Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرگ «احمد راضی» که از او به عنوان اسطوره فوتبال عراق یاد می شود و «حیدر الحیدر» پژوهشگر و روزنامه نگار عراقی و وخیم شدن حال «میثم تمار» یکی از برجسته ترین قاریان قرآن عراق به علاوه مرگ دکتر «ایاد کاظم علی» مدیر سابق بیماری های تنفسی در استان بابل (جنوب بغداد)، طی امروز (یکشنبه) افکار عمومی این کشور را برای اولین - به طور جد - نسبت به ویروس کرونا نگران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون بسیاری از عراقی ها آمارهای وزارت بهداشت این کشور را در خصوص تعداد مبتلایان به ویروس کرونا اغراق آمیز می خواندند و چندان به تدابیر پیشگیرانه اهتمام جدی نمی دانند.

مرگ یا ابتلای این شخصیت های مشهور عراقی که از حوزه های مختلف ورزشی، فرهنگی، دینی، اجتماعی و علمی و دانشگاهی این کشور هستند طی یک روز، جوی از نگرانی در جامعه عراق ایجاد کرده است.

کاربران عراقی امروز (یکشنبه) در شبکه های اجتماعی، تهدید کرونا را در کشورشان جدی خوانده و از شهروندان عراقی خواسته اند تا به تدابیر بهداشتی پایبندی بیشتری نشان دهند.

علاوه بر شخصیت های علمی و فرهنگی و ورزشی، ابتلای تعدادی از نمایندگان پارلمان نیز مسجل شده و کرونا حتی تا داخل هیات دولت عراق نیز نفوذ کرده است.

طبق آخرین آمار، پنج نماینده از ۳۲۹ نماینده پارلمان عراق به علاوه «ناصر بندر» وزیر حمل و نقل عراق و اعضای خانواده اش به کرونا مبتلا شده اند.

در همین حال تیپ «امام علی (ع)» وابسته به الحشد الشعبی که مسوولیت کفن و دفن متوفیان از کرونا را برعهده دارد، امروز در بیانیه ای اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۹ نفر را به خاطر مرگ ناشی از کرونا به خاک سپرده است.

بغداد بیشترین سهم را در بین متوفیان کرونایی در عراق دارد به نحوی که ۳۹ جسد به خاک سپرده شده امروز از پایتخت، ۱۴ متوفا از ذیقار، ۱۰ متوفا از دیوانیه، ۶ متوفا از بصره و سهم نجف اشرف و واسط نیز هریک چهار متوفا و المثنی و صلاح الدین نیز هرکدام یک متوفا بوده است.

براساس آخرین آمار وزارت بهداشت عراق، تعداد متوفیان ناشی از ویروس کرونا در این کشور از مرز یک هزار نفر عبور کرده و به یک هزار و ۱۳ نفر رسیده و تعداد مبتلایان نیز با ۲۹ هزار و ۲۲۲ نفر در مرز عبور از ۳۰ هزار نفر قرار گرفته است.

برخی از استان های عراق به دلیل انتشار سریع کرونا تصمیم گرفتند که مقررات منع تردد عمومی را در استان های خود تا اواخر ماه جاری میلادی (به مدت ۱۰ روز) اعمال کنند.

دولت عراق هنوز در خصوص اعمال مقررات منع تردد عمومی تصمیم جدیدی نگرفته و همچنان غیر از سه روز (پنجشنبه، جمعه و شنبه) بقیه ایام هفته را مقررات جزیی به اجرا می گذارد.

سازمان هواپیمایی عراق نیز اعلام کرده که به جزء موارد استثنایی، منع پروازها تا اوایل ماه آینده میلادی ادامه می یابد.

وزارت بهداشت عراق به رغم افزایش تعداد مبتلایان و مرگ و میرها در عراق همچنان به شهروندان این کشور اطمینان داده که عراق به مرحله حاد نرسیده و هنوز اوضاع تحت کنترل است و خبر بهتر این که این وزارت خانه از شروع به ساخت داروی روسی «آویفاویار» (Avifavir) برای درمان کرونا خبر داده است.

این داور را روسیه به عنوان درمان بیماران کرونایی مورد استفاده قرار داده و به بغداد وعده داده است که ماده اولیه و فعال این دارو را در اختیار عراق قرار دهد.

وزارت بهداشت عراق ساخت این دارو را به صورت بومی شروع کرده و در روزهای آینده برای درمان بیماران کرونایی به کار می برد.

مدیر شرکت داروسازی «سامراء» مهمترین شرکت ساخت دارو در عراق امروز به خبرگزاری رسمی عراق (اینا) گفته است که این داروی روسی که قرار است در عراق ساخت شود، دوره درمان را از ۱۵ به پنج روز کاهش می دهد.

شرکت داروسازی سامراء ماده اولیه و فعال این دارو را از روسیه وارد کرده و در عراق اقدام به ساخت و توزیع آن کرده است.

«حازم الجمیلی» قائم مقام وزارت بهداشت و محیط زیست عراق نیز به این خبرگزاری گفته است که به دلیل توقف حالت جهشی مبتلایان و متوفیان ناشی از کرونا در عراق، شرایط همچنان تحت کنترل است.

وی اضافه کرده که اگر تعداد مبتلایان و متوفیان یکباره مضاعف شود، باید احساس خطر کرد، اما در حال حاضر افزایش تعداد روزانه بیماران و مرگ و میرها روند طبیعی خود را طی می کند.

نمایندگی سازمان بهداشت جهانی در بغداد نیز از اقدام وزارت بهداشت عراق برای ساخت داروی روسی حمایت و ابراز امیدواری کرده این دارو بتواند در بهبود بیماران اثرگذار باشد.

برچسب‌ها ویروس کرونا روسیه پارلمان عراق الحشد الشعبی سازمان جهانی بهداشت پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا روسیه پارلمان عراق الحشد الشعبی سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا روسیه پارلمان عراق الحشد الشعبی سازمان جهانی بهداشت وزارت بهداشت عراق تعداد مبتلایان ویروس کرونا داروی روسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۵۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت+ فیلم
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • جنگ غزه/ شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت