Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: بیش از ۹۰ درصد از گرفتاری‌های امروز ما گرفتاری‌های روحی و روانی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی وزیر بهداشت در ششمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت با اشاره به اهمیت و جایگاه قرآن، اظهار داشت: خیلی از سال‌ها که قرآن می‌توانست تأثیر زیادی در کشور بگذارد، بخوبی روی این کتاب آسمانی کار نکردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
نوع قرائت ما از قرآن باید در نسل جوان متحول شود. از همه همکاران و دلسوزان قران تقاضا دارم یکبار برگردیم و ببینیم چه بدست آورده‌ایم.

وزیر بهداشت اضافه کرد: باید ببینیم که چه کنیم که همه با هم سطح جدیدی از معرفت به قرآن را به خوبی در نسل جوان دنبال کنیم. این یک سرمایه گذاری است و هزینه کردن نیست.

نمکی با تأکید بر اینکه یکی از اطبا بزرگ روح، قرآن است، گفت: امروز روزی است که باید جایگاه قرآن در سلامت معنوی مورد توجه قرار گیرد در زمانی که ما آنقدر اضطراب و تشویش داریم؛ چراکه بیش از ۹۰ درصد از گرفتاری‌های امروز ما گرفتاری‌های روحی و روانی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس نظام سلامت وزیر بهداشت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۴۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد گفت: در راستای اجرای مصوبات سفر استاندار آذربایجان‌غربی به مهاباد و بازدید از محلات محروم احداث مرکز جامع سلامت در منطقه پشت‌تب در دستور کار قرار گرفت و اعتبار اولیه اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت، افزود: هم اکنون احداث این مرکز به شبکه بهداشت و درمان واگذار شده و تحویل پیمانکار برای شروع عملیات اجرایی شده است.

فرماندار ویژه مهاباد اضافه کرد: همچنین امسال احداث ۴ خانه بهداشت در روستا‌های تابعه شهرستان با هدف ارتقای بهداشت و سلامت مناطق روستایی در دست اقدام است.

عباسی ضمن قدردانی از همت خیّران سلامت در این شهرستان ادامه داد: ۳۰ میلیارد از طرف خیّران سلامت برای تکمیل طرح بخش دیالیز بیمارستان کمک شده است.

وی از راه اندازی خدمات شیمی‌درمانی هلال‌احمر مهاباد خبرداد و گفت: ۸۵ درصد هزینه درمان بیماران سرطانی توسط بیمه، ۱۵ درصد توسط بیمار و ۵ درصد هم از طرف هلال‌احمر تامین خواهد شد.

عباسی در پایان تکمیل مراحل ساخت ۲ بیمارستان تامین‌اجتماعی و ۳۵۰ تختخوابی مهاباد را جز اولویت‌های مدیریت شهرستان دانست و اظهار کرد: با تکمیل این طرح‌ها سرانه تخت بیمارستان شهرستان از میانگین کشوری نیز بالاتر خواهد رفت.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • زنی در بم بعد از ۴ روز گرفتاری بین دیوار، نجات یافت
  • زن بمی بعد از ۴ روز گرفتاری بین دیوار، نجات یافت
  • اعلام شماره تماس برای دیدار مردمی وزیر بهداشت
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • از روان تا درمان
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت