Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

بورس تهران همچنان برمدار سوددهی

شاخص کل بورس امروز با 30210 واحد صعود معادل 2.38 درصد به یک میلیون و 300 هزار و 164 واحد، شاخص‌ قیمت وزنی - ارزشی با 8009 واحد افزایش معادل 2.38 درصد به 344 هزار و 710 واحد، شاخص کل هم وزن با 1973 واحد رشد معادل 0.48 درصد به ۴12 هزار و 128 واحد، شاخص قیمت هم وزن با 1303 واحد افزایش معادل 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

48 درصد به ۲۷2 هزار و 157 واحد، شاخص آزاد شناور با 34713 واحد افزایش معادل 2.03 درصد به یک میلیون و ۷46 هزار و 759 واحد، شاخص بازار اول با 21367 واحد افزایش معادل 2.23 درصد به 978 هزار 223 واحد و شاخص بازار دوم با 64155 واحد صعود معادل 2.61 درصد به ۲ میلیون و 516 هزار و 798 واحد رسید. در نیمه دوم داد و ستدهای امروز بورس، در یک میلیون و 666 هزار نوبت معاملاتی، 12 هزار و 509 میلیارد برگه اوراق بهادار به ارزش 145 هزار و 703 میلیارد تومان در بورس معامله شد.

قیمت دلار و تجدید ارزیابی دارایی، دو بال پرواز بازار سرمایه

احمد اشتیاقی، با بیان اینکه افزایش نرخ دلار نیما عامل رشد سهام شرکت‌ها و تجدید ارزیابی دارایی ها سبب کاهش قیمت سهام است، گفت: ترکیب این دو عامل افزایش اقبال سرمایه گذاران به «سهام رقیق شده شرکت‌ها» را به همراه دارد. مدیرعامل کارگزاری بانک آینده در بررسی عوامل تاثیرگذار بر روند پیش روی بازار سرمایه گفت: به نظر من در شرایط کنونی دو عامل، بیشترین تاثیر را بر بورس خواهند داشت؛  نخستین عامل، رشد نرخ دلار نیمایی است که به نظر می رسد آهسته و پیوسته در حال رشد است، به طوریکه اغلب فعالان با ارزیابی اقتصاد ایران پیش بینی افزایش دلار تا پایان سال ۹۹ را دارند که با وجود نرخ فعلی دلار نیما این مساله دور از ذهن نیست و توام با اثر مثبت قوی بر بازار سرمایه است. وی با تاکید به تضمین رشد و سودآوری بنیادین شرکت ها با تکیه بر این عامل افزود: افزایش نرخ دلار نیما دارای اثری واقعی بر فروش شرکت هاست و از این رو نمی توان این رشد حباب گونه خواند، زیرا این اتفاق مبتنی بر افزایش سودآوری شرکت‌ها است؛ چراکه اگر رشدی مبتنی بر جریان نقدی آتی بوده و منجر به سود آوری شرکت شود، بهترین رشد است و خوشبختانه دلار نیمایی نیز چنین خاصیتی دارد.

وزیر راه و شهرسازی: دهک هفتم برای خانه دار شدن باید بیش از ۲۰ سال صبر کند

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه استطاعت خرید خانوارها به مرور زمان کاهش یافته است, گفت: با توجه به مطالعات طرح جامع مسکن, اگر تا 7 یا 10 سال پیش، دولت تا دهک پنج را باید زمینه فراهم می کرد تا صاحب خانه شوند اکنون به دهک هفت رسیدیم و حتی نزدیک است تا دهک 8 هم برای خانه دار شدن نیازمند حمایت دولت باشند. اسلامی افزود: برنامه اقدام ملی مسکن ما فعلا دهک هشت را هم در برنامه لحاظ کرده است زیرا دهک 7 می توانست در مدت حداکثر پنج سال صاحب خانه شود اما اکنون این رقم از 18 تا 20 سال هم عبور کرده است بنابراین باید برنامه جامعی داشتیم تا این دهک ها را پوشش دهد. وی با بیان اینکه استطاعت مالی اکثر قریب به اتفاق نیازمندان به مسکن با قیمت خانه هایی که وجود دارد منطبق نیست، اضافه کرد: سامانه جامع املاک و اسکان را طراحی کردیم تا واحدهای مسکونی خالی شناسایی شوند و سازمان امور مالیاتی بتواند از آن ها مالیات بگیرد.

سهم قیمت زمین در گرانی بازار مسکن

حاجی دلیگانی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: این روزها مردم نجیب ایران با گرانی‌هایی در خرید، اجاره و رهن مسکن و کالاهای ضروری دیگر مواجه شده‌اند، آقای رئیس جمهور اگر آنقدر که به فکر ساخت و ساز غیرمجاز در شمیران بودید به فکر عرضه زمین به مردم نیز بودید و هفت سال عرضه زمین مسکونی را تعطیل نکرده بودید امروز سهم قیمت زمین در قیمت مسکن به بیش از 65 درصد نمی‌رسید.

انتشار اسامی متخلفان بازگشت ارز حاصل از صادرات در رسانه‌ها

بانک مرکزی ضمن تشکر از صادرکنندگانی که در راستای مصالح و منافع جامعه نسبت به برگشت ارز حاصل از صادرات اقدام کرده‌اند، اعلام می‌کند درصورت عدم برگشت ارز توسط سایر صادرکنندگان، مطابق مقرارت، اسامی متخلفان در رسانه ها انتشار می یابد.

دلار ۱۳ هزار تومانی پارسال همین موقع!

امروز هر اسکناس دلار آمریکا در صرافی های بانکی به نرخ 18500 تومان از مردم خریداری شد و در مقابل به نرخ 18800 تومان به متقاضی دریافت دلار آمریکا فروخته شد که نسبت به روز قبل، 200 تومان گران تر شده است. همچنین این نرخ نسبت به سال گذشته همین موقع (یکم تیرماه 98) 5800 تومان گران تر شده است. همچنین هر اسکناس یورو در این صرافی ها، هم اکنون به نرخ 20600 تومان از مردم خریداری می شود و در مقابل، به نرخ 20900 تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته می شود که نسبت به روز قبل، 300 تومان رشد داشته است. یورو نیز سال گذشته اول تیرماه به نرخ 14900 تومان فروخته شده بود که نسبت به نرخ امروز صرافی های بانکی، 6000 هزار تومان ارزان تر بوده است.

مرکز آمار ایران از کاهش تورم خرداد خبر داد

مرکز آمار: نرخ تورم سالانه خرداد ماه ١٣٩٩ برای خانوارهای کشور به ٢٧.٨ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ٢.٠ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. منظور از نرخ تورم نقطه‌ای، درصد تغییر عدد شاخص قیمت، نسبت به ماه مشابه سال قبل است. نرخ تورم نقطه‌ای در خرداد ماه ١٣٩٩ به عدد ٢٢.٥ درصد رسیده است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ٢٢.٥ درصد بیشتر از خرداد ١٣٩٨ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده اند. 

قیمت سکه یکم تیر ماه ۱۳۹۹

در جریان معاملات بازار آزاد تهران امروز یکشنبه یکم تیر ماه ۱۳۹۹، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم ۷ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان، نیم سکه ۴ میلیون و ۵۰ هزار تومان، ربع سکه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان و سکه یک گرمی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تعیین شده است. امروز همچنین قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۱۷۴۴ دلار و ۵۰ سنت و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۸۰۰ هزار و ۵۸۷ تومان است. /مهر

افزایش تولید طلای روسیه

وزارت بازرگانی روسیه اعلام کرد که تولید طلای این کشور در ماه‌های ژانویه تا فوریه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9.6 درصد افزایش داشته است. بر همین اساس در ژانویه تا فوریه سال گذشته روسیه 36.3 تن طلا تولید کرده است که این رقم برای سال جاری به 39.71 تن رسیده است. آمارهای این وزارتخانه روس حاکی از آن است که تولید نقره در این کشور در ماه‌های نخست سال جاری بالا رفته و به 142.3 تن رسیده است. روسیه به طور مداوم در حال افزایش ذخایر طلای خود است به گونه‌ای که در روز 1 می حجم این ذخایر به 566 میلیارد دلار رسید. حجم ذخایر طلا و ارز خارجی روسیه هم اکنون 20 درصد از هدف گذاری بانک مرکزی این کشور بیشتر شده است. مسکو در کنار دیگر کشورها در تلاش است تا دارایی‌های خود را از دلار فاصله داده و به طلا تبدیل کند. سال گذشته میلادی بانک مرکزی این کشور گزارش داد که سهم دلار از حساب دارایی‌های خارجی این کشور طی 12 ماه منتهی به مارس 2019 از 43.7 درصد به 23.6 درصد کاهش داشته است.

آغاز برخورد با لوازم خانگی فاقد شناسه

برخورد با لوازم خانگی فاقد شناسه پس از بارها تعویق، از امروز اول تیرماه در سطح عرضه آغاز شده است؛ این طرح اگر با برخی فشارها بار دیگر متوقف نشود منجر به ایجاد محدودیت برای اقلام قاچاق خواهد شد. در سه سال گذشته ۲,۵۰۰ میلیارد تومان لوازم خانگی قاچاق وارد کشور شده است؛ کالاهای تقلبی و بدون گارانتی که در قالب برندهای اصلی به فروش می رسند. طرح شناسه دار کردن لوازم خانگی که چند سالی است ستاد مبارزه با قاچاق کالا را درگیر خود کرده، طرحی برای ایجاد شفافیت در بازار است. براساس دستورالعمل اعلام شده، کالاهای مشمول این طرح شامل تلویزیون، یخچال فریزر، کولرگازی و اسپیلت، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، مایکروویو و جاروبرقی هستند. با اجرای این طرح خریداران لوازم خانگی می‌توانند از طریق شماره گیری کد #۷۷۷۷*۴* از اصالت کالای خریدار کرده اطمینان حاصل کنند و علاوه بر تشخیص اصالت کالا، از گارانتی و خدمات پس از فروش کالا مطلع شوند. همچنین بازرسان می‌توانند با بررسی و مشاهده بارکد، کالاهای بی هویت و قاچاق را از کالاهایی که از مبادی رسمی و قانونی وارد کشور شده‌اند، تشخیص دهند. /جزئیات بیشتر

خرید تضمینی گندم به 3.5 میلیون تن رسید

شرکت بازرگانی دولتی ایران: خرید تضمینی گندم در کشور تا اول تیرماه به 3 میلیون و 529 هزار تن رسیده است که در مقایسه با سال پیش در این زمان رشد 4 درصدی دارد.

حاکمیت نفتی آمریکا به پایان می‌رسد

راشاتودی: سقوط شدید تعداد چاه‌های نفت فعال آمریکا، افت تولید نفت خام در این کشور و تقاضای ضعیف برای سوخت، عزم آمریکا برای حاکمیت بر انرژی جهان را خرد خواهد کرد. حاکمیت انرژی آمریکا به پایان راه خود رسیده است. در طول سال آینده احتمالاً تولید نفت شیل آمریکا ۵۰ درصد سقوط خواهد کرد و این کشور نمی‌تواند کاری در این زمینه انجام دهد. این به علت کاهش سودآوری نفت شیل در شرایط کنونی نیست بلکه به علت کاهش تعداد چاه‌های نفت فعال است. تعداد چاه‌های نفت شیل آمریکا با ۶۹ درصد سقوط، از ۵۳۹ حلقه در اواسط مارس، در هفته اخیر ۱۶۵ حلقه رسید. به همین دلیل احتمالاً تا یک سال آینده تولید نفت خام شیل آمریکا با ۵۰ درصد سقوط روبرو خواهد شد. در نتیجه در نیمه سال ۲۰۲۱ تولید نفت خام آمریکا به کمتر از ۸ میلیون بشکه در روز خواهد رسید. حتی افزایش تعداد چاه‌های فعال نفت شیل از حالا تا سال آینده تغییری در از دست رفتن موقعیت برتر آمریکا در بازار نفت ایجاد نخواهد کرد چراکه فاصله زمانی زیادی بین انعقاد قرارداد حفاری و آنلاین شدن تولید وجود دارد. این در حالی است که تولید نفت غیرشیل آمریکا مدت‌ها است که در حال افول است و این شکوفایی تولید نفت شیل بود که باعث شد به رکورد بیش از ۱۲ میلیون بشکه در روز برسد.

 

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: غلامرضا منصوری پرونده اکبر طبری شورای حکام تروئیکای اروپایی خورشید گرفتگی تیر 99 نماز آیات قیمت دلار بورس غلامرضا منصوری پرونده اکبر طبری شورای حکام تروئیکای اروپایی خورشید گرفتگی تیر 99 نماز آیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جمع افزایش تورم در سه سال گذشته ۱۲۶ درصد بوده اما در همین مدت مجموع افزایش دستمزد کارگران به عدد ۱۱۹.۴ درصد رسیده است و تقریبا این ۲ عدد در کنار هم افزایش یافته اند و رویکرد دولت نیز از بین بردن شکاف بین دستمزد و تورم بوده است.

به گزارش ایرنا، حسین علی رعیتی فرد روز جمعه در نشستی با نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی در خراسان رضوی افزود: صحبتهای رهبر معظم انقلاب در خصوص نسبت سه جانبه دولت، کارفرما و کارگر فصل الخطاب است و همه تشکلهای کارگری و کارفرمایی و مسئولان باید آنها را در مقام اقدام و عمل قرار دهند در غیر این صورت در انجام وظیفه شرعی و قانونی خود قصور کرده اند از جمله تاکیدات همیشگی رهبری تامین امنیت شغلی و عدالت مزدی کارگران و ایمنی محیط کار است.

وی با تاکید بر این که باید معیشت کارگران تامین شود ادامه داد: دستمزد کارگر نیز مانند شاخص های دیگر در نرخ تورم موثر است و نمی توان فقط این شاخص را در افزایش تورم موثر دانست، نرخ تورم در سال ۱۴۰۲ به ۴۰.۵ درصد رسید در حالی که در سالهای قبل از آن ۴۵، ۴۶ و ۴۱ درصد بود، دولت سیزدهم تلاش کرد از حجم بالای نقدینگی و پول پرقدرتی که برخی بانکها به نرخ تورم ضریب می دادند، بکاهد و مانع از اتخاذ تصمیمی منتج به افزایش نرخ تورم شود.

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یک میلیون و ۳۳۰ هزار واحد تولیدی کارگاهی در کشور وجود دارد که ۸۷ درصد از آنها کمتر از ۱۰ نفر کارکن دارند و ۱۳ درصد از آنها دارای بیشتر از ۱۰ کارکن هستند، در مقابل "هزینه دستمزد" ( هزینه دستمزد یک حساب هزینه است که در صورت سود و زیان ظاهر می شود) برخی از واحدهای تولیدی مانند صنایع پتروشیمی و سیمان کمتر از ۱۰ درصد بوده اما "هزینه دستمزد" واحدهای خدماتی بیشتر از ۲۰ درصد است، دولت باید بین این بخشها توازن برقرار کند که آسیبی به حوزه کار وارد نشود.

رعیتی فرد اضافه کرد: در حوزه تثبیت مشاغل کارگری نیز تلاش کردیم مانع از اخراج کارگران از واحدهای تولیدی مشکل دار شویم، در مقابل نسبت به احیا و رفع مشکل واحدهای تولیدی نیز اقدامات زیادی انجام شد به طوری که شمار واحدهای تولیدی مشکل دار از ۹۴۰ واحد با ۱۱۱ هزار کارگر در ابتدای دولت سیزدهم به ۶۰۷ واحد با ۸۰ هزار کارگر رسیده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اسفندماه سال گذشته برای تعین حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳، ۲۰ نشست شورای عالی کار برگزار شد و هم نمایندگان جامعه کارگری و هم نمایندگان جامعه کارفرمایی حرف بجا زدند و از حقوق کارگران و کارفرمایان دفاع کردند اما این اتفاقی که نمایندگان حوزه کارگری جلسه را بدون امضا ترک کردند، مناسب نبود زیرا ماندنشان در جلسه به افزایش یک یا ۲ درصدی به حقوق کارگران کمک می کرد.

رعیتی فرد اظهار کرد: در هر صورت شورای عالی کار نمی تواند کشور را بدون تصمیم بگذارد، قانون ظرفیت و راه حل گذاشته است، در سال ۱۴۰۰ که شورای عالی کار حقوق کارگران را ۵۷ درصد افزایش داد، نمایندگان جامعه کارفرمایان با وجود اعتراض شدید به این موضوع، جلسه را ترک نکردند و حتی امضا هم کردند.

وی ادامه داد: در حوزه امنیت شغلی طی ۲ سال گذشته تلاش کردیم قراردادهای کار به ویژه قراردادهای موقت را ساماندهی کنیم، لایحه امنیت شغلی مبتنی بر ماده هفت، ماده ۹، ماده ۲۷ و ماده ۱۰ قانون کار را تهیه و به دولت پیشنهاد دادیم اما تشکلهای کارگری در دفاع از این لایحه سکوت کردند و این لایحه به دلیل دفاع ناکافی تشکلهای کارگری در مقابل اعتراض پرسر و صدای کارفرمایان برای بررسی مجدد بازگشت و به نتیجه نرسید.

او اضافه کرد: دوباره نشستهای متعددی برای تهیه لایحه برگزار کردیم، اما تشکلهای کارگری در این خصوص ضعیف عمل کردند، در مقابل تشکلهای کارفرمایی مانند اتاق بازرگانی و اتاق اصناف که وضعیت مالی بهتری دارند کارهای پژوهشی قوی هم انجام دادند، با این حال جمع بندی نهایی لایحه پیشنهادی را در خصوص امنیت شغلی کارگران فردا (شنبه) به دفتر وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی خواهیم برد تا اصلاحات لازم روی آن انجام و به تایید دولت برسد و امیدواریم که این لایحه در مجلس دوازدهم تصویب شود.

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: عدد تولید ناخالص ملی کشور ۳۶۰ میلیارد دلار است که سالانه چهار درصد از آن معادل ۱۵ میلیارد دلار مربوط به هزینه حوادث و بیماریهای شغلی می شود که بخش بزرگی از آن مربوط به هزینه هایی است که کارگران بعد از حادثه و برای درمان به مراکز درمانی پرداخت می کنند و صرف پیشگیری از حادثه نمی شود.

رعیتی فرد افزود: اغلب بیماریهای شغلی یا پنهان است یا به مرور زمان و بعد از بازنشستگی حادث می شود، لذا بیماریهای شغلی و حوادث ناشی از کار هزینه های زیادی را به خود اختصاص می دهند، بیشترین حوادث کار نیز مربوط به صنوف است زیرا محیط شان ناایمن تر است و فاقد ارزیابی ریسک و کمیته حفاظت فنی و مسئول اچ.اس.ای هستند.

وی اضافه کرد: پارسال قرارگاهی برای آموزش ایمنی به کارگاه های دارای کمتر از ۱۰ کارکن در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تشکیل و از ظرفیت مراکز تحقیقاتی و تشکلها بهره گرفته شد تا فضای کارگاهی به ویژه صنفی از نظر ایمنی ارتقا یابد، افزون بر این به یکی از قوانین سازمان جهانی کار پیوستیم که تعهداتی برایمان در تامین ایمنی کارگاه ها به وجود آورد.

او اظهار کرد: پارسال هفت هزار و ۸۰۰ حادثه ناشی از کار در کشور رخ داد که ۶۸۰ فوتی در پی داشت، اما تعداد حوادث ناشی از کار در مقایسه با سال ۱۴۰۱ به میزان ۵.۵ درصد و تعداد فوتی ها نیز چهار درصد کاهش یافت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: عضویت کارگران در هیاتهای حل اختلاف به تشکلهای کارگری و انتخاب اعضای کانون کارفرمایان به استانها واگذار شد، دستمزد حضور افراد در هیاتهای تشخیص و حل اختلاف نیز در دولت سیزدهم افزایش داشته به طوری که در سال ۱۴۰۰ از ۲۰۰ هزار ریال به ۴۰۰ هزار ریال رسیده است، پارسال نیز پیشنهاد افزایش آن به یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال به دولت داده شد.

رعیتی فرد در خصوص مسکن کارگران نیز گفت: وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تلاش زیادی دارد تا بانکهای رفاه کارگران و توسعه تعاون از محل پرداخت تسهیلات مسکن به طرحهای ملی، تسهیلات مسکن کارگران را نیز تامین کنند و برای تحقق این مهم نیازمند کمک دولت و کارفرمایان هستیم.

وی در خصوص اعتراض بازنشستگان به کم بودن حقوق گفت: ظرفیت قانونی در این حوزه وجود دارد و پیگیری آن برعهده سازمان تامین اجتماعی و هیات مدیره آن است، با بررسی کارشناسی که انجام شد، عموما سازمان تامین اجتماعی برای تعیین حقوق بازنشستگان به مصوبه شورای عالی کار استناد می کند، این نکته ای درستی است که فرد بازنشسته حقوق حداقلی دارد که امید است در طرح همسان سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • رشد 42درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سالهای گذشته بی نظیر است
  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است