Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها_ معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: طلاب و مبلغان دینی از همان ابتدا نقش مهمی در جریان‌های انقلابی داشتند. ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۸ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام سعید روستا آزاد ظهر امروز در همایش راهبردی کنگره گام دوم تبلیغ با موضوع ابعاد فرهنگی تبلیغ در انقلاب اسلامی که در مجتمع فرهنگی نور برگزار شد، اظهار داشت: از دیرباز منبرها، رسانه‌های مهمی در ارتقای آگاهی جامعه بودند و در دوران طاغوت، بسیاری از مبلغان دین، از طریق سخنرانی‌های خود، تنور انقلاب را گرم نگاه می‌داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: در واقع طلاب و مبلغان دینی از همان ابتدا نقش مهمی در جریان‌های انقلابی داشتند.

وی تصریح کرد: در اوایل انقلاب، رسانه‌های قدرتمندی وجود نداشت و وقتی قرار شد در فروردین ماه 58، از طریق انتخابات، جمهوری اسلامی به صورت قانونی تثبیت شود، عده‌ای از طلاب به محضر امام خمینی(ره) رفتند و پیشنهاد دادند طلاب و مبلغین به شهرهای مختلف اعزام شوند و مردم را در جریان انتخابات قرار دهند.

گسترش فضای مجازی ظرفیت مناسبی برای تبلیغات دینی استآیت‌الله اراکی: دشمنان از قدرت تبلیغ دین می‌هراسند/ ترساندن مردم از تحریم به‌دور از تدبیر استفعالان عرصه تبلیغ در کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شدند

روستا آزاد بیان کرد: امام(ره) با توجه به اهمیتی که به مردم سالاری دینی و حضور ملت در تصمیم‌سازی‌ها داشت با این مساله موافقت کردند.

وی خاطرنشان کرد: در آن زمان طلاب قم کمتر از 8 هزار نفر بودند و پس از فراخوان 2200 نفر از طلاب و مبلغان به سراسر کشور اعزام شدند و مردم را در جریان انتخابات سرنوشت ساز قرار دادند.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: در چنین فضایی بود که مردم با شور و اشتیاق پای صندوق‌های رای آمدند و از میان واجدین شرایط، بیش از 98 درصد به جمهوری اسلامی ایران رای دادند و روزی بزرگ و تاریخی را در فروردین 58 رقم زدند.

وی تصریح کرد: پس از این موضوع امام خمینی(ره) دستور تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی را در 16 اردیبهشت سال 58 صادر کردند که در ابتدا دایره تبلیغات نام داشت.

 روستا آزاد گفت: یکی از رویکردهای مهم در انقلاب اسلامی، تشکیل ستادها و دستگاههای فرهنگی است و در این باره بودجه‌های فرهنگی نیز تعریف شد، البته برخی از دستگاهها، در مسیر دچار کوتاهی‌هایی شدند و کاستی‌هایی شکل گرفت.

مبلغان، رسانه انسانی و مجاهدان عرصه دین هستند

 حجت‌الاسلام رضا عزت‌زمانی نیز در این مراسم اظهار داشت: حکمرانی فرهنگی و تبلیغی انقلاب اسلامی یکی از موضوعات مهم این همایش است و در این خصوص 6 کارگروه تخصصی شکل گرفت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم افزود: امروز یکم تیرماه سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) با هدف ترویج اسلام ناب محمدی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی است.

وی تصریح کرد: مردمی شدن تبلیغ اهمیت زیادی در دین‌گرایی جامعه دارد و باید گام‌های موثری در این عرصه به ویژه در فضای مجازی برداشت.

عزت‌زمانی بیان کرد: باید بتوان باورهای دینی را تقویت کرد، مبلغان، رسانه انسانی و مجاهدان عرصه دین هستند که رسالت مهمی را برعهده دارند.

وی خاطرنشان کرد: دستگاههای فرهنگی نقش مهمی در فرهنگ‌سازی دارند و ما نیاز به هم گرایی در عرصه تبلیغ و فرهنگ داریم، در این میان نقش مدیران فرهنگی را نمی‌توان نادیده گرفت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم گفت: امام خمینی(ره) با فعالیت های فرهنگی موجب بیداری جامعه شد امروز نیز در موقعیتی حساس هستیم و باید از ظرفیت مردم و هیات‌های مذهبی و فعلان قرآنی و مبلغان و ائمه جماعات استفاده کنیم.

وی افزود: در جریان کرونا، گروههای جهادی مختلفی شکل گرفت و ثابت شد اگر بخواهیم می‌توانیم با وحدت و همدلی، قدم‌های ماندگاری برداریم، در این باره علاوه بر فعالیت‌های اقتصادی و معیشتی برای مردم، در 110 مسجد و با حضور 650 مبلغ اتفاقات بزرگی در حوزه دین و تبلیغ و فرهنگ افتاد.

عزت‌زمانی تصریح کرد: ما در دوران انقلاب و دفاع مقدس نیز از همین ظرفیت‌های مردمی و جهادی استفاده کرده‌ایم و امروز نیز در جنگی سخت به سر می‌بریم.

وی اظهار داشت: باید بتوان ظرفیت‌ها و امکانات موجود را مورد استفاده قرار داد و نسل جوان را به میدان آورد و در تقویت باورها و تبیین ارزش‌ها، گام برداشت، همچنین بهره‌گیری از ابزارهای نوین و شیوه‌های کارآمد تبلیغی می‌تواند اثرگذار باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه تولید محتوای دینی و پرورش مبلغ تلاش‌های خوبی دارد و در این میان نیازمند همراهی مسئولان و مشارکت دستگاههای فرهنگی و همدلی بیشتری در جهت نیل به اهداف هستیم.

انتهای پیام/457/ ع

R7854/P1494/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرهنگی و تبلیغی تبلیغات اسلامی امام خمینی ره نقش مهمی مبلغان دین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالعظیم بهفر سرپرست اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت به مانند «حروف والی» در زبان عربی هستند که نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند.

وی اظهار داشت: لذا، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالاهای آسیب‌رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

ادعاهای غیر واقعی و اغراق در معرفی محصول

بهفر ادامه داد: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است. گاهی عنوان عوض می‌شود و گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات ترس از قانون مشاهده می‌شود.

وی افزود: اما با تساهل و مداراهای اخیر، برخی شرکت‌ها و نشان‌های تجاری ـ با چراغ سبز رسانه ملی ـ در چشم قوانین زل‌ می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب‌رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

دلیل عجیب صدا و سیما برای تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت

وی در همین ارتباط به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم، مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها عنوان می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه‌ای است.

وی تاکید کرد: اما آنچه مشخص است اینکه هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد. شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتما با مولفه غذاهای مضر مماس است و حتما تغذیه غیرسالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی هستیم

بهفر افزود: یکی از مهم‌ترین ناظران، در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند.

وی ادامه داد: اما فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشند و دست از مطالبه‌گری به انحا مختلف بر ندارند.

کد خبر 848675 منبع: ایرنا برچسب‌ها سلامت وزارت بهداشت و درمان خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران تغذیه تلویزیون - صدا و سیما تبلیغات

دیگر خبرها

  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • آغاز تبلیغ نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • آغاز تبلیغ نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • تجلیل از فعالان و مبلغان فرهنگی منطقه پدافند هوایی شمال شرق در حرم مطهر رضوی 
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون