Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان گفت: بیش از 65 درصد از مصارف آب استان را منابع آب زیرزمینی تامین کرده و ناپایداری این منابع از منظر کمیت و کیفیت، معضلات جدی را برای این منابع ارزشمند و حیاتی رقم خواهد زد.

کامران خرم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان، به منظور ایجاد باور ملی و افزایش آگاهی در زمینه مصرف هوشمندانه آب و رعایت کامل اصل صرفه‌جویی صرفا به یک هفته بسنده نکرده و به جهت شرایط سخت آب تمام طول سال را به بحث در مدیریت آب اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: بیش از 65 درصد از مصارف آب استان را منابع آب زیرزمینی تامین کرده و ناپایداری این منابع از منظر کمیت و کیفیت، معضلات جدی را برای این منابع ارزشمند و حیاتی رقم خواهد زد و اگر این میزان برداشت از منابع آبی تداوم داشته باشد در آینده تبعات اجتماعی و زیست محیطی قابل توجهی را شاهد خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان ادامه داد: بر همین اساس، نزدیک به سه دهه است که اول تا هفتم تیرماه هر سال، هفته صرفه‌جویی در مصرف "آب" نام گذاری شده و هر ساله فصل گرما تداعی کننده مباحثی چون تبخیر، کم‌آبی، صرفه‌جویی و... بوده است، اما به منظور وفاق و هماهنگی در ارکان‌های زیرمجموعه وزارت نیرو و لزوم توجه همگانی، امسال با توجه به لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق نیز این هفته با نام هفته صرفه‌جویی در مصرف آب و برق نامگذاری شده است.

خرم افزود: این هفته به عنوان یک رویداد فرهنگی در افکار عمومی و رسانه‌ها جای خود را باز کرده و هر ساله به این مناسبت، فعالیت‌های فرهنگی_آموزشی بسیاری برای ارتقای آگاهی‌های عمومی در مورد آب و برق و جلب توجه افکار عمومی به این مقوله حساس انجام می‌شود.

کامران خرم بیان کرد: افزایش آگاهی عمومی و ایجاد انگیزه و علاقه‌مندی برای مدیریت مصرف آب و برق محورهایی هستند که رسانه‌های همگانی می‌توانند پیرامون آن‌ها اطلاع‌رسانی کرده و مردم را از قبیل مشکلاتی که در اثر مصرف بی‌رویه با آن دست به گریبان می‌شوند، بیشتر آگاه سازند. در واقع مصرف‌کنندگان می‌دانند که تلاش امروز آنان برای رفاه بیشتر فرزندانشان و حفظ منابع آب و برق برای آیندگان است.

وی تصریح کرد: امسال با توجه به همه‌گیری بیماری کرونا و لزوم اهتمام بیشتر مردم به بهداشت فردی، میزان مصرف آب به شدت افزایش یافته است؛ بنابراین نیازمند توجه جدی همگان به مدیریت مصرف آب و برق هستیم.

عناوین روزهای هفته صرفه‌جویی در مصرف آب و برق در سال ۹۹

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان اضافه کرد: هدر دادن منابع کنونی، به معنی محروم کردن نسل‌های بعدی از این مواهب الهی است؛ از این رو، شرکت‌های آب و فاضلاب کشور، مدیریت منابع آب ایران و توانیر در این هفته با انجام اقدام‌های فرهنگی به فرهنگ‌سازی در زمینه اصلاح الگوی مصــرف آب و برق پرداخته و برنامه‌هایی مانند هر سال در دست اجرا دارند.

وی اعلام کرد: بر همین اساس، یکشنبه یکم تیرماه با عنوان "مدیریت مصرف آب و برق و خانواده" و با راهبرد فراهم کردن زمینه مشارکت خانواده‌ها در مدیریت مصرف و افزایش نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف و افزایش نقش آموزش در بستر خانواده در فهم مشترک مدیریت مصرف نامگذاری شده است.

خرم ادامه داد: روز دوشنبه دوم تیرماه با عنوان "مدیریت مصرف آب و برق، افکار عمومی و رسانه" و با راهبرد استفاده گسترده‌تر از ظرفیت وسایل ارتباط جمعی و شبکه‌های اجتماعی به ‌منظور افزایش آگاهی عمومی و بالابردن سطح دانش مصرف‌کنندگان آب و برق نسبت به محدودیت منابع، تشریح محدودیت‌ها و تشریح محدودیت‌ها و معضلات کشور در خصوص میزان دسترسی به منابع آب و برق و ضرورت بسیج همگانی برای بهره‌گیری از فن‌آوری و تجهیزات کاهنده و بهینه‌ساز مصرف و اطلاع رسانی وضعیت منابع آب و تولید برق و تاثیر مدیریت مصرف بهینه آب و برق در حفظ و نگهداشت منابع برای آیندگان نامگذاری شده است.

وی افزود: در روز سوم هفته صرفه‌جویی در مصرف آب و برق با عنوان "مدیریت مصرف آب و برق، صنعت، معدن، سازمان‌های عمومی و موسسات خصوصی و شرکت ها" تبیین نقش تولیدکنندگان تجهیزات کاهنده مصرف در توسعه فناوری‌های کاهنده مصارف آب و برق ، تشریح ضرورت توسعه صنایع و بهره‌برداری از معادن متناسب با ظرفیت‌های منابع آبی و برق کشور و تبیین نقش سازمان‌ها و موسسات در اعمال رویه‌های صحیح مصرف آب و برق در تاسیسات و ساختمان و ... نامگذاری شده است.

کامران خرم اضافه کرد: روز چهارشنبه چهارم تیرماه نیز با عنوان "مدیریت مصرف آب و برق، غذا، منابع طبیعی و حفظ محیط زیست" با راهبرد تشریح نقش آب و انرژی در امنیت غذایی و تشریح نقش منابع طبیعی در توسعه اقتصادی جوامع و ضرورت حفظ محیط زیست برای بقا و تداوم تمدن بشری و تشریح نقش اجرای طرح‌های جمع‌آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب و همچنین بازچرخانی آب در حفظ و ارتقای کیفیت منابع آبی، ارائه گزارشات و آمارهای قابل فهم جامعه با موضوع تاثیر مصرف بهینه برق در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست و ارائه سهم کنونی از دستیابی به منابع غذا، منابع طبیعی و حفظ محیط زیست و مسئولیت حفظ سهم آیندگان نامگذاری شده است.

وی عناوین پنجم تیرماه را با عنوان "مدیریت مصرف آب و برق، خدمات شهری و روستایی و جلب مشارکت‌های مردمی " اعلام کرد و گفت: در این روز تشویق و ترغیب دستگاه‌های خدمات‌رسانی شهری و روستایی به کاهش مصارف آب و برق، تشویق و ترغیب مردم و خیرین برای سرمایه‌گذاری به منظور توسعه و بهبود زیرساخت‌های تولید، انتقال و توزیع آب و برق و جلب مشارکت صنایع و صاحبان منابع مالی در انجام مسئولیت اجتماعی در حوزه آب و انرژی با اجرای برنامه‌های فرهنگ‌سازی صورت می‌گیرد.

خرم خاطرنشان کرد: روز جمعه ششم تیرماه با عنوان "مدیریت مصرف آب و برق و آموزه های دینی" با رویکرد تبیین اهمیت صحیح مصرف کردن و پرهیز از اسراف از منظر تعالیم دینی و معرفی شیوه‌های صحیح مصرف با اتکا به تعالیم دینی نامگذاری شده است.

وی در پایان یادآور شد: بر اساس این گزارش، روز شنبه هفتم تیرماه نیز به ‌عنوان آخرین روز هفته صرفه‌جویی در مصرف آب و برق، روز "مدیریت مصرف آب و انرژی اقتصاد و حقوق شهروندی" با هدف تشریح ارزش اقتصادی آب و برق، تشریح نقش و ارزش اقتصادی کاهش مصرف در حفظ منابع و جلوگیری از آلودگی محیط زیست، لزوم رعایت قانون از سوی همگان و اطلاع‌رسانی در خصوص انواع جرایم و تخلفات در بخش آب و برق و تشریح و تدوین راهکارهای رفع موانع حقوقی و قانونی در اجرای طرح‌های آب، فاضلاب، برق نامگذاری شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای استانی اقتصادی هفته صرفه جویی در مصرف آب و برق مدیریت مصرف آب و برق نامگذاری شده شرکت آب منطقه ای منابع طبیعی محیط زیست تشریح نقش آب و برق مصارف آب منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۹۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی

در تبصره هدفمندی یارانه ها حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان مصارف حمایتی لحاظ گردیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیاست‌های حمایتی به‌عنوان نزدیک‌ترین لبه مقابله با فقر در بودجه عمومی نسبت به سال گذشته رشد اسمی پیدا کرده‌اند. اما محدودیت‌های بودجه‌ای و ادامه روند تورمی در کشور باعث شده که به‌مرور یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی با کاهش کفایت رو به‌رو شوند به این معنی که این مبالغ حمایتی تکافوی تأمین نیازهای اولیه زندگی فقرا را ندارند. یکی از دلایل عدم کارایی سیاست‌های حمایتی، وسعت جمعیت گروه‌های هدف حمایت است که به نظر می‌رسد سخاوتمندانه انتخاب‌شده‌اند. این در حالی است که این آرایش از سیاست‌های حمایتی با اقتضائات بودجه‌ریزی و اقتصادی کشور همخوانی ندارد.

از سوی دیگر سقف منابع هدفمندی یارانه‌ها در تبصره مربوطه 758.8 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که 79 درصد از کل مصارف یعنی 599.6 هزار میلیارد تومان برای اهداف حمایتی در نظر گرفته شده‌است.

این رقم در مقایسه با اعتبار 485 هزار میلیارد تومانی مصارف حمایتی قانون سال 1402 حدود 23 درصد رشد داشته است. اعتبارات یارانه نان، پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی و پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) به‌ترتیب بیشترین رشد اعتبارات را در لایحه بودجه سال 1403 نسبت به سال گذشته داشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد