Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:12:02 GMT

چین واردات گوشت از آمریکا را تعلیق کرد

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۶۰۵۳

چین واردات گوشت از آمریکا را تعلیق کرد

به گزارش ایرنا، اداره کل گمرگ چین در بیانیه ای که امروز یکشنبه منتشر کرد دلیل چنین تصمیمی را «ابتلای تعدادی از کارکنان این شرکت صادراتی آمریکایی به کرونا» اعلام کرده است.

چین هفته گذشته نیز به دنبال شیوع کرونا در میان صدها کارگر آلمانی شرکت "توینیس"، واردات محصولات گوشتی از جمله گوشت خوک را از این شرکت معلق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از شیوع ویروس کرونا در ۲۲ خرداد در بازار توزیع محصولات گوشتی و کشاورزی "شین فادی" پکن، چین نظارت بر واردات محصولات گوشتی خارجی را افزایش داده است.

شهر پکن پس از ۵۵ روز که هیچ موردی از ابتلا به کرونا گزارش نکرده بود در تاریخ ۲۲ خرداد از شیوع این ویروس خبر داد در طول ۱۰ روز شمار مبتلایان در این شهر به حدود ۲۲۰ نفر رسیده است.

اولین مبتلایان این بازار، دستفروش ها و فروشندگان غرفه های توزیع محصولات دریایی و منجمد بازار "شین فادی" بوده اند که اکنون تعطیل شده است.

به دنبال شیوع کرونا در این بازار، چین اقدام به جمع آوری ماهی سالمون از فروشگاه ها و رستوران ها کرد، این کشور واردات این نوع ماهی را به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا هم ممنوع کرده است.

اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های پکن نشان می دهد افزون ۲.۳ میلیون نفر بعد از شیوع مجدد کرونا در پکن آزمایش کرونا داده اند.

کمیسیون ملی بهداشت چین امروز یکشنبه اعلام کرد در شبانه روز گذشته ۲۵ مورد ابتلا به کرونا از جمله ۲۲ مورد در پکن را ثبت کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا چین ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چین ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا چین ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بازار گوشت و دام ایران شاهد افت قیمت مرغ نسبت به روز گذشته بود.

بیشتر بخوانید: قیمت روز گوشت بوقلمون شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

براساس اعلام پایگاه خبری صنعت مرغداری و دامپروری، هر کیلو مرغ کشتار در بازار ریزش را نسبت به روز پیش در پیش گرفت و ۷۶,۴۱۸ تومان خرید و فروش شد.

بازار گوشت مرغ همچنین شاهد افزایش قیمت مرغ زنده نسبت به روز پیش است، هر کیلو مرغ زنده در بازار ۵۳,۵۱۷ تومان معامله شد.

هر کیلو گوشت منجمد گوساله هم خلاف روند روزهای اخیر در بازار ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرد، ۳۲۵ هزار تومان قیمت گذاری و فروخته شده است.

در بازار گوشت طیور امروز هر کیلو بوقلمون کشتار در حالی معامله شده که نسبت به روز پیش ثبات قیمت را تجربه کرد و کیلویی ۹۸ هزار تومان معامله شد.

هر کیلو دام در کشتارگاه امروز با ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرده است و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد. همچنین امروز قیمت دام زنده در بازار ثبات را در پیش گرفت و کیلویی ۳۰۰ هزار تومان معامله شد.

امروز همچنین در بازار هر کیلو گوشت شترمرغ کشتار ۳۴۱ هزار تومان خرید و فروش شد که در مقایسه با روز گذشته تغییری را تجربه نکرده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228800 برچسب‌ها قیمت گوشت

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات مرغ و گوشت
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟