Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۱۰۰ دادستان سابق منهتن نیویورک اقدام اخیر دولت آمریکا در اخراج "جفری برمن"، دادستان منطقه جنوبی نیویورک در روز یکشنبه را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، دست کم ۱۳۵ تن از دادستانهای سابق و همینطور معاونهای دادستانهای سابق آمریکایی با امضای نامه سرگشاده‌ای گفتند آنها از بابت اقدام اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و ویلیام بار، دادستان کل دولت وی در اخراج "بدون دلیل" برمن از سمتش متاسف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دادستانهای سابق اظهار کردند: اقدامات رئیس جمهور و دادستان کل آمریکا حمله‌ای به این تلقی که تحقیقات باید به شکلی غیرحزبی انجام شوند، هستند. آنها دارند منصبی که برای بیش از ۲۰۰ سال غیرسیاسی مانده را سیاسی می‌کنند و اعتماد به نظام عدالت کیفری ما را نیز تضعیف می‌کنند.

در ادامه این نامه تصریح شد: ما از مقامهای منتخب کشورمان اعم از جمهوریخواهان و دموکراتها می‌خواهیم با اتخاذ تمامی اقدامات مناسب به حفاظت از اداره قضایی منطقه جنوبی نیویورک و جاهای دیگر در مقابل این نوع مداخله سیاسی بپردازند.

این دادستانهای سابق تاکید کردند، منطقه قضایی جنوبی نیویورک اولین اداره دادستانی فدرال است و برای بیش از ۲۰۰ سال "از استقلال مدیریت قضایی حمایت کرده است".

در ادامه این نامه تصریح شد: مدیریت بی طرفانه قضایی چیزی است که موجب تمایز آمریکا از نظامهای خودکامه جهان می‌شود و برای دموکراسی ما اساسی است. رئیس جمهور و دادستان کل آمریکا این سنت مهم و دیرینه را به خطر انداخته‌اند.

در این نامه در عین حال به یک مصاحبه اخیر جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق دولت ترامپ با برنامه ای‌بی‌سی ساندی نایت ارجاع داده شده که در آن او گفت، رئیس جمهور پیشنهاد مداخله در تحقیقات حوزه قضایی جنوبی نیویورک در خصوص بانک ترکیه‌ای هالک بانک را داده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جان بولتون ویلیام بار دولت ترامپ دونالد ترامپ جنوبی نیویورک رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۱۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد

آفتاب‌‌نیوز :

بیانیه کاخ سفید تاکید می‌کند رهبران آمریکا، مصر و قطر درباره پیشنهاد تازه‌ای که اکنون برای تضمین آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس فوری در غزه روی میز است، گفتگو کردند.

رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد که کشورش به همراه مصر و قطر برای تضمین اجرای کامل مفاد این توافق پیشنهاد تلاش خواهد کرد.

بایدن از عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهورمصر خواسته‌است تا تمام تلاش خود را برای آزادی گروگان‌های حماس به کار گیرد، زیرا این تنها مانع برای آتش‌بس فوری و امدادرسانی به غیرنظامیان در غزه است.

رئیس جمهور آمریکا همچنین بر اهمیت حفاظت از جان غیرنظامیان و اطمینان از اینکه فلسطینی‌ها به مصر یا هر مکان دیگری خارج از غزه آواره نمی‌شوند، تاکید کرده‌است.

رهبران این سه کشور همچنین «ابتکارات جاری» برای افزایش جریان کمک‌ها برای نجات جان مردم غزه را بررسی کردند. آن‌ها موافقت کردند که به طور مستقیم و از طریق تیم‌های خود در روز‌های آینده از نزدیک هماهنگ باشند.

دفتر ریاست جمهوری مصر نیز روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور این کشور در تماسی تلفنی با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، درباره آخرین تحولات در مذاکرات بر سر آتش بس در غزه و خطرات تشدید تنش نظامی در رفح گفتگو کردند.

در این بیانیه با اشاره به خطر تشدید تنش نظامی در رفح تاکید شده‌است که حمله به رفح می‌تواند فاجعه کنونی را به یک بحران انسانی بدتر تبدیل کند که بر ثبات و امنیت در منطقه تاثیر می‌گذارد.

در این گفت‌وگوی تلفنی السیسی، با بررسی تلاش‌های فشرده مصر در این زمینه، بر ضرورت دسترسی کامل و کافی به کمک‌های بشردوستانه در غزه تاکید کرد.

آنتونی بلینکن وزیرخارجه آمریکا که در حال حاضر در عربستان سعودی بسر می‌برد در توییتی از دیدار خود با نمایندگان امارات متحده عربی، قطر، مصر، اردان و سازمان آزادی‌بخش فلسطین خبر داد.

بلینکن تاکید کرده‌است که در این دیدار درباره نقش آمریکا دربرقراری صلح و امنیت پایدار در منطقه و تلاش‌هایی که درباره آزادی گروگان‌ها و دستیابی به آتش بس صورت می‌گیرد، سخن گفته‌است.

بلینکن روز دوشنبه همچنین گفت که امیدوار است حماس پیشنهاد «فوق‌العاده سخاوتمندانه» برای توقف حمله اسرائیل به غزه در ازای آزادی گروگان‌ها را بپذیرد.

به گفته او، «حماس پیشنهادی از سوی اسرائیل دریافت کرده که فوق‌العاده سخاوتمندانه است. در این لحظه تنها چیزی که بین مردم غزه و آتش‌بس ایستاده است حماس است».

وزیر خارجه آمریکا افزود: «آن‌ها باید تصمیم بگیرند و باید سریع تصمیم بگیرند. امیدوارم که تصمیم درستی بگیرند.»

گزارش‌ها حاکی است که قرار بود هیئتی از حماس روز دوشنبه به مصر برود که همراه با قطر در حال میانجیگری برای دستیابی به توافقی است که باعث توقف حملات اسرائیل و آزادی گروگان‌ها شود.

منبع: سایت انتخاب

دیگر خبرها

  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • رئیس دانشگاه شیراز: دانشجویان اخراج‌ شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • رئیس دانشگاه شیراز : دانشجویان اخراج‌ شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • رئیس دانشگاه شیراز: دانشجویان اخراج‌شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد