Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدنساز اسبق تیم‌های ملی، پرسپولیس و استقلال گفت: برخی از بدنسازها برای بیزنس وارد فوتبال شده‌اند. آنها فوتبالیست‌ها را به خوردن داروهای نامناسب ترغیب می‌کنند تا بدنی زیبا بسازند در حالی که آنچه که باید برای فوتبالیست ها مهم باشد، سرعت، قدرت، استقامت و انعطاف بدنی است.

ولی‌الله صالح‌نیا، مربی بدنساز اسبق تیم‌های ملی، پرسپولیس و استقلال، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری برنا درخصوص افزایش مصدومیت رباط صلیبی بین بازیکنان فوتبال اظهار داشت: مشکل فوتبالیست‌های ایرانی پایه ای و ریشه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبالیست‌ها باید از سن کم زیر نظر مربیان باتجربه و کاربلد ساخته و پرداخته شوند تا در سنین جوانی در بهترین شرایط آمادگی قرار بگیرند اما متاسفانه در فوتبال ایران این اتفاق رخ نمی‌دهد و هیچ فوتبالیستی به طور حرفه‌ای پرورش داده نمی‌شود.

او افزود: یکی دیگر از مهم‌ترین اشتباهاتی که در باشگاه‌های ایرانی رخ می‌دهد این است که می‌خواهند فوتبالیست با یک ماه تمرین به 80 درصد آمادگی برسد به همین دلیل آنقدر به او فشار می‌آورند که یا در همان تمرینات پیش فصل مصدوم می‌شود یا در هفته‌های ابتدایی لیگ. چون بدن بازیکنان ایرانی ضعیف است و عادت به تمرینات فشرده ندارند که این مصدومیت‌ها به وفور در فوتبال ما رخ می‌دهد.

بدنساز اسبق تیم ملی با اشاره به نبود بدنساز حرفه‌ای در فوتبال ایران، گفت: یکی دیگر از معضلات جدی فوتبال ایران نبود بدنساز حرفه‌ای و متخصص در این رشته است. بدنسازی که در کارش تبحر نداشته باشد و فوتبال را نشناسد نمی‌داند چقدر می‌تواند به بدن بازیکنان فشار بیاورد تا آنها هم آمادگی لازم را به دست بیاورند و هم مصدوم نشوند. ضمن اینکه برخی از مربیان بدنساز برای اینکه بازیکنان عضله بسازند و زودتر بدن‌شان روی فرم بیاید به فوتبالیست‌ها داروها و مواد غیرمجاز می‌دهند. این بدنسازهای غیر حرفه‌ای به جای اینکه برای بازیکن تمرین اختصاصی مناسب و رژیم غذایی تجویز کنند با دارو و پودر برای فوتبالیست‌ها عضله می‌سازند.

صالح‌نیا در ادامه خاطرنشان کرد: این یک واقعیت تلخ در فوتبال ایران است که برخی از بدنسازها برای بیزنس وارد فوتبال شده‌اند. آنها فوتبالیست‌ها را به خوردن داروهای نامناسب ترغیب می‌کنند تا بدنی زیبا بسازند در حالی که آنچه که باید برای فوتبالیست‌ها مهم باشد، سرعت، قدرت، استقامت و انعطاف بدنی است ولی متاسفانه برخی از بدنسازها برای پول درآوردن دیگران را قربانی می‌کنند. بدنسازی حرفه‌ای در فوتبال سال‌هاست مورد غفلت واقع شده و هر مدیری می‌آید پسرخاله خودش را که مثلا در یک باشگاه بدنسازی مربی معمولی بوده به استخدام باشگاه در می‌آورد و بعد هم هیچ نظارتی روی کار او ندارد. نتیجه این تصمیم‌های غلط مدیریتی می‌شود مصدومیت بازیکنان و فوتبالیست‌های ناآماده.

او ادامه داد: فوتبال ما پر شده از سرمایه‌های سوخته و برباد رفته. وقتی یک بازیکن با پارگی رباط صلیبی روبه‌رو شود حداقل یک‌سال طول می‌کشد به شرایط آرمانی برگردد و این یعنی سوختن یک سرمایه که برای او هزینه میلیاردی شده است. متاسفانه فوتبالیست‌های ما هم رفتارهای غیرحرفه‌ای زیادی دارند. آنها دوست دارند از نظر ظاهری شبیه مسی و رونالدو باشند اما در بحث رفتارهای حرفه‌ای از آنها تقلید نمی‌کنند. یکی دیگر از معضلاتی که این روزها خیلی هم در فوتبال ایران مد شده داشتن بدنسازهای اختصاصی است که فوتبالیست‌ها برای خود می‌گیرند. البته اگر این مربی بدنساز فردی حرفه‌ای باشد، سلامت جسم و روان فوتبالیست هم برایش مهم است نه اینکه فقط بدنی زیبا برای او بسازد. اگر فوتبالیست‌های ما که دوست دارند خودشان را شبیه رونالدو و مسی درست کنند از رفتارهای حرفه‌ای آنها هم پیروی کنند خوب است نه اینکه ساعت سه نیمه شب بخوابند و بعد هم سر ظهر بیدار شوند و به تمرین تیم‌هایشان بروند. متاسفانه فوتبالیست‌های ایرانی زندگی سالمی را دنبال نمی‌کنند./ 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استقلال بدنسازی فوتبال رباط صلیبی فوتبال ایران فوتبالیست ها حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم

 علی خیور اظهار کرد: جشنواره نوجوان سالم یکی از مهمترین برنامه های طرح یاریگران زندگی است که مبنای آن پیشگیری از خشونت ، استعمال مواد مخدر ، اعتیاد و رفتارهای پرخطر است.

وی ترویج شیوه های  زندگی سالم و پیشگیری از رفتارهای پرخطر را از مهمترین موضوعات این جشنواره عنوان کرد و افزود : اکنون مهمترین اصل مورد قبول در حوزه تعلیم و تربیت ، اصل پیشگیری است که یکی از اهداف این جشنواره است.

خیور ادامه داد: این جشنواره در تمامی مدارس استان با مشارکت ۶۵۴۶ دانش آموز و ۹۶ همکار فرهنگی در سیستان و بلوچستان برگزار شد که از مجموع ۵۲۱۰ اثر دریافتی ، ۴۰۰ اثر به دبیرخانه استانی و ۱۶ اثر به مرحله کشوری راه یافتند.

 دراین مراسم از نفرات برتر سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم تجلیل به عمل آمد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • اگر عرضه نظارت لیگ برتر را ندارند، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند | بچه‌های علی پروین و ناصر حجازی فوتبالیست شدند، اما له‌شان کردند
  • ویسی:فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید
  • باشگاه آلومینیوم: مذاکره با بازیکنان خلاف اصول حرفه ای است
  • مرد سال آسیا شاید به دوئل با رونالدو برسد
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • وقتی بعد از بغل مارسلو، همه بازیکنان رئال مادرید کریستیانو رونالدو را بغل کردند / فیلم
  • کار تن‌هاخ در یونایتد با اخراج رونالدو تمام شد!
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند