Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام نوری‌زاده با اشاره به تشکیل کارگروه اجرای فرمان مقام معظم رهبری پیرامون رزمایش همدلی و کمک مومنانه در مساجد، گفت: ۱۳۵ میلیارد ریال کمک از سوی خیرین و مرکز رسیدگی به امور مساجد به افراد کم‌برخوردار مساجد در ایام کرونا اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، نشست خبری تشریح فعالیت های مرکز رسیدگی به امور مساجد در زمینه ارتباطات و همکاری های حوزوی، فعالیت های قرآنی، خدمات اجتماعی و فرهنگی صبح امروز (دوشنبه، دوم تیر ماه) با حضور رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام «سید ناصرالدین نوری زاده» در این نشست با اشاره به حوزه ماموریتی و فعالیتی مرکز رسیدگی به امور مساجد، گفت: حفظ قداست مساجد و تقویت هماهنگ جنبه های معنوی، انقلابی، تعلیمی، تبلیغی، تامین سلامت و امنیت محیط و دور ماندن مساجد از منازعات و مناقشات داخلی، کمک به رونق، کارآیی و شکوفایی هرچه بیشتر این پایگاه های انقلاب و اسلام و نصب امام جماعت و دیگر مسئولان مربوط به مساجد اهم برنامه های مرکز رسیدگی به امور مساجد در تاسیس آن بوده است.  

 

راهبردهای مرکز تا سال ۱۴۰۰

 

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با تبیین راهبردهای فعالیتی این مرکز تا سال یک هزار و 400 گفت: توانمندسازی ائمه جماعات و هماهنگ سازی اهداف و برنامه ها و راهبردها و نیز مرتبط کردن مساجد با یکدیگر از طریق شبکه سازی رویکرد این مرکز است.

 

وی افزود: تلاش می کنیم در مباحث فرهنگی، تربیتی، اخلاقی، بصیرت افزایی جریان ساز باشیم و زمینه رونق مساجد را فراهم کنیم.

 

حجت الاسلام نوری زاده با اشاره به برنامه های انجام شده از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد در سه ماهه اول سال ،99 گفت: با شیوع بیماری کرونا با تشکیل ستاد مبارزه با کرونا تلاش کردیم پیرامون مبارزه با این بیماری و نیز پشتیبانی از مدافعان سلامت و همچنین اجرای فرامین مقام معظم رهبری در زمینه رزمایش همدلی و کمک مومنانه وارد میدان عمل شویم و در این راستا نیز اقدامات قابل توجهی از سوی مساجد صورت گرفت.

 

توزیع 14 میلیون عدد ماسک

وی با تشریح اقدامات صورت گرفته برای مبارزه با ویروس کرونا از سوی مساجد، گفت: ضد عفونی محلات در 30 هزار نوبت، توزیع 14 میلیون عدد ماسک، تهیه و توزیع دو هزار عدد اقلام بهداشتی، تولید دستکش، برپایی 420 ایستگاه سلامت محلی، تهیه و رساندن هفت میلیون لیتر آبمیوه به بیمارستان ها، خرید مایحتاج مردم و تحویل به درب منزل از جمله اقداماتی بوده است که برای مهار ویروس کرونا صورت گرفته است.

 

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد به اقدامات صورت گرفته در راستای رزمایش مواسات و کمک های مومنانه اشاره کرد و گفت: در همین راستا 250 هزار تُن غذای گرم، گوشت قربانی شش هزار رأس گوسفند، 350 هزار سبد کالا میان نیازمندان توزیع شد.

 

حمایت از خادمان کم برخوردار مساجد

 

وی ادامه داد: 135 میلیارد ریال جذب منابع مالی و بسته های حمایتی از سوی نهادهای خیریه جهت مساعدت به خدام و افراد کم برخوردار مساجد در ایام کرونا با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد انجام شد.

 

حجت الاسلام نوری زاده در ادامه به رویکردها و برنامه های فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد اشاره و بیان کرد: انعقاد تفاهم نامه با سازمان های قرآنی و راه اندازی هدفمند نهضت قرآنی در مساجد و سایر ارگان های همسو، افتتاح نمایشگاه دائمی مدیریت مسجد تراز اسلامی در ساختمان محراب مرکز رسیدگی به امور مساجد، همفکری و رونمایی از کتاب ترنم احکام ویژه ائمه جماعات مساجد بوده است.

 

استفاده از طلاب تراز جهت امامت مسجد

 

حجت الاسلام نوری زاده به رونمایی از سایت و اپلیکیشن مسجدپژوه به همت دفتر مطالعات و ارتباطات حوزوی مرکز رسیدگی به امور مساجد اشاره کرد و گفت: دیدار با علما و ائمه جماعات و اخذ نظرات آنها پیرامون مسجد، برگزاری نشست با مدیران و اساتید حوزه های علمیه تهران در خصوص استفاده از طلاب تراز جهت امامت مسجد بخش دیگری از رویکردها و برنامه های مرکز رسیدگی به امور مساجد است.

 

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد به برگزاری نشست با نهادهای مسجدمحور جهت هم افزایی و تقسیم کار و استفاده از ظرفیت هر دستگاه برای ارتقای مساجد به عنوان یکی از رویکردهای کاری نام برد و تاکید کرد: انتشار کتاب «رنج شیرین» پیرامون تبیین عالمانه بیانیه گام دوم انقلاب با رویکرد مسجدی، ارتقای نظام مدیریتی مساجد، هماهنگ سازی دستگاه ها و تشکل های مردمی بخش دیگری از رویکردهای مرکز رسیدگی به امور مساجد بوده است.

 

وی در ادامه به برنامه های در نظر گرفته شده در مساجد به مناسبت دهه کرامت اشاره کرد و گفت: با توجه به قرار گرفتن در آستانه دهه کرامت برنامه های فرهنگی در مساجد تدارک دیده شده است که از جمله می توان به آذین بندی مساجد و محلات، برپایی ایستگاه نشاط رضوی، قرائت زیارت امین الله هر شب بعد از نماز عشاء در طول دهه کرامت اشاره کرد.

 

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد افزود: قرائت قرآن و اذان به صورت زنده و پخش از بلندگوهای مسجد در طول دهه کرامت، پخش صلوات خاصه امام رضا (ع) هر شب ساعت 20 از بلندگوی مسجد و قرائت صلوات خاصه بین صلاتین، برگزاری رزمایش خدمت کریمانه در مساجد محوری و توزیع ارزاق و پخش اقلام بهداشتی از جمله برنامه های تدارک دیده شده برای این ایام است.

 

حجت الاسلام نوری زاده همچنین از اجرای ویژه برنامه «10 شب 10 حدیث» در بین نماز خبر داد و گفت: به مناسبت دهه کرامت انتشار مطالب مرتبط در فضای مجازی مساجد، برگزاری مسابقات فرهنگی شامل کتابخوانی و نقاشی کودکان توسط مساجد محوری انجام می شود و پخش اقلام بهداشتی همچون ماسک و مواد ضد عفونی کننده در دستور کار قرار دارد.

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: مقابله با کرونا حجت الاسلام نوری زاده مرکز رسیدگی به امور مساجد رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد مرکز رسیدگی به امور مساجد حجت الاسلام نوری زاده کم برخوردار مساجد دهه کرامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۴۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی اشجری ظهر سه شنبه در دومین نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان گیلان با حضور آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به نامگذاری یازدهم ماه ذیقعده، سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) به عنوان «دهه کرامت» اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های متعدد مردمی به منظور بزرگداشت باشکوه دهه کرامت در بازه زمانی ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت سال جاری در سراسر استان گیلان انجام شده است.

وی با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تولیت تشکیل ستاد بزرگداشت دهه کرامت را بر عهده دارد، اظهار کرد: این نهاد با همکاری ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان به عنوان دبیر اجرایی و همچنین سایر اعضای ستاد از ظرفیت‌های فرهنگی و مذهبی استان به منظور بزرگداشت پرشور دهه کرامت بهره خواهد گرفت.

حجت الاسلام اشجری بر اهمیت ایجاد شور و نشاط و امید در جامعه تاکید کرد و افزود: دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی با محوریت اهل بیت (ع) است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان به ضرورت تبیین زندگی و سیره اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: مناسبت‌های دهه کرامت فرصت مغتنمی برای انتقال مفاهیم اسلامی به جوانان و نوجوانان و ایجاد پیوند ناگسستنی دل‌های نسل جوان با اهل بیت (ع) است.

وی با اشاره به ضرورت تبیین هنرمندانه آموزه‌های دینی و اسلامی، تصریح کرد: شایسته است در اعیاد دینی و جشن‌ها نیز همچون ایام سوگواری حضور موثر و اقدامات گسترده‌ای داشته باشیم تا فضای شادی و نشاط در جامعه برجسته گردد.

حجت الاسلام اشجری با بیان اینکه سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) به عنوان «روز دختر» نامگذاری شده است، گفت: این روز فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌ها و برنامه‌ها با محوریت بانوان و دختران و همچنین تقدیر و تجلیل از دختران نخبه و نمونه در عرصه‌های مختلف و دختران معزز شهدای والا مقام است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان با بیان اینکه مساجد و بقاع متبرکه از بهترین مکان‌ها برای برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت است، اظهار کرد: از ظرفیت حداکثری کانون‌های فرهنگی مساجد، پایگاه‌های مقاومت، حلقات صالحین و… برای بزرگداشت دهه کرامت بهره‌برداری می‌شود.

وی با اشاره به حضور خادمین رضوی در سراسر استان گیلان به مناسبت ولادت امام رضا (ع)، تصریح کرد: برگزاری جشن‌های متعدد در همه شهرها و روستاها، راه‌اندازی کاروان‌های شادی و پخش صلوات خاصه امام رضا (ع) از بلندگوهای مساجد، ادارات و پارک‌ها، قرائت زیارت امین الله در مساجد، توزیع بسته‌های معیشتی، مسابقات فرهنگی و هنری و نیز آذین‌بندی و چراغانی میادین، بلوارها و معابر عمومی برخی از برنامه‌های ستاد بزرگداشت دهه کرامت است.

حجت الاسلام اشجری با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها، صدا و سیما و فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، بیان کرد: برنامه‌های ویژه‌ای پیش از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه ۲۱ و ۲۸ اردیبهشت با دعوت از سخنرانان و ستایشگران به منظور بزرگداشت دهه کرامت در سراسر استان گیلان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6093264

دیگر خبرها

  • ۹۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت در نظر گرفته شده است
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه با حضور دو کاروان خدام رضوی همزمان با دهه کرامت
  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا