظریه زکریا سیتچین، تکامل و جهش انفجاری انسان‌گونه‌های اولیه به انسان‌های هوشمند امروزی، نه روندی طبیعی، که یک شبه، و با تغییر در DNA انسان گونه‌ها توسط خدایان آنوناکی که بر زمین آمده‌اند و نیاز به نیروی کار هوشمند برای استخراج معادن داشته‌اند، صورت پذیرفته.

آدم در متون عبری باستانی کتاب تورات آدامو نام دارد و در متون سومری به عنوان مرد اول بری انوناکی‌ها به شمار می‌رود.

محققان الهیات و متخصصان علوم الهی تشخیص داده اند که داستان‌های مقدس آفرینش، آدم و حوا، باغ عدن، طوفان نوح و برج بابل همگی برداشتی از متونی اند که هزاران سال پیشتر در بین النهرین به خصوص توسط سومریان نگاشته شده بود؛ و آن‌ها همگی به وضوح بیان کرده اند که سومریان اطلاعات گذشته‌ی خود را از نوشته‌های Anunnaki (آنان که از آسمان‌ها به زمین آمدند) -خدایان باستان-به دست آورده اند. اتفاقاتی که پیش از شروع تمدن‌ها و حتی پیش از زمانی که بشر پا به عرصه‌ی گیتی بگذارد رخ داده‌اند.
نتایج یک و نیم قرن یافته‌های باستان شناسی در خرابه‌های آثار باستانی به خصوص در خاورمیانه تعداد زیادی متون تاریخی پیدا شده است؛ این یافته‌ها فقدان برخی از متون را آشکار می‌کند؛ متونی که از آن‌ها به عنوان «کتب گم شده» یاد می‌شود و فقدان آن‌ها در اکثر متون تاریخی ذکر شده یا از دیگر متون مشابه استنتاج گردیده و یا موجودیتشان در فهرست کتابخانه‌های سلطنتی و معابد اثبات شده است.
بسیاری از داستان‌های کتاب مقدس از جمله (شش روز افرینش، داستان ادم و حوا اولیه، داستان طوفان نوح و…) ابتدا در متون لوح‌های سومری امده قبل از اینکه دینی به وجود اید.

طبق افسانه زحل مردمان ستاره‌ای برای برداشت مواد معدنی از بردگان زمینی استفاده می‌کردند.

با توجه به الواح کشف شده از سومریان فرضییه فضانوردان باستانی قوت می‌گیرد و دیگر نمیتوان داستان‌های خدایان فرازمینی که از دوران باستان وجود دارند را دیگر افسانه دانست.

  یک نکته‌ی جالب و عجیب فهرست پادشاهان سومری روی لوحی در بین النهرین یافت شده که قدمتش به ۴۱۰۰ سال پیش میرسد این لیست شامل اسامی ۱۴۰ پادشاه است. اما چیزی که در مورد این لیست جالبه اینه که خدایانش عمری طولانی داشتند. یک شاه بطور مثال ۳۶۰۰۰ سال عمر میکرد در متون سومری هر sar یا همون شار یعنی ۳۶۰۰ سال زمینی… ۳۶۰۰ مقدار عددی بود که سیاره نیبیرو خاستگاه انوناکی‌ها یه دور کامل میزد…

خب چطور ممکن است، کسی اینقدر عمر کند؟ اما مشابه همین موضوع را در «بایبل» کتاب مسیحی‌ها داریم متوشالح و نوح هر کدوم ۸۰۰ تا ۹۰۰ سال عمر کردند!

توضیحی که نظریه پردازان در این باره می‌دهند این است که این افراد احتمالا نیمه انوناکی و محصول فرزندی انوناکی بوده! یا بقولی معروف فرزند ستاره‌ای بوده که تعییرات ژنتیکی باعث افزایش عمرشان می‌شده.

چه بر سر آنانوکی‌ها آمد؟ زکریا سیتچین می‌گوید نزدیک به ۴ هزار سال پیش همه‌ی آنچه که آنانوکی‌ها ساخته بودند، در یک فاجعه‌ی اتمی به ویرانه‌ای تبدیل شد، فاجعه‌ای که در خلال سلطه جویی‌ها و جنگ‌های مهاجران فرازمینی رخ داد.

جالب آنجاست که گروهی از باستان شناسان در یکی از کاوش‌های خود در هندوستان، مهره‌ای ۱۲ هزار ساله پیدا کردند که تصویری عجیب از یک انفجار اتمی را نشان می‌دهد.  
زکریا سیتچین حاصل تلاش‌های خود در زمینه رمزگشایی و تفسیر لوح‌های سومری را در کتابی با نام «کتاب گمشده‌ی آنکی» نوشته است که ما به علاقمندان پیشنهاد میکنیم آنرا مطالعه کنند.

اما آیا این روایاتی که در الواح سومری نگاشته شده اند. افسانه اند یا واقعا به موجوداتی فرازمینی اشاره دارند که روزگاری در زمین حکومت میکرده اند؟

منبع: فرارو

کلیدواژه: انسان هوشمند نژاد انسان فضانوردان باستانی بین النهرین انسان ها تمدن ها سال پیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در آستانه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم در جمع اساتید و دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، با اشاره به قرارگیری در آستانه نودمین سالگرد تأسیس دانشگاه تهران، گفت: ویژگی متفاوتی که آئین نود سالگی دانشگاه تهران نسبت به برنامه‌های هفتاد و هشتاد سالگی دارد، این است که تلاش کردیم قدمت نهاد علم در ایران را به سابقه دانشگاه تهران ضمیمه کنیم.

رئیس دانشگاه تهران به سابقه سنت دانشگاهی در ایران از جندی‌شاپور تا دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: این سابقه حتی در بین دانشگاهیان هم مغفول مانده و کمتر به آن توجه می‌کنیم. از این رو در سال ۱۴۰۲ طی مکاتبه‌ای رسمی به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد تا این سابقه به نوعی به تاریخ و قدمت دانشگاه تهران ضمیمه شود. جندی‌شاپور نماد نهاد‌های علم در ایران بوده و در سال ۲۰۱۷ میلادی از سوی یونسکو به‌عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان با ۱۷۵۰ سال سابقه معرفی شده است که البته این رکورد پیش از آن متعلق به دانشگاه بولونیا در ایتالیا با نزدیک به ۱۲۰۰ سال قدمت بوده است.

استاد دانشگاه تهران ادامه داد: افتخار بزرگ تعلق گرفتن پایه‌گذاری سنت دانشگاهی به ایران، در حالی مورد اذعان جهانیان است که خودمان کمتر در خصوص این داشته‌ها و هویت ایرانی- اسلامی مطالعه کرده و کمتر بر روی آن تبلیغ و فعالیت‌های ترویجی انجام داده‌ایم و جوانان ما کمتر از این سرمایه‌های ملی شناخت دارند. از دانشگاه تهران انتظار می‌رود که به‌عنوان دانشگاه پیشگام و نوآور بیشتر به این موضوع توجه داشته باشد و به تقویت هویت ایرانی-اسلامی برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی از طریق دانشگاه تمدن ساز که در گام دوم انقلاب اسلامی مورد توجه ویژه قرار گرفته است، بپردازد؛ و بدون شک آثار ارزشمند علامه شهید مطهری منبع بسیار ارزشمندی برای حرکت در این مسیر است.

مقیمی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تمدن سازی دانشگاه، فراز‌هایی از کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران اثر شهید مطهری درباره نقش تمدن سازی نهاد علم در ایران از جندی‌شاپور و اذعان ویل دورانت که جندی‌شاپور را محور تمدن ایران در دوره ساسانی می‌داند را یادآوری کرد و بیان داشت: اینکه بگوییم دانشگاه تهران با قدمت ۹۰ ساله، نماد آموزش عالی ایران است، با واقعیت خیلی فاصله دارد. درست است که ۹۰ سال از قدمت مجموعه ساختمان‌های فعلی نماد آموزش عالی کشور که در سال ۱۳۱۳ ساخته شده است می‌گذرد؛ ولی وقتی به سیر تکامل و زنجیره چرخه عمر دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران را بررسی می‌کنیم، در مرحله قبلی به دارالفنون می‌رسیم و هر چه که به گذشته برمی‌گردیم به نهاد‌های آموزش عالی همچون ربع رشیدی، نظامیه‌ها و در نهایت به جندی‌شاپور می‌رسیم.

وی افزود: بر اساس مصوبه اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳ که با حضور رئیس‌جمهوری برگزار شد، سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی مأموریتی به دانشگاه تهران سپرد تا برای اینکه دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه تهران نقش محوری تمدن سازی را ایفا کنند، طرح جامعی ارائه شود و برای ارتقای فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی بر محور نهاد علم تلاش شود. اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران می‌توانند نقش‌آفرینی ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: وقتی به سیره نظری و عملی شهید مطهری نگاه می‌کنیم، ملاحظه می‌شود که ایشان استاد و معلمی در تراز دانشگاه تمدن ساز است و شخصیتی است که نقش تمدن سازی را به اندازه چند نهاد علمی ایفا کرده است؛ لذا انتظار می‌رود اساتید دانشگاه همین نقش را ایفا کنند تا بتوانیم به اهداف تمدن سازی دانشگاه نائل شویم. آثار و نوشته‌های شهید مطهری همان چیزی است که نیاز امروز ما است و هیچ وقت کهنه نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین منابع ما در زمینه مطالعه تمدن سازی دانشگاه، آثار شهید مطهری است که باید به سهم خودمان در تقویت این مجموعه تلاش کنیم.

مقیمی در پایان از برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران زمین هم‌زمان با نود سالگی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: بر اساس آثار شهید مطهری، دانشگاه جندی‌شاپور نقطه عطفی است که وجوه مشترکی را برای تمدن اسلامی و ایرانی ایجاد کرد. امروز اگر می‌خواهیم به تمدن نوین اسلامی ایرانی دست یابیم، دانشگاه باید یکی از مهم‌ترین کانون‌های توجه ما باشد؛ لذا امروز به شدت به آثار شهید مطهری نیاز داریم تا با رویکرد دانشگاه تمدن ساز بتوانیم آثار مورد نیاز درباره قدمت نهاد علم در ایران را استخراج و نقشه راهی بر اساس اندیشه شهید مطهری تنظیم کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینفوگرافیک/ کدام کشور‌های جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • آخرالزمان شمالی چگونه اتفاق می‌افتد؟ علائم آن چیست؟ (+عکس)
  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  •  کاوش در «فلک‌الافلاک»/ قدمت ۵ هزارساله سکونت انسان در این عرصه
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • (ویدئو) یک ایرانی این خودروری یک و نیم میلیون دلاری را نابود کرد!
  • ظهور و سقوط شهر باستانی هرم‌ها
  • جسد‌های باستانی سالم در ایران بعد از کشف نابود شدند! | فیلم