Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@11:04:45 GMT

زمان از سرگیری مجدد پروازهای ایران و ترکیه

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۹۹۴۶

زمان از سرگیری مجدد پروازهای ایران و ترکیه

به گزارش افکارنیوز،

مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه علی رغم پیگیری های بسیار زیاد شرکت های هواپیمایی هنوز هیچ تسهیلاتی پرداخت نشده است گفت: سازمان هواپیمایی کشوری و وزارت راه و شهرسازی در این زمینه همچنان در حال پیگیری هستند اما متاسفانه به مرحله عملیاتی نرسیده است.

اخبار اقتصادی- او ادامه داد: میزان خسارتی که به شرکت های هواپیمایی بر اثر کاهش مسافران و شیوع ویروس کرونا وارد شده، بیش از ۳ هزار میلیارد تومان بوده است ولی خسارت های برآورد شده حدود ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامانی اظهار کرد: هنوز بعد از گذشت چند ماه هیچ خبری مبنی بر پرداخت تسهیلات منتشر نشده است.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با اشاره به اینکه شرکت های هواپیمایی هیچ درخواست و یا برنامه ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما ندارند افزود: دولت با پرداخت به موقع تسهیلات می تواند بخشی از این هزینه ها را جبران کند.

سامانی بیان کرد: میزان مسافران در بخش هوایی افزایش یافته اما هنوز با ایام پیش از کرونا فاصله بسیار زیادی داریم هم اکنون میزان پر شدن ظرفیت صندلی های هواپیما به ۶۰ درصد رسیده است.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه چندین پیشنهاد برای راه اندازی مجددا پروازهای ترکیه مطرح شده است گفت: روایت های مختلفی از راه اندازی مجدد پروازهای ترکیه اعلام شده که برخی توسط وزارت خارجه بوده است.

سامانی اظهار کرد: شنبه ۳۱ خرداد، پایان تیر و ۱۰ مرداد سه تاریخی بوده که برای راه اندازی مجدد پروازهای ترکیه تا کنون مطرح شده است.

او گفت:  یکی از روزهای مطرح شده گذشت اما هنوز خبری از آغاز پروازهای ایران و ترکیه نشده است.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه هنوز هیچ کشوری مرزهای هوایی خود را به دلیل شیوع ویروس کرونا باز نکرده است گفت: کشور عراق، پاکستان و غیره اظهار نظری در رابطه با بازگشایی مرزها اعلام نکرده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی تسهیلات پروازهای ایران و ترکیه ترکیه دولت وزارت راه و شهرسازی سازمان هواپیمایی قیمت بلیت هواپیما پروازهای ایران و ترکیه دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۹۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح