Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@17:57:48 GMT

مرد کنجکاو، باند تبهکار را به دام انداخت

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۹۸۵۳

مرد کنجکاو، باند تبهکار را به دام انداخت

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، 29 خرداد مرد جوانی با پلیس تماس گرفت و گفت: لحظاتی قبل دوستم پژمان با من تماس گرفت و گفت برای او یک گوشی تلفن همراه آیفون و 20 میلیون تومان پول نقد ببرم. خیلی هراسان بود ولی به من گفت که نیاز مالی پیدا کرده است. از طرفی صدای تلفن روی بلندگو بود انگار چند نفر اطرافش بودند به او گفتم که برایت فراهم می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار شد یک ساعت دیگر در یکی از خیابان‌های فرعی منطقه شهران او را ببینم. من در روزنامه‌ها خبرهایی خوانده‌ام که وقتی فردی را گروگان می‌گیرند او را وادار می‌کنند با خانواده یا دوستانش تماس بگیرد و درخواست پول کند. الان هم احتمال می‌دهم دوستم را گروگان گرفته باشند.

بدین ترتیب مأموران پلیس پایتخت وارد عمل شده و به‌همراه پسر جوان راهی محل قرار شدند. اما زمانی که مرد جوانی از طرف پژمان برای گرفتن گوشی آیفون و 20 میلیون تومان پول به محل قرارآمده بود او را دستگیر کردند. با دستگیری مرد جوان به‌نام کامران، او اعتراف کرد که پژمان را گروگان گرفته‌اند. بدین ترتیب مأموران راهی مخفیگاه شده و با آزاد کردن پژمان، همدست کامران را نیز بازداشت کردند.

مسافر پر درد سر

پژمان در تحقیقات گفت: مدتی قبل با خودرو به خانه می‌رفتم که زن جوانی را کنار خیابان منتظر تاکسی دیدم او را سوار کردم و با هم دوست شدیم . چند باری با آرزو در تماس بودم. روز حادثه طبق قراری که از قبل با او داشتم راهی خانه‌اش شدم. اما به محض اینکه وارد خانه شدم، به جای آرزو، با کامران و دوستش قمه به‌دست مواجه شدم. کامران می‌گفت که من با همسرش رابطه دارم و از من 3 میلیارد تومان خواست. او ادامه داد: به او گفتم من این مبلغ را ندارم و آنها گفتند که باید یک گوشی تلفن همراه آیفون و 20 میلیون تومان و چک سه میلیاردی در اختیارشان قرار دهم. آنها مرا تهدید به مرگ کرده بودند و به ناچار با یکی از دوستانم تماس گرفتم و از او خواستم که یک گوشی تلفن همراه آیفون و 20 میلیون تومان پول برایم بیاورد.

ادعای عجیب

در حالی که پژمان چنین ادعایی را مطرح کرد، کامران در تحقیقات گفت: از مدتی قبل به همسرم شک کرده بودم. یک بار که گوشی تلفن همراهش را چک کردم، متوجه شدم که برای مردی که بعداً متوجه شدم پژمان نام دارد عکس‌های خصوصی اش را فرستاده است. او گفت: با دیدن عکس‌ها و برملایی راز رابطه پنهانی، تصمیم گرفتم پژمان را تنبیه کنم برای همین از آرزو خواستم تا با او قرار بگذارد و زمانی که پژمان وارد خانه شد با دوستم او را کتک زدیم. به پژمان گفتم که به پلیس زنگ می‌زنم و ماجرای مزاحمت‌ها و رابطه پنهانی ات با آرزو را می‌گویم. اما او از ما خواست که این کار را نکنیم و خودش پیشنهاد گوشی تلفن همراه آیفون و 20 میلیون تومان پول را داد.

با اینکه کامران مدعی بود که پژمان برای همسرش ایجاد مزاحمت کرده اما آرزو واقعیت را برملا کرد. او مدعی شد که با همدستی همسرش، بارها به سراغ مردان ثروتمند رفته و با ترفندهای مختلف آنها را به خانه‌شان کشانده و از آنها اخاذی کرده‌اند. با برملایی راز اخاذی‌های این باند، به دستور بازپرس جنایی، سه متهم جوان در اختیار کارآگاهان اداره آگاهی قرار داده شده و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

گفت‌و‌گو با زن جوان

از کی شروع به این کار کردید؟

چند ماهی می‌شود. من به‌عنوان مسافر در خیابان‌های شمال یا غرب تهران می‌ایستادم و با دیدن خودرویی مدل بالا، از راننده‌ها درخواست می‌کردم تا مرا سوار خودروشان کنند. بعد با آنها طرح دوستی ریخته یا همان موقع آنها را به خانه‌مان می‌بردم یا اینکه بعد از مدتی با آنها قرار می‌گذاشتم و از آنها می‌خواستم به خانه‌ام بیایند. اما زمانی که وارد می‌شدند، من از خانه خارج شده و کامران و دوستش به سراغ آنها می‌رفتند.

طراح این نقشه چه کسی بود؟

همه کارها را کامران برنامه‌ریزی می‌کرد. از یک سال قبل به شیشه و مشروب معتاد شد و زندگی‌ام را به نابودی کشاند. او مرا وادار به این کار کرد.

چرا با آنها همدستی می‌کردی؟

کامران مرا تهدید می‌کرد. می‌گفت به خانواده‌ام دروغ می‌گوید که با این افراد در ارتباط هستم و آبروی مرا نزد آنها می‌برد. چند باری خواستم از او جدا شوم ولی ترس از ریختن آبرو باعث شد که این کار را نکنم.

فکر می‌کردید دستگیر شوید؟

کامران از مردانی که طعمه‌اش شده بودند عکس‌ها و فیلم‌های مستهجن می‌گرفت و آنها را تهدید می‌کرد که اگر بخواهند شکایتی بکنند تصاویر و عکس‌ها را در فضای مجازی منتشر خواهد کرد. آنها هم شکایتی نمی‌کردند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازی خانواده فضای مجازی مردان معتاد عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۹۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!

روزهایی که حرف از پناهندگی کامران نجف‌زاده به گوش می‌رسید پای گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای برنامه‌ای تلویزیونی با اجرای او به میان آمد. حالا او در «به وقت پیدا شدن» راز سر به مُهر خود را نیز افشا کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «برمودا» با شعار به وقت پیدا شدن از آخرین روز دی‌ماه سر از شبکه نسیم درآورد. شاید برای کسانی که همواره این نکته را در فضای‌مجازی مطرح می‌کردند «کامران نجف‌زاده» در آمریکا پناهنده شده، حضور او روی آنتن شبکه نسیم با یک برنامه گفت‌وگومحور تعجب‌برانگیز بود.

اما این لازمه «برموداست» که پرده از راز مگوی شخصیت‌ها برمی‌دارد. از خود مجری شروع کرد که دیگر نیاز نبود نجف‌زاده بگوید این همه خبر و جوّسازی رسانه‌ای بود؛ مثلاً من هیچ‌وقت به فکرِ مهاجرت از ایران نبودم چه برسد به پناهندگی!

شاید نکته جالب این برنامه همین صراحت‌ها باشد که میهمانان دیگر پاسخ‌های تکراری ندهند به سؤالاتی که شاید گهگاه در برخی برنامه‌ها شنیده باشیم. اینجا همه از چیزهایی می‌گویند که تاکنون نگفته‌اند. جذابیت برنامه هم در همین‌جاست. شاید به همین دلیل باشد این برنامه رقیب «مهمانی» ایرج طهماسب است.

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل و آقای قاضی تا هشت‌پا و رویان

شاید می‌توان به این نکته اشاره کرد که تغییر مسیر کامران نجف‌زاده از خبرنگاری به سمت اجرای یک برنامه تاکشو تصمیم درستی بوده است. اگرچه برخی در همان ابتدا می‌گفتند ای‌کاش نجف‌زاده با یک تاکشوی هاردتاک یا به عبارتی یک برنامه گفت‌وگومحور صرفاً سیاسی و اجتماعی با سؤالات چالشی به تلویزیون برمی‌گشت.

مخاطب با شنیدن نامِ «برمودا» و اجرای نجف‌زاده ابتدا تصور می‌کرد، میهمانان با چالش‌هایی که مجری و تیم برنامه ایجاد می کنند، غرق و قربانی می‌شوند، به ویژه در دوره‌ای که در برخی برنامه‌ها، جنجال و مچ گیری بر اصل گفت‌و‌گو ارجحیت دارد.

اما تجربه «برمودا» این نکته را نشان می‌دهد مخاطب امروز به برنامه‌های گفت‌وگومحور سرگرم‌کننده نیاز دارد. یعنی می‌توان برنامه‌ای سیاسی و اجتماعی طراحی کرد و میهمانانی هم داشت اما هم چالش در آن برنامه ایجاد شود و هم فضایِ سرگرم‌کننده‌ای برای مخاطب به ارمغان آورد. با پخش برنامه، مخاطبان دریافتند که میهمانان، فرصت بیان حرف‌ها و نظرات مختلفی دارند و مهم‌تر اینکه تحلیل اشتباه دیگران درباره خود را نیز اصلاح می‌کنند.

چنین اتفاقی در قالب سؤالات مجری و گروه نویسندگان رخ می‌دهد و آن‌ها مسیر مصاحبه را طوری طراحی می‌کنند که بخش زیادی از پرسش‌ها رفتار، گفتار و طرز تفکر میهمان را نشانه می‌رود. با این حساب «برمودا» بیش از آن که در پی چالش باشد، زمینه‌‌ای مناسب را برای «گفت‌و‌گوی با احترام» فراهم می‌کند.

پرسیدن سوالات خنده‌دار یا به اصطلاح فان توسط مجری از میهمانان در زمان انجام مصاحبه و چاپ صفحه اول روزنامه با عکس و تیتر میهمان در پایان برنامه، سبب شده است تا مخاطبان عام شبکه نسیم، تا پایان برمودا را دنبال کنند.

دعوت از چهره‌های مختلف سیاسی، ورزشی، هنری و غیره با هر گرایش و عقیده‌ای، یکی دیگر از امتیازهای برنامه برمودا است؛ برنامه برمودا در زمان‌های مختلف از گرایش‌های مختلف میهمان دعوت می‌کند تا مخاطب تنوع در برنامه‌سازی و محدود نبودن آن را حس کند.

ناگفته نماند پیشینه مطبوعاتی و ژورنالیستی کامران نجف‌زاده نیز به کمک برنامه برمودا آمده و سبب شده است، مخاطب گفت‌وگوهای متفاوتی را ببیند که خبری از سوالات تکراری و کلیشه‌ای نیست.

کامران نجف‌زاده که با گزارش هایی در بخش خبری 20:30 شبکه دوم سیما، نامی برای خود دست و پا کرد و سپس به عنوان خبرنگار صدا و سیما به آمریکا اعزام شد، با همان بیان و ارائه ژورنالیستی و ‌ایهام‌ها و استعاره‌های فراوان، میهمان را پای گفت‌وگو می‌نشاند.

مجموعه این عوامل سبب شده است، تا برنامه برمودا یکی از برنامه های موفق صدا وسیما در این ایام لقب بگیرد.

اگرچه برخی در این میان شاید به انتقاد از این برنامه،  آن را یک برنامه تقلیدی از نوع خارجی و به نوعی مشابه‌سازی فرض کنند اما همین که تولیدکنندگان چنین برنامه‌ای جرأت کرده‌اند که برنامه‌ای با حال و هوای جدید و نه صرفاً چالشی بلکه یک برنامه گفت‌وگومحور صادقانه و بدون پرده را با شخصیت‌ها و میهمانان برنامه تولید کنند خود جای قدردانی دارد.

چرا که یک بدعت و نوآوری در نوع برنامه‌سازی در صداوسیما به شمار می‌رود که در کمتر برنامه تلویزیونی گفت‌و‌گومحور تاکنون شاهد آن بوده‌ایم و درواقع از این منظر قابل تأمل و تفکر است. اگرچه در فواصل برنامه کامران نجف‌زاده به عنوان مجری سعی می کند که با  میهمان برنامه و  با اطلاعاتی که از وی دارد او را غافلگیر کند.

نگاهی به برنامه رمضانی شبکه افق با کارشناس «وقت سحر»

اما صحبت‌های بدون پرده و کم‌حاشیه باعث می‌شود که میهمان برنامه خودرا غریبه حس نکند و به راحتی وارد یک گفت‌وگوی صمیمی شود و حتی در برخی موارد حرف‌های ناگفته‌ای را هم بر زبان می‌آورد که برای مخاطب تازگی دارد. شاید در کنار مجری و ویترین اصلی برنامه، اگر کسی «برمودا» را ببیند و نگاهی به تیتراژ بیندازد، نام‌های آشنایی چون محمدرضا شهیدی‌فر و محسن نجفی‌سولاری به چشم می‌خورد که به نظر می‌رسد قطعاً نقش مهمی داشتند.

لازم است تلویزیون در عصر کنونی به جایِ دعوت از میهمانان تکراری و طراحی پرسش و پاسخ‌های تکراری و کلیشه‌ای، با خلاقیت و نوآوری به فکرِ ساخت برنامه‌هایی برود که سرگرم‌کننده باشند. حتی اگر قرار است گفت‌وگومحور و چالشی باشند. 

در میانِ این همه رئالیتی‌شو که معلوم نیست چرا آن‌قدر زیادهستند، می‌توان برنامه‌های گفت‌وگومحور اندیشه‌ای درست و عمیق مثلِ کار جدید رضا درستکار در شبکه نمایش‌خانگی که ایام ماه رمضان و پس از آن بازدیدکننده‌های بسیاری دارد، طراحی کرد. 

یا «برمودا» کامران نجف‌زاده توانست در این فضا خوب دیده شود. حتی مسابقه‌ها و برنامه‌های دیگری طراحی شوند که همه یک دفعه به شکل مافیا درنیایند و یا پدرخوانده‌هایی که یک به یک با رنگ و لعاب می‌آیند و می‌روند و اتفاقی هم برای آنها نمی‌افتد. 

امروز مخاطب حتماً بیننده برنامه‌هایی می‌شود که خلاقیت و نوآوری را در آنها ببیند نه اینکه شاهد و ناظر برنامه‌هایی باشد که علاوه بر کپی و تقلید پررنگ، همه‌چیز را چند سال قبل در برنامه‌ای دیگر دیده باشد. حتماً «خندوانه» و «دورهمی» و امثالهم بدون استفاده از خلاقیت و نوآوری دیده نمی‌شوند همچنان که مهران مدیری برای بازگشت با یک برنامه سراغِ اتفاقی جدید به نام «اسکار» رفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کامران تا لحظه آخر ناامید نمی شود!(عکس)
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کامران همچنان امیدوار به المپیک (عکس)
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • نفس بازغی و شهاب حسینی در پشت صحنه گناه فرشته | ببینید
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا