Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بردسکن گفت: اداره تبلیغات اسلامی بردسکن بهمن ماه سال ۸۶ فعالیت خودش را آغاز کرد و با گذشت ۱۲ سال از تاسیس آن هنوز فاقد یک ساختمان اداری مستقل می باشد وطی این مدت چندین مکان را تغییر داده است و در منازل مسکونی فعالیت اداری می کند.

علی نوری

حجت الاسلام هادی شکاری گفت:  دراین رابطه پی گیری و مکاتباتی با مسئولان استان انجام شده است و اعلام کرده اند در صورت تامین زمین مورد نیاز و اجرای بخشی از عملیات ساختمانی آن اعتباری را برای این مهم اختصاص دهند که با توجه به وضعیت بودجه ای کشور محال است که این کار اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: اداره تبلیغات  اسلامی بردسکن به لحاظ نیرو کمبود دارد و تنها با ۳ نفر اداره می شود و از آن طرف  به خاطر کمبود نیرو  چندین سال است که کارشناس امور قرآنی  ندارد و از ظرفیت نیروی موجود این کمبود را  جبران می کنیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بردسکن افزود: متاسفانه  مسئولان  کمترین  توجه  را به حوزه فرهنگی دارند  و اعتبارات تخصیصی به این حوزه بسیار ناچیز است.   حجت الاسلام شکاری  با بیان اینکه  مظلومیت فرهنگ در مجلس شورای اسلامی هم مشاهده شد گفت:  متاسفانه از بین تمامی نمایندگان مجلس تنها ۱۲ نفر در کمیسیون فرهنگی مجلس ثبت نام کردند که این  مظلومیت فرهنگی را می رساند تا چه رسد که بودجه هایی به این حوزه اختصاص داده شود.  

وی اظهارداشت:  در حوزه فرهنگی آنچه که جواب می دهد هیچ چیزی جز نگاه جهادی نیست. رئیس اداره تبلیغات اسلامی  بردسکن عنوان کرد: علی رغم اینکه  اداره تبلیغات اسلامی در بحث ساخت و ساز خانه های عالم  پروژه  عمرانی دارد  ولی متاسفانه اداره تبلیغات اسلامی بردسکن در کمیته برنامه ریزی شهرستان هیچ جایگاهی ندارد و اعتبارات این اداره صفر بود. وی گفت: در حوزه فرهنگی باید از ظرفیت های مردمی استفاده شود و باید تصدی گری دولتی در حوزه فرهنگی حذف شود و کارها را به خود مردم واگذار کرد.

وی به کارکرد هیهات های مذهبی در شهرستان بردسکن اشاره کرد و گفت:  متاسفانه  برخی از هیات های عزاداری  به صورت موروثی اداره می شود و فقط فعالیت آنها به دهه اول ماه محرم خلاصه می شود و هیچ برنامه فرهنگی در طول سال ندارند.   حجت الاسلام شکاری بیان کرد: متاسفانه اکثر هیات های عزاداری محرم گرا هستند و تا محرم سال آینده هیچ برنامه عزاداری و یا فرهنگی در آنها برگزار نمی شود  که می طلبد هیات امناء تکایا به سمت و سوی جوان گرایی حرکت کنند و   به عنوان مشاور  در کنار جوانان  فعالیت کنند.  

وی اظهارداشت: به خاطر موروثی بودن برخی از هیات های عزاداری  قدرت تغییر  در هیات امناء وجود ندارد و این مهم به یک آفت تبدیل شده است. وی از تهیه اطلس فرهنگی شهرستان بردسکن  به عنوان اولین شهرستان  در استان خراسان رضوی خبرداد  و گفت: دراین رابطه به دنبال شناسایی فعالان فرهنگی در هر روستا و منطقه  هستیم تا با استفاده از ظرفیت فعالان فرهنگی پس از بسته بندی مشکلات و آسیب های اجتماعی  نسبت به رفع آن اقدام کنیم.  

وی از راه اندازی میز عملیاتی در حوزه مباحث فرهنگی در هر منطقه خبرداد و گفت:  اعتقاد داریم که ورود تشکل های مردمی در همه حوزه ها می تواند  نقش تاثیر گذاری داشته باشد و با استفاده از ظرفیت های مردمی می توان در همه کارها  موفق عمل کرد و ضرورت دارد نقش مردم را در همه حوزه ها پررنگ کنیم و  هر نفر در جامعه یک مبلغ دین  شود.   وی با اشاره به گلایه امام جمعه بردسکن از سفر اخیر مدیرکل تبلیغات اسلامی استان به بردسکن گفت: این سفر تنها با محوریت برگزاری نشست با فعالان فرهنگی در شهرستان برنامه ریزی شده بود و هیچ برنامه دیگری با روحانیون  شهرستان  نداشته است.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حوزه فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۰۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • شورا‌های اسلامی می‌توانند بسترساز تحقق شعار سال باشند
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی