Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هادی هاشمیان پیش از ظهر دوشنبه در نشست دانشگاهیان با رئیس کل دادگستری گلستان و دادستان مرکز استان اظهار کرد: همراهی و تعامل جامعه دانشگاهی با دستگاه قضایی و بالعکس می‌تواند بسیاری از مشکلات را کاهش دهد.

وی افزود: از اولویت های دوره تحول دستگاه قضا، پیشگیری از وقوع جرم است که باید در همه سطوح اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمیان تصریح کرد: خوشبختانه با تعامل دستگاه قضایی با گروه‌های مختلف جامعه دانشگاهیان و بسیج حقوقدانان و با ایجاد کلینیک حقوقی در همه شهرها شاهد کاهش ورودی پرونده ها به دستگاه قضایی استان هستیم.

وی بیان کرد: همچنین تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه آزاد منعقد شده و از ظرفیت دانشجویان حقوقی آنها برای مشاوره رایگان به مردم بهره می گیریم.

هاشمیان گفت: این کار نوعی کارورزی برای دانشجویان بوده و اطلاعات حقوقی مردم را بالا خواهد برد.

وی با بیان اینکه سطح اطلاعات حقوقی مردم پایین است، تصریح کرد: همه مردم تحصیلات حقوقی ندارند و باید از ظرفیت دیگران استفاده کنند.

رئیس کل دادگستری گلستان اظهارکرد: ارتباط با جامعه در گرو داشتن اطلاعات حقوقی است و این امر باعث پیشگیری از وقوع جرم شده و اگر اختلافی هم ایجاد شد منجر به تشکیل پرونده و ورود به دستگاه قضا نخواهد شد.

هاشمیان بیان کرد: ما باید صلح و سازش را در دستور کار قرار داده و گلستان در این زمینه ظرفیت بالایی دارد به طوری که در سال گذشته ۱۷ قصاص پای چوبه دار با رضایت شاکی بخشیده شد و بیش از ۵۰ درصد پرونده ها هم به سازش منتهی می شود.

وی گفت: در سال گذشته ۲۳۲ فقره پرونده در خصوص تصرف اراضی تشکیل و همه آنها منجر به صدور رای شد.

هاشمیان افزود: ۱۰ هکتار اعاده به وضع سابق شده و ۲۳۰ متهم در این راستا به دادگاه فراخوانده شدند.

رئیس کل دادگستری گلستان تأکید کرد: حساسیت خوبی در زمینه تخریب جنگل ها شکل گرفته اما در تخریب مراتع حساسیت‌ها پایین است و به دلیل اینکه برای تولید یک سانتی متر خاک صدها سال زمان نیاز است باید دانشگاه‌ها این حساسیت را در مردم ایجاد کند.

وی همچنین از برخورد با متخلفان سوزاندن کاه و کلش خبر داد و گفت: ۷۰ درصد این تخلفات با برنامه‌های آموزشی و اطلاع رسانی کاهش یافته و در سال گذشته چندین برخورد و صدور کیفرخواست انجام شد.

کد خبر 4955306

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان هادی هاشمیان دادگستری گلستان ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان آتش سوزی بیرجند ایلام مجلس شورای اسلامی استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۳۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

سرهنگ احسان مومنی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برخورد پلیس با تخلفات ساکن گفت: تخلفات ساکن جزو آن‌دسته از تخلفاتی است که گرچه حادثه‌ساز محسوب نمی‌شود، اما هم می‌تواند منجر به حوادث رانندگی غیرقابل جبران شده و هم سبب اخلال در روند ترافیک می‌شود، از این رو پلیس برخورد با آن را در راستای روانسازی ترافیک و همچنین پیشگیری از وقوع تصادفات در دستورکار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه تخلف در محل ممنوعه، پارک دوبل، توقف در پیاده‌رو و ... جزو تخلفات ساکن محسوب می‌شود، گفت: در همین راستا نیز ماموران پلیس راهور نسبت به اعمال قانون این تخلفات اقدام می‌کنند. علاوه بر آن از چند سال پیش تعدادی از خودروهای پلیس راهور تهران بزرگ نیز به دوربین ثبت تخلفات مجهز شده و از این طریق نیز نسبت به برخورد با تخلفات ساکن اقدام می‌شود.

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اجرای طرحی جدید برای برخورد با تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور پایتخت در حال آماده‌سازی موتورسیکلت‌های مجهز به دوربین ثبت تخلفات است. دوربین نصب شده بر روی این موتورسیکلت‌ها قابلیت ثبت تخلفات ساکن و جریمه متخلفان را داراست. در حال حاضر چند دستگاه از این موتورسیکلت‌ها آماده شده و پس از طی مراحل فنی و دریافت کدهای مربوطه بر تعداد این موتورسیکلت‌های دوربین‌دار افزوده شده و این موتورها نیز همچون خودروهای دوربین‌دار اقدام به جریمه خودروهای دارای تخلفات ساکن خواهند کرد.

مومنی درباره اینکه آیا دوربین‌های نصب شده بر روی موتورسیکلت‌ها تنها امکان ثبت تخلفات ساکن را دارند، گفت: در فاز اول، این دوربین‌ها نسبت به اعمال قانون و ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد. اما این دوربین‌ها قابلیت ثبت هر نوع تخلفی را دارند و بسته به برنامه‌نویسی آن، می‌توانند دیگر تخلفات را نیز ثبت کنند. لذا ممکن است در آینده از این دوربین‌ها برای ثبت دیگر تخلفات رانندگی نیز استفاده شود.

وی با بیان اینکه اعمال قانون مکانیزه تخلفات رانندگی، درصد خطا و دیگر چالش‌های ممکن را کاهش می‌دهد، گفت: در مواردی مشاهده شده که پارک یا توقف یک خودرو در محل نامناسب، منجر به وقوع تصادفی شدید و حتی مرگبار شده است. همچنین تخلفات ساکن سبب کندی تردد و ایجاد ترافیک می‌شود و برخورد پلیس نیز در همین راستا انجام می‌شود. طرح برخورد با تخلفات ساکن در سال ۱۴۰۳ نیز با جدیت در معابر پایتخت اجرا می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • موتورسیکلت های دوربین دار راهور وارد معابر می شود!
  • برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود