Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملت با هدف حمایت از فعالیت‌های اقتصادی و حفظ اشتغال کشور، براساس دستورالعمل‌های بانک مرکزی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا تسهیلات دو ساله با نرخ ۱۲ درصد اعطا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بانک ملت با هدف حمایت از فعالیت‌های اقتصادی و حفظ اشتغال کشور، براساس دستورالعمل‌های بانک مرکزی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا تسهیلات دو ساله با نرخ ۱۲ درصد اعطا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی صاحب کسب و کار دارای مجوز کسب و تولید در رسته های معین شده از سوی هیات وزیران و کارگروه مقابله با پیامدهای ناشی از کرونا پرداخت می شود.

براین اساس در مرحله نخست، واحدهای کسب و کاری که در قالب کارفرمایی یا خویش فرمایی دارای لیست بیمه بوده و در سال گذشته و هم اکنون فعال بوده و هستند و پس از شیوع کرونا در کشور (ابتدای اسفند ۹۸) تعدیل نیرو نداشته اند، جهت پرداخت دستمزد نیروی کار و تامین بخشی از هزینه های عملیاتی خود، تسهیلات دریافت می کنند.

مبلغ این تسهیلات برای واحدهای کسب و کار به ازای هر شاغل ۱۲ میلیون تومان، برای رسته هایی که براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیل شده اند به ازای هر شاغل  ۱۶ میلیون تومان و برای رانندگان مسافری درون و برون شهری ۶ میلیون تومان است.

مدت بازپرداخت این تسهیلات ۲۴ ماه و شروع بازپرداخت اقساط از ابتدای مهرماه ۹۹ است و صاحبان کسب و کارهای مشخص شده، برای بهره مندی از این تسهیلات باید در سامانه کارا (متعلق به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) به نشانی kara.mcls.gov.ir ثبت نام کنند و فرآیند تشکیل پرونده و معرفی به بانک از مسیر این سامانه فراهم می شود.

براساس این گزارش، برای کسب و کارهایی که این تسهیلات را در محلی غیر از اهداف تعیین شده در این طرح مصرف می کنند، جرایمی از سوی بانک و نهاد معرفی کننده (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در نظر گرفته شده است.

این گزارش می افزاید، فهرست واحدهای کسب‌ و کار آسیب‌دیده از شیوع کرونا و مشمول طرح به ترتیب زیر است:

‏۱‏‏- مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها، طباخی‌ها، تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، اغذیه ‌فروشی‌ها (و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت)

‏‏‏‏۲‏‏‏- مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مهمان سراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدماتی بین‌ راهی و موزه‌ها (و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی)

‏‏‏‏۳‏‏‏- حمل‌ونقل عمومی مسافر برون‌شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی (وزارت راه و شهرسازی)

۴‏‏‏- حمل‌ونقل عمومی مسافر درون‌شهری (وزارت کشور)

‏‏‏‏۵‏‏‏- دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و زیارتی (وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و سازمان حج و زیارت حسب مورد)

‏‏‏‏‏۶‏‏‏- تولید و توزیع پوشاک (وزارت صنعت، معدن و تجارت)

‏‏‏‏‏۷‏‏‏- تولید و توزیع کیف و کفش(وزارت صنعت، معدن و تجارت)

‏‏‏‏‏۸‏‏‏- مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه (وزارت صنعت، معدن و تجارت)

‏‏‏‏‏۹‏‏‏- مراکز، باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی (وزارت ورزش و جوانان)

‏‏‏‏‏۱۰‏‏‏- مراکز و مجتمع‌های فرهنگی و آموزشی، هنری و رسانه‌ای شامل کتاب‌فروشان، ناشران، موزعان(کتاب، کتاب‌های هنری، پوستر) وکارت پستال فروشان (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حسب مورد)

‏‏‏‏‏۱۱‏‏‏- مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع‌دستی (وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی)

۱۲‏‏‏- موسسات خصوصی، دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزه‌های درمانی و تشخیصی اعم از آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعال هستند. (در این گروه ارائه تاییدیه دانشگاه‌های علوم پزشکی الزامی نیست)

۱۳‏‏‏-آموزشگاه‌های رانندگی، آرایشگاه‌ها، سالن‌های زیبائی و گرمابه (وزارت صنعت، معدن و تجارت)

۱۴‏- واحد های پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادرگوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه ای سبزی و صیفی جات صادراتی و مراکز تولید و عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی (وزارت جهاد کشاورزی)/

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پرداخت تسهیلات تسهیلات بانکی تسهیلات معدن و تجارت آسیب دیده کسب و کارهای مراکز تولید وزارت صنعت کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۲۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید

معاون بانک مرکزی گفت: برات الکترونیک ابزار قدرتمند تامین مالی تولید در زمان سیاستهای انقباضی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهران محرمیان معاون بانک مرکزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک در وزارت اقتصاد، گفت: در راستای برنامه کنترل تورم از طریق کنترل مقداری ترازنامه بانکها مدیریت خلق نقدینگی در دستور کار قرار گرفته است.

محرمیان افزود: گفت: یگ‌نگرانی در این مسیر موضوع تامین مالی تولید است. پروژه برات الکترونیکی در زمان سیاستهای انقباضی پول به عنوان یک ابزار بسیار کارا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی افزود، شبکه بانکی برای پیاده سازی این پروژه آمادگی کامل دارند، اداره تامین مالی زنجیره تولید و حوزه فناوری های نوین موارد فنی و جزییات را به خوبی پیش برده اند.

محرمیان گفت: هماهنگی خیلی خوبی در میان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی ایجاد شد و امروز شاهد رونمایی از سامانه برات الکترونیک هستیم.

معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در خاتمه گفت: وزارت ارتباطات در سامانه تعامل پذیری، شرکت خدمات انفورماتیک و.... نیز در نهایی سازی این پروژه مشارکت داشتند.

در این نشست معاون اقتصادی وزارت اقتصاد تاکید کرد، برات الکترونیک ابزار مکمل اوراق گام است و یک ابزار مهم برای تامین مالی تولید محسوب میشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید