Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- روند تحولات آمریکا در آستانه بزرگ‌ترین رویداد سیاسی این کشور، نشان دهنده تغییر مواضع آشکاری از سوی سیاستمداران این کشور به ویژه رییس جمهور است. تاریخ انتشار: 09:23 - 02 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۰۹۶۷ خبرگزاری میزان – تحولات سیاسی آمریکا در فاصله چهار ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری این کشور متاثر از فضای متشنج داخلی و بحران بهداشتی شیوع بیماری «کرونا» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضع گیری سیاستمداران این کشور در این برهه زمانی، نکته‌ای است که توجهات را به خود جلب کرده است.
مهم‌ترین تحولات آمریکا در ساعات گذشته عبارتند از:
- بولتون به ترامپ یا بایدن رای نمی‌دهد: «سارا تینسلی»، سخنگوی «جان بولتون»، مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید گزارش «دیلی تلگراف» را در مورد حمایت وی از «جو بایدن»، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و رقیب اصلی «دونالد ترامپ»، رییس جمهور این کشور، رد کرد.
تنیسلی با اشاره به تاکید مکرر بولتون بر انتخاب نام یک محافظه کار جمهوریخواه در انتخابات سوم نوامبر (۱۳ آبان) گفت: «مطمئن باشید او به ترامپ یا بایدن رای نمی‌دهد.»
دیلی تلگراف در گزارشی که روز یکشنبه منتشر کرد، نوشت که بولتون در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ از جو بایدن حمایت می‌کند. در پی انتشار این خبر، شبکه «اِی بی سی» آمریکا مصاحبه از پیش ضبط شده‌ای با بولتون را منتشر کرد که در آن بولتون گفته بود به ترامپ و بایدن رای نمی‌دهد.
وی در این مصاحبه از انتخابات ۲۰۲۰ به عنوان آخرین سنگر برای محافظت از کشور در برابر ترامپ یاد و ابراز امیدواری کرد ریاست جمهوری ترامپ به همین یک دوره محدود شود. وی همچنین علت مخالفت ترامپ با کتاب جدیدش را نگرانی از آگاهی مردم آمریکا از آن چه که در کاخ سفید رخ می‌دهد، اعلام کرد.
بولتون همچنین ضمن تایید اظهارات خود در مورد رسوایی «اوکراین گیت» گفت: «وظیفه‌ای برای ادای شهادت در دادگاه استیضاح ترامپ نداشتم.»
اظهارات بولتون در مورد ترامپ اعم از ترجیح منافع شخصی بر ملی از سوی رییس جمهور آمریکا و تنظیم سیاست‌ها در مسیر تضمین پیروزی مجدد در انتخابات ۲۰۲۰، در حالی مطرح می‌شود که فروش کتاب جدید وی با نام «در آن اتاق اتفاق افتاد»، سبب بروز چالش‌های جدی میان بولتون و ترامپ شده است.
انتشار مشاهدات مشاور امنیت ملی پیشین کاخ سفید از دوره ۱۷ ماهه حضور در کابینه ترامپ، سبب شد تا وی از سوی ترامپ به دروغگویی و افشای اسرار دولتی متهم شود. اما این اتهام در نهایت توسط «رویس لمبرت»، قاضی دادگاه منطقه‌ای «واشنگتن» با تاکید بر این که «بولتون کشورش را در معرض آسیب قرار داده»، رد شد.
تنش‌ها و اختلاف‌های لفظی میان این دو سیاستمدار آمریکایی همچنان ادامه دارد.  بیشتر بخوانید:  افشاگری جان بولتون  تیراندازی در نزدیکی محل قتل جورج فلوید - ترامپ از دیدار احتمالی با مادورو خبر داد   دونالد ترامپ در مصاحبه با «آکسیوس» گفت: «برگزاری نشستی با نیکولاس مادورو را بررسی می کنم و فکر می‌کنم مادورو نیز دوست دارد ملاقاتی با من داشته باشد ... من هرگز مخالف این دیدار‌ها نبودم و به ندرت با این دیدار‌ها مخالفت می‌کنم ...، اما در آینده و نه در حال حاضر.»
وی همچنین مدعی شد که چندان طرفدار «خوآن گوآیدو»، رییس جمهور خودخوانده ونزوئلا، نبوده است.  
- غیرقانونی اعلام کردن تجمع‌های اعتراضی به بهانه مخاطرات فیزیکی سرنگونی مجسمه‌ها و بنا‌های یادبود: موج جدید اعتراض‌ها و ناآرامی در آمریکا در اعتراض به تبعیض نژادی که با سرنگون کردن مجسمه‌ها و بنا‌های یادبود دنبال شد، سبب شده تا بهانه مخاطرات ناشی از این اقدام به غیرقانونی اعلام کردن تجمع‌های ضد نژادپرستی بیانجامد.
پلیس «ریچموند» یک نمونه از این موارد است. قتل «جورج فلوید»، شهروند سیاه پوست آمریکایی توسط پلیس «مینیاپولیس» در ایالت «مینه سوتا» سبب آغاز موجی از اعتراض‌ها شد که در هفته‌های اخیر به سرنگونی مجسمه‌ها و بنا‌های یادبود، انجامید. معترضان این نماد‌های نژادپرستانه را میراث تاریک برده داری آمریکا می‌دانند.
- تعلیق افسر پلیس نیویورک به دلیل استفاده از تاکتیک‌های مخاطره آمیز بازداشت: یک افسر پلیس نیویورک پس از انتشار ویدئویی در مورد استفاده وی از تاکتیک مخاطره آمیز «چوک هولدز» (تاکتیکی با فشار بر گردن) در هنگام بازداشت از کار معلق شد.  
- ادامه اعتراض‌ها و ناآرامی‌ها در آمریکا: ایالت‌های «کالیفرنیا» و «واشنگتن» روز گذشته به وقت محلی شاهد برگزاری اعتراض‌ها علیه نژادپرستی بودند. در «لس آنجلس» پلیس برای متفرق کردن جمعیت حدود ۳ هزار نفره معترضان از اسپری فلفل و گلوله‌های پلاستیکی استفاده کرد.
دست کم شش معترض در جریان این اعتراض‌ها بازداشت شدند.
اعتراض‌ها در مرکز واشنگتن، پایتخت آمریکا منجر به بسته شدن برخی از خیابان‌ها و بزرگراه‌ها شد. بزرگراه کلیدی منتهی به «کپیتول هیل» از جمله بزرگراه‌هایی بود که معترضان آن را مسدود کردند.  
- اعتراض‌های ضدنژادپرستی در انگلیس ادامه دارد: صد‌ها تظاهرکننده انگلیسی روز گذشته برای چهارمین هفته متوالی در لندن به خیابان رفتند.
- حذف نام ویلسون از تالار بزرگ دانشگاه مانموث: دانشگاه «مانموث» در «نیوجرسی» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد نام «وودرو ویلسون»، رییس جمهور سابق آمریکا را از تالار بزرگ این دانشگاه حذف می‌کند و به جای آن نام طراح اصلی این دانشگاه را که یک آمریکایی آفریقایی تبار بود، قرار می‌دهند.
تالار بزرگ دانشگاه مانموث، بخش اصلی این دانشگاه است. در بیانیه دانشگاه مذکور آمده است: «به جای درج نام فردی که هرگز پا در این دانشگاه نگذاشته، قصد داریم به طراح اصلی تالار که از نخستین معماران حرفه‌ای آمریکا و یک آمریکایی آفریقایی تبار بود، ادای احترام کنیم.»
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا دونالد ترامپ ریاست جمهوری رییس جمهور اعتراض ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از نیویورک، در این دانشگاه پلیس آمریکا ۴۳ دانشجوی شرکت کننده در تحصن ضدصهیونیستی را دستگیرکرد.
در دانشگاه شیکاگو هم به رغم محاصره پلیس و تهدید دانشگاه، همچنان تحصن ضد صهیونیستی دانشجویان ادامه دارد.
در دانشگاه پرینستون هم پلیس با یورش به محل تحصن دانشجویان در کتابخانه دانشگاه، ۱۵ دانشجو را دستگیر کرد.
در دانشگاه پورتلند هم پلیس آمریکا ۱۲ دانشجو که در تجمع حمایت از فلسطین حضور یافته بودند دستگیر کرد.
پلیس در دانشگاه نیویورک هم ۱۳ دانشجو را دستگیر کرد.
شمار دانشجویانی که تاکنون در دانشگاه‌های مختلف آمریکا از سوی پلیس این کشور دستگیر شده اند از دو هزار و یکصد نفر فراتر رفته است.
اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا در دانشگاه‌های این کشور ادامه دارد.

 

 

اظهارات:
جان شل - رئیس یگان پلیس ضدشورش
یک استاد دانشگاه نیو اسکول نیویورک
دانشجوی دانشگاه شیکاگو
دانشجوی دانشگاه شیکاگو
دانشجوی اعتصاب کننده دانشگاه پرینستون
دانشجوی اعتصاب کننده دانشگاه پرینستون

دیگر خبرها

  • کدام دانشگاه‌ها به جنبش حمایت از فلسطین پیوسته‌اند؟ | اینفوگرافیک
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین