Web Analytics Made Easy - Statcounter

هند در جایگاه سومین تولیدکننده بزرگ زغال سنگ جهان پس از 4 دهه شرایط ورود بخش خصوصی را به استخراج و تولید کانی سیاه فراهم کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، به نقل از ماینینگ، هند در اقدامی بی‌سابقه انحصار استخراج و تولید زغال سنگ را از دولت خارج کرد و دروازه‌های این صنعت را به روی بخش خصوصی گشود، بیش از 4 دهه است که این صنعت در اختیار بخش دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که هند پس از چین و آمریکا سومین تولیدکننده بزرگ کانی سیاه در جهان است. با این حال خود هندی‌ها چندان از این ذخایر بهره‌مند نیستند. هند همچنان به واردات زغال سنگ وابستگی سنگین دارد، مدیریت نادرست و بروکراسی سنگین در اکتشاف و تولید زغال و انرژی دلایلی است که برای این وابستگی اعلام شده است. همچنین بنا بر گفته بانک جهانی، یک چهارم جمعیت 1میلیارد و 380 میلیونی هند هنوز برق ندارند.

حالا امید می‌رود این تغییر تاریخی به اقتصاد هند در جبران پیامدهای برآمده از همه‌گیری کرونا کمک کند، زغال مورد نیاز واحدهای تولید برق را برای شمار بیشتری از مردم این کشور تامین کند و از میزان وابستگی به واردات بکاهد.

وزارت زغال سنگ هند پیش‌بینی می‌کند بخش خصوصی در 5 تا 7 سال آینده 330 میلیارد روپیه (4.3 میلیارد دلار) سرمایه به این صنعت وارد کند، اتفاقی که تولید زغال سنگ هند را تا 225 میلیون تن در سال رشد خواهد داد. این نهاد همچنین پیش‌بینی می‌کند پروژه‌های خصوصی زغال سنگ 70هزار فرصت شغلی مستقیم بیافریند.

همچنین انتظار می‌رود معادنی که به بخش خصوصی واگذار می‌شود تا سال 2025 میلادی 15درصد از کل تولید کشور را در اختیار بگیرند.

در مناقصه واگذاری این معادن حتی شرکت‌هایی که هیچ تجربه‌ای در معدنکاری ندارند هم می توانند شرکت کنند. 

پیشینه استخراج زغال سنگ در هند به سال 1774 میلادی برمی‌گردد، اما صنعت زغال سنگ این کشور در سال 1937 میلادی ملی شد.

آخرین آمار نشان می‌دهد هند در سال 2018 میلادی 716 تن زغال سنگ تولید کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت صنعت بخش خصوصی چین جهان واردات انرژی برق اقتصاد سرمایه رشد مناقصه بخش خصوصی هند زغال سنگ بخش خصوصی زغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۱۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از بخش خصوصی سیاست استان است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سیدمحمد آقامیری، استاندار امروز در حاشیه شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی در گفت‌وگو با خبرنگار ما حمایت از بخش خصوصی را در مسیر تحقق شعار سال دانست و گفت: نگاه جدید استان حمایت و توجه بیش از پیش به بخش خصوصی با هدف برطرف شدن موانع تولید و رسیدن به هدف شعار سال جهش تولید است.

وی افزود: دولت آمادگی کامل دارد با بهره‌گیری از نظرات کارشناسی این بخش در صورت وجود اشکالاتی در تصمیمات گرفته شده آنها را رفع نماید.

آقامیری مهم‌ترین عامل افزایش سرمایه‌گذاری را ثبات اقتصادی بیان کرد و بر لزوم توسعه فرهنگ مالیاتی به عنوان چتر حمایتی از اقتصاد تاکید کرد.

نحوه اجرای معافیت مالیاتی مربوط به ماده ۱۳۲ قانون مالیات‌ها که مورد اختلاف نظر بین سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان امور مالیاتی بود و تبیین تعرفه و عوارض در صادرات برخی کالا‌های واسطه‌ای، از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • حمایت از بخش خصوصی سیاست استان است
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد