Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@19:43:25 GMT

پیشنهاد تدریس زبان انگلیسی از کلاس سوم ابتدایی

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۰۲۶۶

ساعت24-یک پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طبق نظریه دوره حیاتی، شروع تدریس زبان خارجی در سنین ٨-١٠ سالگی برای یادگیری زبان دوم مناسب است و می تواند از کلاس سوم یا چهارم ابتدایی به صورت مدون و پیشرفته تدریس شود و تا در پایان کلاس نهم ادامه یابد گفت: در این صورت دانش آموزان می توانند به فهم و بیان زبان انگلیسی مسلط شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با بیان اینکه ساختار آموزشی یک کشور نقش بسزایی در استقلال و موفقیت آن کشور در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی دارد گفت: هر اندازه ساختار آموزشی یک کشور از رویکردهای نوین و محتوای درسی و علمی غنی‌تری بهره‌مند باشد مردم آن کشور از نظر علمی، ‪ آموزشی و فرهنگی در جایگاه بالاتری در جهان قرار خواهند گرفت.

وی افزود: در مدارس باید درس‌هایی به دانش آموزان ارائه شود که سطح علمی، فرهنگی و عملیاتی آنها افزایش یابد. در این راستا آموزش زبان‌های خارجی به دانش‌آموزان از اهمیت بالایی برخوردار است. دانستن زبان‌های خارجی در مدارس ایران باعث گستردگی ارتباط افراد در سطح بین‌الملل خواهد شد. به عنوان مثال، با توجه به اینکه زبان قرآن، عربی است و کشورهای همسایه ایران عرب زبان هستند، بنابراین برای درک بهتر قرآن و همچنین تعامل بیشتر اجتماعی و فرهنگی با این کشورها زبان عربی در مدارس ایران تدریس می‌شود.

این پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش با بیان اینکه زبان‌های بین‌المللی از جمله زبان انگلیسی موجب گسترش ارتباطات بین‌المللی می‌شود گفت: با توجه به اینکه زبان علمی و جهانی حال حاضر دنیا انگلیسی است، تدریس زبان انگلیسی در مدارس ایران از درجه اهمیت بالایی برخوردار است. از سوی دیگر با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر فراگیری دیگر زبان‌های خارجی و خروج مدارس از انحصار آموزش زبان انگلیسی می‌توان زبان‌های خارجی از جمله  آلمانی، فرانسه، ‪.روسی و چینی را در نظام آموزشی ایران تدریس کرد

نیک‌پی در ادامه به بررسی پیشنهاد تدریس زبان انگلیسی از کلاس سوم یا چهارم ابتدایی پرداخت و دلایلی را برای پیشنهاد خود ذکر کرد.

وی افزود:  ‪  زبان انگلیسی در سیستم آموزشی ایران از کلاس هفتم تدریس می شود حال آنکه با توجه به اهمیت یادگیری زبان انگلیسی بیشتر خانواده‌ها، بخصوص خانواده‌های ساکن در شهرها، با توجه به توان مالی و یا میزان دسترسی به موسسات زبان انگلیسی تلاش می‌کنند که از دوران ابتدایی و یا حتی پیش دبستانی فرزندان خود را جهت فراگیری زبان انگلیسی به موسسات آموزش زبان انگلیسی بفرستند.

این پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش با بیان اینکه فرستادن فرزندان به کلاس‌های زبان انگلیسی هزینه مالی برای خانواده‌ها به همراه دارد گفت: حضور دانش آموزان در موسسات زبان در بعدازظهرها، باعث از دست دادن فرصت آموزش برای انجام تکالیف مدرسه می‌شود.

وی افزود: عدم توانایی مالی و یا عدم دسترسی همه خانواده‌ها به موسسات آموزش زبان انگلیسی موجب می‌شود که عده زیادی از دانش‌آموزان از یادگیری زبان انگلیسی و پس از آن کسب نمره بالا در کنکور سراسری بی‌بهره شوند که یک نوع تبعیض آموزشی محسوب می شود.

نیک‌پی با بیان اینکه تدریس زبان در مدارس ایران از کلاس هفتم شروع می‌شود و ‪ متاسفانه دانش‌آموزان ایرانی فرصت کافی برای تسلط به زبان انگلیسی را نخواهند داشت گفت: آنها در صورت ادامه تحصیل در سطوح بالاتر دانشگاهی انگلیسی را به طور بارزتری در می یابند و باید برای ادامه ارتباطات علمی و پژوهشی خود اقدام به یادگیری زبان انگلیسی کنند که هزینه‌های مالی و زمانی مضاعفی در پی دارد.

وی ادامه داد: درواقع می توان گفت که با اختصاص دادن وقت این دسته از افراد برای یادگیری زبان انگلیسی، یک نوع دوباره کاری در آموزش زبان انگلیسی در سیستم آموزشی ایران اتفاق می‌افتد که باعث ضررهای هنگفت مالی، زمانی و آموزشی به کشور می‌شود.

این پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اندیشمندان در حوزه یادگیری زبان، نظریه دوره حیاتی Critical Period را مطرح می کنند گفت: طبق این نظریه کودک با توجه به اینکه در سنین ٨-١٠سالگی به قواعد زبان مادری و همچنین خواندن و نوشتن تسلط پیدا می‌کند، این سنین بهترین زمان برای یادگیری زبان دوم است. در عمده کشورهای اروپایی یادگیری زبان خارجی تا قبل از ١٠ سالگی صورت می‌گیرد.

نیک‌پی افزود: در کشورهایی از جمله آلمان، فنلاند، سوئیس، لهستان و پرتقال زبان انگلیسی در سنین ٨ تا ١٠ سالگی در مدارس تدریس می‌شود و حتی کشورهایی از جمله سوئد، نروژ، فرانسه، ایتالیا و ترکیه از سن هفت سالگی زبان خارجی را به دانش‌آموزان خود آموزش می‌دهند. همچنین  در ژاپن از سال ٢٠١١ زبان انگلیسی از پایه چهارم ابتدایی در مدارس تدریس می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طبق این نظریه، شروع تدریس زبان خارجی در سنین ٨-١٠ سالگی برای یادگیری زبان دوم مناسب است و می‌تواند از کلاس سوم یا چهارم ابتدایی به صورت مدون و پیشرفته تدریس شود و تا در پایان کلاس نهم ادامه یابد گفت: در این صورت دانش آموزان می‌توانند به فهم و بیان زبان انگلیسی مسلط شوند.

این پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش افزود: از  کلاس دهم به بعد باید زبان انگلیسی به صورت محاوره به دانش آموزان تدریس شود تا با پایان یافتن دیپلم، دانش آموزان ایرانی به زبان انگلیسی تسلط پیدا کنند. از طرفی تدریس زبان انگلیسی از کلاس سوم یا چهارم ابتدایی در نظام آموزشی ایران باعث‪ خواهد شد هر گونه تبعیض آموزشی در این رابطه از بین برود و تمامی دانش‌آموزان ایران به طور مساوی و هماهنگ زبان انگلیسی را بیاموزند.

وی با بیان اینکه در صورت اجرای این طرح، دانش‌آموزان فارغ التحصیل به زبان انگلیسی تسلط کافی پیدا خواهند کرد که هم باعث کاهش هزینه‌های مالی و زمانی خانواده‌ها و دانش‌آموزان خواهد شد و هم اینکه دانش‌آموزان، دانشجویان و پژوهشگران ایرانی به راحتی می‌توانند ارتباطات علمی و پژوهشی با اندیشمندان و پژوهشگران بین المللی برقرار کنند گفت: تسلط افراد به زبان انگلیسی باعث افزایش میزان ارتباطات تجاری و اقتصادی ایرانیان با صاحبان صنایع و اندیشمندان اقتصادی دیگر کشورها نیز خواهد شد که به طور حتم کمک شایانی به استقلال و خودکفایی ایران در حیطه‌های اقتصادی، تجاری و آموزشی خواهد کرد.

به گفته نیک‌پی، با تدریس زبان انگلیسی در کلاس سوم یا چهارم ابتدایی اهداف زیر محقق می‌شود:

- استفاده از متدهای نوین علمی از جمله نظریه دوره حیاتی Critical Period در یادگیری زبان انگلیسی در سنین  ٨-١٠ سالگی

-  کاهش هزینه‌های خانواده‌ها در فرستادن دانش آموزان به موسسات آموزش زبان انگلیسی

- جلوگیری از هدر رفت وقت دانش آموزان در موسسات زبان انگلیسی

-  سیستماتیک و هماهنگ شدن یادگیری زبان انگلیسی از کلاس سوم یا چهارم ابتدایی برای تمامی دانش‌آموزان

- تسلط تمام دانش‌آموزان به زبان انگلیسی تا پایان دبیرستان

- جلوگیری از تبعیض در یادگیری زبان انگلیسی بین دانش‌آموزان نقاط مختف ایران

-افزایش ارتباطات متخصصین، تجار و اقتصاددانان ایرانی با صاحبان صنایع، تجار و اقتصاددانان دیگر کشورها و همچنین باعث ایجاد نظام آموزشی در سطح جهانی با رویکردهای نوین و کارآمد خواهد شد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: انگلیسی پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش یادگیری زبان انگلیسی آموزش زبان انگلیسی تدریس زبان انگلیسی برای یادگیری زبان زبان انگلیسی زبان انگلیسی زبان های خارجی دانش آموزان مدارس ایران آموزشی ایران تدریس می شود خانواده ها بین المللی زبان خارجی سنین ٨ ١٠ سالگی خواهد شد نیک پی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۰۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سعادتی شامگاه پنج شنبه در نشست خبری دومین جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی موسوم به رینوفست، گفت: آموزش و پرورش همواره بر ترویج نوآوری و فناوری میان دانش‌آموزان که آینده‌سازان کوچک کشور هستند، تاکید داشته و اقدامات مؤثری را انجام داده که یکی از این اقدامات، اعلام حمایت از برگزاری رویداد رینوفست است.

وی از استقبال ۷۴۵۰ دانش‌آموز از رویداد فناوری و نوآوری رینوفست در سال گذشته خبر داد و افزود: با توجه به پایه‌گذاری این رویداد طی سال گذشته، امسال آموزش و پرورش تلاش می‌نماید ظرفیت را برای جامعه ۷۳۳ هزاری دانش‌آموزی استان و جامعه بزرگ دانش‌آموزی کشور مهیا نماید. این رویداد با اهداف آموزش و پرورش هم راستا بوده و گامی بنیادین در راستای تحقیق اهداف عالیه نظام آموزشی است.

وی با تبیین اهمیت فناوری و نوآوری در نظام آموزشی، خاطرنشان کرد: برای تقویت و داشتن برنامه بلند مدت فناورانه در حوزه آموزش عمومی باید از همان مقطع ابتدایی شروع کرده و در این حوزه سرمایه‌گذاری کرد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به رویکرد تحولی آموزش و پرورش، اظهار کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان نقشه راه دستگاه تعلیم و تربیت بر نوآوری کارآفرینی و خلاقیت نیز در کنار سایر ویژگی‌های یادگیری تاکید شده است و ما تلاش داریم تا این بستر را خارج از کلاس درس و آموزش رسمی و در بستر فوق برنامه ایجاد نمائیم و برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی و ایجاد مدارس خلاق نیز در همین راستا انجام می‌شود.

سعادتی با اشاره به آثار علمی و تربیتی و آموزشی برپایی رویدادهای فناوری و نوآوری، بیان کرد: ما به رینوفست توجه ویژه‌ای داریم و خود را موظف می‌دانیم تا از طرح‌های فناورانه دانش‌آموزان حمایت کنیم، چرا که امیدواریم روزی برسد که این جشنواره به رویدادی بین‌المللی تبدیل شود تا با استفاده از این فرصت ضمن تقویت نقاط قوت، نقاط ضعف را نیز شناسایی کرده و جهت برطرف کردن آنها برنامه‌ریزی کنیم. شهر تبریز نیز با توجه به ظرفیت‌ها و سابقه خود این قابلیت را دارد که میزبان رویدادهای ملی و بین‌المللی شود.

مدیر کل دستگاه تعلیم و تربیت استان هدف عمده از برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری دانش آموزی را پرورش خلاقیت و ایده‌های دانش‌آموزان دانست و گفت: ارائه این طرح‌ها توسط دانش‌آموزان و بازدید تعدادی دیگر از نمایشگاه رینوفست، ممکن است اثرات آموزشی بلند مدت داشته و آینده فناوری کشور را تضمین کنند.

این مقام مسئول با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی در پژوه پژوهش سراهای مدارس نواحی و مناطق متعدد استان، اظهار کرد: پس از برگزاری جشنواره رینوفست در سال گذشته شاهد فعال شدن تعدادی از پژوهش‌سراهای غیر فعال در استانمان بودیم. همچنین تعداد طرح‌های ارائه شده توسط برخی از مناطق کم برخورد برخوردار استان مانند منطقه نظر کهریزی چشمگیر بود و این اتفاق، رویدادی امیدبخش برای دادن انگیزه و ایجاد خلاقیت در بین دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان مناطق محروم به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: در سال گذشته به تمامی دان آموزان شرکت کننده در این رویداد گواهی شرکت در دوره و به نفرات برتر جوایز ارزشمندی اهدا شد و امسال نیز برنامه‌های متفاوتی اجرا خواهد شد.

وی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به تمامی ایرانیان است، خاطرنشان کرد: جهت افزایش مشارکت دانش آموزان در رویداد فناوری و نوآوری رینوفست و تبیین اهمیت موضوع، نیازمند همکاری رسانه‌ها هستیم.

رضا کریملو، مدیرعامل سازمان ربع رشیدی نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه رویداد رینوفست نخستین بار طی سال گذشته با انجام تغییر تغییرات صورت گرفته در رینوتکس ۲۰۲۳ به صورت جامع‌تر در بخش نمایشگاهی جشنواره و رویدادهای مختلف برگزار شد، اظهار کرد: این اقدام مورد توجه و استقبال معاونت علمی فناوری و ریاست جمهوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و زون تخصصی و جداگانه‌ای برای دانش آموزان تحت عنوان رینوفست و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان در نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: امسال این رویداد در سه مرحله و به صورت سلسله رویدادی برگزار می‌شود و جامعه مخاطبان این رویداد دانش‌آموزان معلمان مربیان و مؤسسات آموزشی می‌باشند، این بستر برای مؤسسات آموزشی نیز فراهم شده است تا توانمندی و دستاوردهای خود را در حوزه نوآوری و فناوری نمایش دهند.

وی با بیان اینکه زمان احتمالی برگزاری رینوفست ۲۰۲۴ مهرماه خواهد بود، اظهار کرد: امسال، خدمات و امتیازات ویژه‌تری برای دانش‌آموزان و مؤسسات آموزشی جهت تقویت حضور خروجی محور بودن رویداد در نظر گرفته شده و بخش تخصصی نیز اضافه شده است.

مدیرعامل سازمان ربع رشیدی با بیان اینکه به دنبال کیفی‌سازی رویداد جشنواره علمی فناوری دانش‌آموزی رینوفست هستیم، خاطرنشان کرد: هدف اصلی در این رویداد، ترویج و تقویت روحیه فناورانه در بین دانش‌آموزان و اولویت یافتن فناوری و نوآوری است، ایده‌هایی که شاید در آینده تبدیل به محصول شوند که در این راستا ریل‌گذاری متفاوتی نسبت به سال گذشته انجام شده است‌.

وی در بخش پایانی سخنانش با ابراز امیدواری نسبت به تداوم مسیر فناوری و نوآوری دانش‌آموزی، بیان کرد: امید است رینوفست ۲۰۲۳ فتح بابی برای تداوم این مسیر باشد، سال گذشته شاهد ثبت‌نام در بیش از ۷۰۰۰ فیلد در بخش‌های مختلف نمایشگاهی، مسابقات و سایر بخش‌ها بودیم و حدود ۱۵۰۰ دانش آموز در این رویداد شرکت کردند.

کد خبر 6088815

دیگر خبرها

  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت