Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد هاشمی با بیان اینکه وضعیت خلیل آباد در حال حاضر از سفید به نارنجی تغییر وضعیت داده است، گفت: 12 مورد بستری در بیمارستان هستند که 3 مورد مثبت، 3 مورد هنوز اعلام نتیجه نشده اند و الباقی منفی بوده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد هاشمی، مدیر شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا 41 مورد بستری یا سرپایی در شهرستان خلیل آباد با علائم حاد تنفسی وجود داشته و 7 مورد نیز فوتی وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 77 مورد بستری با علائم حاد تنفسی از شهرستان خلیل آباد در بیمارستان های کاشمر و بردسکن وجود داشته است، خاطرنشان کرد: 133 نفر از ابتدای شیوع ویروس کرونا به مراکز درمانی به صورت سرپایی مراجعه کرده اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد تصریح کرد: در حال حاضر 5 مورد به صورت سرپایی وجود دارد که دوران قرنطینه را طی می کنند و  12 مورد بستری در بیمارستان هستند که از این 12 مورد، 3 مورد مثبت، 3 مورد هنوز اعلام نتیجه نشده اند و الباقی منفی بوده اند.

وی با بیان اینکه چند مورد نیز در چند هفته اخیر مسافرت داشته اند و در یک مهمانی در یکی از شهرهای اطراف 4 مورد از یک خانواده مثبت شده اند، اذعان کرد: وضعیت خلیل آباد در حال حاضر از سفید به نارنجی تغییر وضعیت داده است.

هاشمی با تاکید بر اینکه مساجد صرفاً برای اقامه نماز جماعت به مدت 20 دقیقه با رعایت پروتکل های بهداشتی باز است، عنوان کرد: تکایا و حسینیه ها همانند گذشته تعطیل خواهند بود و برنامه و مجوزی برای بازگشایی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه کاهش فوتی ها امید را برای بازگشایی های بیشتر افزایش می داد ولی دوباره رو به افزایش پیش رفت، تشریح کرد: برخی مجالس عروسی غیر مجاز در روستاها برگزار می شود که حتی از شهرهایی با وضعیت قرمز مهمان دارند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد در پایان خاطرنشان کرد: مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک اهتمام ویژه ای داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خلیل آباد مورد بستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۷۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی

ایسنا/البرز مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: دستگاه‌های اجرایی این استان با اعلام هشدار هواشناسی سطح نارنجی به حالت آماده باش درآمدند .

به گزارش ایسنا، مهدی مهرور روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد و افزود: به منظور حفظ آمادگی و استفاده از تمام ظرفیت‌های ممکن، فراهم نمودن تجهیزات و پاسخگویی سریع به حوادث، کنترل، پایش و اقدامات پیشگیرانه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی ادامه داد: بنابراین به منظور مقابله با جاری شدن سیل در رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های کوهستانی یا هرگونه حادثه احتمالی، بر آماده باش مراکز درمانی و پایگاه‌های امدادی، شرکت‌های خدماتی  آب و فاضلاب شهری روستایی، برق، گاز، تلفن همراه، ثابت و آب منطقه‌ای تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: شهروندان از تردد در محل‌های پرخطر، اسکان، چادر زدن و توقف در حریم رودخانه‌ها، مکان‌های مرتفع و تپه‌ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله‌ها، فنس‌های فلزی و پهنه‌های آبی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

وی بر داشتن تجهیزات لازم و ضروری سفر از جمله لوازم گرمایشی، البسه، پتو، کمک‌های اولیه، برف پاک کن، به همراه داشتن وسایل ارتباطی تاکید کرد.

مهرور تاکید کرد: تمهیدات لازم توسط جهاد کشاورزی استان و شهرستان‌ها جهت کشاورزان، برای حفظ محصولات کشاورزی، کنترل دما، رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها، دامداری‌ها و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوه‌ها و برای جلوگیری از خسارت‌های ناشی از سرمازدگی به بخش کشاورزی به عمل آید.

گفتنی است هشدارهای هواشناسی به رنگ زرد، نارنجی و قرمز صادر می‌شود که هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

هشدار نارنجی شدت بیشتری از هشدار زرد رنگ دارد. در این نوع از هشدار پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی رنگ جهت آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

هشدار قرمز رنگ بالاترین سطح هشدار است که در آن پیش‌بینی می‌شود یک پدیده جوی خسارت‌های وسیعی را به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • حمایت امام جمعه خلیل آباد از طرح «نور»
  • همزمان با هفته کارگر از کارگران نمونه خلیل‌آباد تجلیل به عمل آمد
  • فیلم/ وضعیت خطرناک تنفسی در سه شهر خوزستان
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان