Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیقه ناصری روز دوشنبه با اعلام این مطلب و بیان اینکه مردان، برنامه‌ای منظم برای معاینات پزشکی و مراجعات بهداشتی تنظیم کنند، افزود: اغلب آقایان به سلامت خود توجه چندانی نمی‌کنند، در حالی که لازم است، حتی با وجود احساس سلامت، برنامه‌ای منظم برای معاینات پزشکی و مراجعات بهداشتی تنظیم کنند.

وی یادآورشد : اگر اقدامات پیشگیرانه برای علل مرگ و میر، بخصوص حوادث ترافیکی و سوانح شغلی، جدی گرفته نشود، امید به زندگی، به ویژه برای مردان کاهش پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس برنامه سلامت میانسالان و سالمندان شبکه بهداشت شهرستان البرز گفت : در اپیدمی ویروس کرونا احتمال ابتلا و مرگ مردان به ترتیب ۱۳ و ۲۹ درصد بالاتر از زنان بوده است.

وی افزود : چاقی، اضافه وزن، اعتیاد، چربی خون و فشار خون از عواملی است که سلامت مردان را در کنار حوادث ترافیکی، تحت تاثیر قرار می‌دهد و همه آنها نیز با سبک زندگی و تغذیه افراد و سواد سلامت، ارتباط مستقیم دارند.

ناصری با تاکید بر اینکه اصلاح شیوه زندگی، اولین گام برای پیشگیری از بیماری ها است ؛ یادآورشد : مردان، باید امر پیشگیری و غربالگری را جدی بگیرند.

برچسب‌ها بیماری های غیرواگیر بیماری های ویروسی استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیماری های غیرواگیر بیماری های ویروسی استان قزوین بیماری های غیرواگیر بیماری های ویروسی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟

ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است.

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

تسنیم در خبری نوشت: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد