Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@10:42:23 GMT

بررسی مشکلات معادن استان سمنان

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۳۱۴۴

بررسی مشکلات معادن استان سمنان

هفت پیگیری و درخواست مربوط به معادن استان سمنان در هفدهمین جلسه شورای معادن این استان بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ و ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ استاندار سمنان در این نشست، اولویت اول تصمیم گیری در خصوص امور مربوط به معادن را حفظ و احیاء و محیط زیست برشمرد و تصریح کرد : در مناطقی که نفع عمومی از محیط زیست وجود دارد نمی توانیم منفعت یک بهره بردار برای تولید بیشتر یا با کیفیت تر را تایید کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علیرضا آشناگر همچنین رعایت تمامی قوانین و ضوابط مربوط به مناطق امنیتی و نظامی را ضروری دنست و تاکید کرد : ارائه هر گونه مجوز معدنی و تولیدی در مناطق مذکور در صورت رعایت نکات و ضوابط قابل بررسی و انجام است.

در این نشست در خصوص بررسی اختیارات تفویض شده به شورای معادن استان سمنان در زمینه مجوز برداشت تامین مصالح مورد نیاز طرحهای عمرانی در شعاع کمتر از ۲۵ کیلومتری معادن موجود،مصوب شد تا تامین مصالح الزاما از معادن موجود در شعاع ۲۵ کیلومتری تامین شود.

همچنین درباره تعیین تکلیف وضعیت فعال و حقوق دولتی برخی معادن مشخص شده در مکاتبه دفتر امنیتی و انتظامی استانداری سمنان هم اعضاء جلسه تصمیم گرفتند، تا این معادن از پرداخت حقوق دولتی معاف بوده و پس از پایان مهلت مقرر در مجوز اعطایی ، صنعت و معدن نسبت به تعیین تکلیف اینگونه معادن و تصمیم گیری در خصوص ابتال پروانه و یا جایگزین نمودن معادن اقدام نماید .

بررسی درخواست یکی از شرکت های معدنی استان  سمنان در خصوص محاسبه حقوق دولتی معدن بر اساس استخراج واقعی نیز در این جلسه مطرح و مقرر شد؛ تا نظر محیط زیست بعنوان دستگاه مرجع در این زمینه بررسی و با رویکرد موافق با این مجموعه مساعدت شود.

در بخش بررسی درخواست پنج شرکت معدنی در خصوص انصراف از بهره برداری و تعطیلی موقت معدن با ۳ مورد از موارد مطرح شده موافقت شد، انتزاع از بهره بردار دو معدن تایید، دو مورد از سه مورد سلب صلاحیت بهره برداری از بهره مصوب و موارد مطرح شده محاسبه حقوق دولتی سه معدن نیز به تایید رسید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حقوق دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرماندار شهرستان اهر در جلسه شورای حفاظت از منابع آبی با تشریح وضعیت آبی شهرستان در سال جاری گفت: مطابق پیش بینی‌ها و گزارشات واصله امسال نیز تنش آبی خواهیم داشت و باید در این خصوص تدابیر لازم اتخاد شود و شایسته است شهروندان و کشاورزان در صرفه جویی و مدیریت مصرف بهیته آب اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

ابوالفضل غنی زاده با بیان اینکه ۲۰۸ هزار کیلومتر مربع مساحت شهرستان اهر است، افزود: یک چهارم مساحت شهرستان، ذخایر معدنی بوده و تعداد ۲۸ مورد پهنه معدنی ثبت شده که در مرحله اکتشاف و بهره برداری هستند و در صورت فعال شدن این معادن، به شدت ناترازی آب خواهیم داشت که باید از الان برای آن چاره اندیشید.

وی با بیان اینکه که در سطح جهانی ارزش افزوده‌ای که از آب برداشت می‌شود ۴ دلار است، گفت: این موضوع در ایران زیر ۷۵ سنت است و باید در این خصوص راهکار‌های مناسبی در تغییر الگوی کشت و سوق دادن کشاورزان برای تولید با ارزش افزوده و بهره وری بالا ارائه گردد.

غنی زاده همچنین عنوان کرد: متأسفانه شاهد بودیم که باغداران، سیب‌هایی که در سردخانه انبار کرده بودند را به عنوان سیب بادریز فروختند که جهاد کشاورزی باید نسبت به این موضوع ورود کند تا امسال شاهد ورود خسارت به باغداران نباشیم.

رئیس شورای حفاظت از منابع آبی شهرستان اهر با اشاره به تغییرات آب و هوایی و ترسیم وضعیت آبی منطقه گفت: تغییر الگوی کشت و مدیریت مصرف آب در حوزه کشاورزی، اصلی‌ترین راه حفاظت از منابع آبی خواهد بود که باید در این خصوص کشاورزان بصورت اقنایی و علمی توجیه شوند.

فرماندار اهر از دبیر و اعضای این شورا خواست تا همایشی با عنوان آب، محیط زیست و امنیت غذایی، بصورت سراسری در شهرستان برگزار شده و از ایده، طرح و مقالات علمی برتر ارائه شده به این همایش در راستای مدیریت مصرف آب استفاده شود.

دیگر خبرها

  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی