Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سمنان گفت: اجرای طرح شتابا می‌تواند ایده‌ای مؤثر برای توانمندسازی ایتام زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علی‌رضا آشناگر در دیدار با رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با قدردانی از مجموعه اقدامات این نهاد اظهار کرد: مدت‌ها بود که در این اندیشه بودم تا اقدامی ماندگار برای ایتام و نیازمندان به انجام رسانیم که علاوه بر تأثیرات مؤثر حمایتی، به‌عنوان راهکاری در جهت ماندگاری حمایت‌ها نیز به شمار آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گفت: کمیته امداد در حال حاضر بیشتر نقش حمایتی و مددرسانی مالی به ایتام را بر عهده دارد که بی‌تردید این‌گونه حمایت‌های مالی، نقش بسیار مؤثری در رفع مشکلات و نیازهای کامل این افراد ایفا نخواهد کرد و لذا لازم است تغییر رویکردی مناسب در جهت توانمندسازی اقشار تحت پوشش این مجموعه به انجام رسد.

آشناگر با تمجید از ورود کمیته امداد به اقدامات مولد در برنامه‌های کاری و حمایتی خود، گفت: رویکردهای حمایتی کمیته امداد در موضوع ایتام، اقدامات مولد نیست و لذا پیشنهاد گردید تا با انجام پروسه‌ای از امور مربوطه و ایجاد کد بورس و ارائه آموزش‌های لازم مقدمات انجام کار مولد همراه با حفظ عزت‌نفس برای این عزیزان آغاز شود.

استاندار سمنان اضافه کرد: در اجرای این پیشنهاد می‌توان با ارائه آموزش به ایتام بالای ۱۸ سال، مدیریت سهام و بازار سرمایه را به خود این عزیزان واگذار کرد و برای افراد کمتر از ۱۸ سال نیز، کمیته امداد می‌تواند با قبول قیومیت ایتام و یا واگذاری امور به صندوق‌های سرمایه‌گذاری این امر را مدیریت نماید و در این خصوص باید با انجام رایزنی‌های مختلف با قوه قضائیه موانع موجود را مرتفع شود.

آشناگر در ادامه ضمن تشریح طرح پیشنهادی خود بنام شتابا گفت: در اجرای این طرح، ایتام با دریافت کد بورسی و حمایت اولیه خیرین یا دولت وارد بازار بورس شده و بر اساس تقسیم‌بندی سنی ذکر شده فعالیت خود را در بازار سرمایه ادامه خواهند داد.

استاندار سمنان همچنین پیشنهاد کرد تا به‌منظور تشویق و ترغیب و نیز توانمندسازی ذی‌نفعان این طرح، دولت نسبت به ارائه سهام انگیزشی به این قشر همت گمارده و یا از طریق کارگزاری‌ها یا کمیته امداد خط ارتباطی برای این کار در نظر گرفته شود که در این صورت سهام اولیه به افراد تخصیص داده شده و سپس از محل سود حاصله مبلغ اصلی سرمایه و سهم، کسر و دریافت شود.

استاندار اضافه کرد برای انجام این طرح اقداماتی از سوی نهاد ریاست جمهوری شکل گرفته و امیدواریم با پیگیری‌های کمیته امداد و بازبینی در ساختار اقتصادی کمیته امداد مقدمات انجام فراگیر این طرح فراهم شود.

استاندار سمنان گفت: در انجام این طرح کاربردی لازم است تا کمیته امداد نیز واحدی را برای توسعه بازار سرمایه در ساختار اداری خود تعریف نموده تا ضمن تقویت خدمات و حمایت‌های این نهاد ارزشمند، اقدامات مؤثری نیز در جهت توانمندسازی اقشار فراهم شود.

وی همچنین با اشاره به رونق بازار بورس در کشور از کمیته امداد امام خمینی (ره) درخواست کرد تا نسبت به آموزش فعالیت‌های اقتصادی و بورس به مددجویان توانمند و واجد شرایط خود اقدام کند.

استاندار سمنان در پایان این دیدار اظهار امیدواری کرد با حل مسئلهٔ حضانت ایتام توسط قوه قضائیه، تأمین منابع اعتباری جهت خرید سهام اولیه بورس و ایجاد ساختاری مناسب برای مدیریت این طرح در کمیته امداد و همچنین انجام تفاهم‌نامه‌ای در سطح ارشد مدیریتی کشور شاهد تحقق کامل این ایده و توانمندسازی ماندگار ایتام و اقشار کم‌درآمد باشیم.
شتابا مخفف شبکه توانمندسازی ایتام در بورس ایران است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امام خمینی کمیته امداد سمنان آموزش استاندار سمنان کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۴۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است