Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بیرانوند فرماندار و رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا ماهشهر گفت: روز‌های پایانی اردیبهشت ماه و همزمان با برگزاری مراسمات و دیدوبازدید‌های عید فطر تاکنون، شاهد وضعیت قرمز و فوق العاده‌ای در سطح شهرستان بوده ایم که روزانه بر آمار مبتلایان ویروس کرونا افزایش داشته ایم و این مسئله نشان از بی توجهی برخی از شهروندان به نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این وضعیت سبب شد با در نظر گرفتن سایر جوانب، تیرماه را حالت فوق العاده اعلام نموده تا بتوانیم با اتخاذ تمهیدات لازم و تشدید نظارت‌ها در برقرار شدن نکات بهداشتی در همه اقشار جامعه و دستگاه‌های اجرایی، از این وضعیت رهایی یابیم.

بیرانوند عنوان کرد: پیشگیری و برخورد با برگزار کنندگان مراسمات فاتحه و عروسی، استفاده ماسک در تمامی مراکز دولتی و خصوصی از سوی عوامل آن مجموعه‌ها و مراجعه کنندگان آن‌ها، استفاده از ماسک و رعایت نکات بهداشتی از سوی اصناف، تأمین اقلام مورد نیاز بهداشتی و ارائه پکیج آموزشی به ساکنین مناطق حاشیه‌ای و پرخطر شهر و روستا بصورت خانه به خانه و آگاه سازی آن‌ها، ایجاد واحد مقابله با ویروس کرونا در سطح ادارات بویژه شهرداری‌ها بطور موقت از مهمترین تدابیر اتخاذ شد.

رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا شهرستان بندر ماهشهر ادامه داد: ضمن آنکه معاونت اجتماعی فرماندار بطور اختصاصی و بدور از هرگونه فعالیت دیگر اداری، مسئول پیگیری و نظارت بر اجرای این مصوبات توسط سایر دستگاه‌ها و عوامل ذکر شده در مدت یکماه وضعیت فوق العاده است.

این مقام مسئول در خصوص نحوه فعالیت افراد پرخطر و دارای بیماری زمینه‌ای در ادارات اظهار داشت: در این خصوص نیز طبق مصوبه قبلی ستاد ملی مقابله با کرونا، در ستاد استانی این موضوع را ارائه خواهیم داد که درصورت تصویب همچنان استفاده از ظرفیت دو سوم نیروی انسانی ادامه یابد.

او گفت: مدیران سایر دستگاه‌ها، ادارات و شرکت‌های دولتی و خصوصی موظف شوند یک سوم از نفرات خود را بویژه نیرو‌هایی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای بوده و درخطر ابتلا هستند، همچنین بانوان باردار شاغل، را باید بصورت دور کاری و یا مرخصی مورد حمایت قرار داده و از حضور آن‌ها در محیط کاری خودداری نمایند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی مدیران، کارکنان بتوانند به فرمانداری مراجعه نموده و تخلفات را اعلام کنند.

بیرانوند افزود: هماهنگی بیشتر بین بخشی و اعضاء ستاد در اجرای برنامه‌های محوله، مقرر شد شهرداران، مدیرعامل منطقه ویژه پتروشیمی، مدیرعامل بندر امام(ره)، فرماندهی سپاه و نیروی انتظامی، دادستان و رئیس اداره صمت و اصناف نمایندگان تام الاختیار خود را به دبیر ستاد مقابله با ویروس کرونا معرفی نموده و روز‌های زوج با برگزاری جلسات، بر روند تمهیدات صورت گرفته و رفع مشکلات بین بخشی تحت مدیریت دبیر ستاد که شخص مدیر بهداشت و درمان بندر ماهشهر میباشد، فعالیت نمایند تا از بروز برخی نا هماهنگی جلوگیری بعمل آمده و در روند اجرای مصوبات ستاد تسریع شود.

رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا بندر ماهشهر عنوان کرد: همه دستگاه‌ها و مراکز دولتی و خصوصی شهرستان باید در مدت یکماه وضعیت فوق العاده بصورت عملیاتی و تشدید نظارت‌ها و فعالیت‌های خود در زمینه مقابله با کرونا قدم بردارند.

محسن بیرانوند گفت: از فعالان فرهنگی و اجتماعی، رسانه و سایر عواملی که می توانند در کاهش مبتلایان و تشدید نظارت‌ها نقش آفرینی داشته باشند تقاضا داریم همکاری و فعالیت بیشتری نموده و بیش از پیش مارا یاری نمایند تا بتوانیم در پایان تیرماه کاهش مبتلایان را شاهد باشیم و به شرایط عادی و سفید دست یابیم.

انتهیا پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس بهداشت و درمان ستاد مقابله با ویروس کرونا بندر ماهشهر فوق العاده دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۸۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران

سخنگوی ستاد انتخابات کشور از برگزاری شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در هفته آینده در استان تهران خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از ساعت صفر ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود، افزود: به ستاد‌های انتخابات استان‌ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند، فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رأی برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانور‌ها با حضور اعضای هیئت‌های نظارت و ناظران شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم.

اسلامی با بیان اینکه آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم اظهار کرد: با معاونان سیاسی و انتخابات و معاونان امنیتی ۱۵ استانی که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، موارد لازم را برای برگزاری انتخابات بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آن‌ها تاکید کردیم که حتماً با داوطلبان نشست داشته باشند و مواردی که لازم است را به اطلاع داوطلبان برسانند.

وی با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است، تاکید کرد: در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران"، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رأی اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رأی نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رأی دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رأی دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود. رأی دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رأی دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رأی دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رأی خود را می‌دهد.

وی ادامه داد: در این انتخابات دیگر تعرفه رأی کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رأی خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی تصریح کرد: در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تأیید هیئت نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام شود. فرآیند‌های اعتراض و شکایت در هیأت‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • رسیدگی رئیس قوه قضائیه به وضعیت ماشین آلات دپو شده در گمرک
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • تعلیق فعالیت یکی از اعضای شورای شهر بندر امام (ره)
  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • استقلال متعلق به تهران است اسمش تغییر کند به مردم برمی‌خورد/ لابد مسابقات را هم به بندر ماهشهر منتقل می‌کنند!
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی