Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@15:57:36 GMT

عوامل و موانع برکت در زندگی

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۳۴۱۰

عوامل و موانع برکت در زندگی

‍‍‍‍‍‍

استاد حوزه علمیه قم گفت: در حدیث داریم چهار چیز اگر در هر خانه‌ای باشد، برکت از آن خانه می‌رود. ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی استاد حوزه علمیه قم و کارشناس مسائل دینی در بیانی با اشاره به عوامل و موانع برکت در زندگی گفت: اولین عاملی که موجب برکت می‌شود صداقت است، در روایت داریم خدا به تاجر راستگو برکت می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دروغ برکت را از زندگی می‌برد، خانواده‌هایی که با دروغ زندگیشان را شروع می‌کنند، کاسب‌هایی که با دروغ کارشان را شروع می‌کنند، برکت در زندگیشان نیست.

وی مداراکردن با مردم را یکی دیگر از عوامل ازدیاد برکت در زندگی معرفی کرد و افزود: رفق و مدارا با مردم برکت‌آور است. روزی امیرالمؤمنین علیه‌السلام دیدند خانمی جلوی قصّابی در حال التماس کردن برای گرفتن گوشت بیشتر است، او هم بد اخلاقی می‌کند و می‌گوید پول تو بیشتر از این نیست.

این کارشناس مسائل دینی اضافه کرد: امام علی علیه‌السلام جلو آمد و فرمود: چه شده است؟ آن زن عرض کرد: پولی دادم و گوشتی گرفتم، نمی‌گویم کم داده؛ درست داده است، پولم کم بوده، اما من عیالوارم و این گوشت کفاف من را نمی‌دهد، به او می‌گویم یک مقدار بیشتر بده که نمی‌دهد. حضرت فرمود: «زدها؛ فان فی الزیادة البرکة» قصّاب بیشتر بده که خدا برکتش را می‌دهد.

حجت‌الاسلام رفیعی خاطرنشان کرد: روزی پیغمبر اکرم(ص) جعفربن ابی‌طالب شوهر حضرت زینب سلام‌الله‌علیها را دیدند ـ کودک بود ـ که داشت با گِل بازی و چیزهایی درست می‌کرد و به بچه‌ها می‌فروخت و با پول آن خوراکی می‌خرید، فرمود: چکار می‌کنی؟ عرض کرد: کاسبی می‌کنم، حضرت فرمود: خدایا به کار جعفر برکت بده. کار به جایی رسید که می‌گویند جعفر در عمرش یکبار هم ضرر نمی‌کرد.

«از همه مهم‌تر مال حلال است، امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود اگر کسی زکاتش را پرداخت کند برکت جاری می‌شود، در روایت داریم اگر فرد خمسش را بدهد برکت نازل می‌شود. فکر نکنید اگر خمس مالتان را دادید از آن کم می‌شود، فکر نکنید اگر قرض‌الحسنه دادی از آن کم می‌شود، کسی که ربا می‌دهد و ربا می‌گیرد، مالش نابود می‌شود.»

وی با بیان مطلب فوق گفت: در حدیث داریم چهار چیز اگر در هر خانه‌ای باشد، برکت از آن خانه می‌رود؛ خیانت، سرقت، شرب خمر و زنا.

شرح حدیث اخلاقی توسط رهبر انقلاب|مدارا با مردمشرح حدیث اخلاقی امام صادق(ع) توسط رهبر انقلاب|زمینه‌ساز تمام خیرات در زندگیفضیلت نماز اول وقت در کلام اهل‌بیت(ع)

انتهای پیام/

R1410/P/S4,37/CT1 واژه های کاربردی مرتبط خانواده

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده خانواده حجت الاسلام رفیعی برکت در زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۳۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور

رضا پسندیده دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره براینکه طی هرساله بنیاد برکت از طرح‌های اقتصادی در سراسر کشور حتی از مناطق محروم و کم توسعه یافته بسته‌های حمایتی تخصیص می‌دهد، گفت: از ابتدای سال گذشته (۱۴۰۲)، تمرکز ویژه‌ای در زمینه زنجیره‌های سبز و آبی داشتیم؛ زنجیره سبز مربوط به کشاورزی، صنایع غذایی و صنایع وابسته به این حول محوری است و زنجیره آبی مربوط به صنایع آبزی پروری و صنایع وابسته به آن محسوب می‌شود.

دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در ادامه تاکید کرد: برای هر زنجیره (سبز و آبی) یک کمیته مجزا و تخصصی ایجاد شده که تمام تصمیمات طرح‌های اقتصادی بنیاد برکت به صورت جزئی بررسی و اتخاذ شود و با متولیان هر ارگان مانند جهاد کشاورزی، شرکت شهرک کشاورزی، نظام مهندسی کشوری و افراد فعال این صنعت، مسؤولیت تصمیم‌گیری‌های مهم در این زمینه را عهده دار هستند. همچنین در حوزه زنجیره آبی افراد متولی از ارگان‌های شیلات، اتحادیه آبزیان، شهرک‌های کشاورزی، سازمان تحقیقات شیلات و افراد فعال حوزه آبزی پروری حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: دو سال گذشته در حوزه زنجیره سبز در زمینه خورد و خانگی ۲۲ هزار طرح، کسب و کار متوسط ۹۴ طرح و در زمینه زنجیره آبی ۸ هزار طرح خورد و خانگی و ۴۶ هزار طرح کسب و کار متوسط در سراسر کشور توسط بنیاد برکت تأمین مالی شد؛ همچنین در سال جاری توسعه اشتغال این زنجیره‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

پسندیده در خصوص حمایت بنیاد در زمینه صادرات این طرح‌ها، ادامه داد: علاوه بر صادرات، در زمینه توسعه بازار این طرح‌ها بسته‌های حمایتی در نظر داریم که موجب گسترش بازار و رفع شکاف‌های چالشی کشور شود.

این مسؤول در ادامه هدف اساسی بنیاد برکت را عنوان کرد و گفت: هدف اصلی شناسایی چالش و موانع کشور است که با کشف شکاف‌ها اقدام به سرمایه‌گذاری مناسب برای مطلوب شدن شرایط در این زمینه خواهد کرد، ناگفته نماند، این بنیاد تنها مسؤولیت تأمین مالی را بر عهده دارد و هیچ‌گونه تصدی‌گری وجود ندارد.

کد خبر 6091387 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • شکل‌گیری بیداری انسانی در سراسر دنیا به برکت خون‌های ریخته شده در غزه
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • حدیث روز | با اخباری که می‌شنویم چگونه برخورد کنیم؟
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود