Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@02:04:17 GMT

شکایت پرسپولیس از مالک یک باشگاه خصوصی

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۷۱۱۲

شکایت پرسپولیس از مالک یک باشگاه خصوصی

مهدی خواجه‌وند درباره واکنش این باشگاه به تهمت‌هایی که اخیراً به پرسپولیس و قهرمانی‌هایش زده شده است، اظهار داشت: مصاحبه‌ای از طرف مالک یک باشگاه انجام و مسائلی مطرح شده است که بخشی از آن اتهام‌زنی به ارکان فدراسیون فوتبال از جمله سازمان لیگ و مجریان فوتبال کشور بوده و حتماً از مصادیق نشر اکاذیب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قسمتی از این توهین و افتراها هم به باشگاه پرسپولیس برمی‌گشت که باشگاه حق و تکلیف قانونی خود می‌داند به این موضوع ورود کرده و حقوق خود را پیگیری کند.

وی ادامه داد: به همین خاطر شکایتی از آن شخص تنظیم و ثبت شده که انتظار داریم به بهترین شکل ممکن به آن رسیدگی شود تا حداقل دوباره شاهد تکرار این موارد نباشیم. این تهمت‌ها مصداق تشویش اذهان عمومی بوده و انتظار ما این است که برخورد محکمی شود.

خواجه‌وند درباره اینکه پیش از این هم اتهام‌های این‌چنینی به پرسپولیس زده شده بود، گفت: بله پیش از این هم موارد زیادی بود که از سوی بعضی افراد و باشگاه‌ها به پرسپولیس تهمت زده شد، اما باید برخورد قاطعانه‌ای مقابل این افراد صورت بگیرد، تا مجدداً این حرف‌ها و تهمت‌ها مطرح نشود.

مدیر حقوقی باشگاه همچنین درباره آخرین وضعیت پرونده برانکو بیان کرد: در این پرونده همان‌طور که پیش از این هم اعلام کرده‌ایم، ما دو نگاه داریم. یکی بحث تکلیف حقوقی ماست که بر عهده بنده است و باید موارد حقوقی را انجام بدهم و بحث دیگر نگاه مدیریت باشگاه است که به دنبال امکان مصالحه و مذاکره با برانکو هستیم. در این پرونده در ابتدا مبلغی از طرف آقای برانکو مطالبه شد. بخش حقوقی باشگاه دفاعیه خود را ارسال کرد و اتفاقاً در حکم صادره، فیفا قسمتی از دفاعیه باشگاه را قبول کرد و در حکم نهایی، مبلغی که باید پرداخت کنیم از مبلغ اولیه مورد مطالبه آقای برانکو خیلی کمتر بود. تا همینجا هم اقدام حقوقی مناسبی صورت گرفته بود.

وی ادامه داد: صرف‌نظر از این ما همیشه اعلام کردیم که مشتاق به مصالحه و مذاکره با آقای برانکو هستیم. حتی یک بار خود من و مسئول امور مالی باشگاه به کرواسی رفتیم، ولی آنجا در مذاکرات توافق حاصل نشد. با این حال باب مذاکره را نبستیم. بعد از اینکه حکم آمد هم به دادگاه عالی ورزش اعتراض کردیم که باید این اتفاق می‌افتاد. درباره هزینه‌هایی که برای این پرونده مطرح می‌شود هم تا به امروز فقط هزار فرانک سوئیس پرداخت کرده‌ایم و هنوز وارد مرحله بعدی نشده‌ایم. اخطار بعدی است که به ما اعلام می‌کند چه هزینه جدیدی باید پرداخت شود که همزمان مذاکراتی را با وکیلش شروع کردیم. در مذاکره همان‌طور که از نامش مشخص است دو طرف با توجه به شرایط خود پیشنهاداتی می‌دهند که ممکن است قبول نشود، دوباره پیشنهاد می‌دهند و آن‌قدر پیش می‌روند تا به یک حد وسط و توافق برسند. در این پرونده هم ما معتقدیم که همچنان شانس مذاکره و مصالحه با آقای برانکو وجود دارد. حتماً پیشنهادات می‌تواند تعدیل شود تا دو طرف به یک نقطه مشترک برسند، ولی از طرف ما چیزی بسته نشده است.

خواجه‌وند ادامه داد: برانکو با افتخاراتی که برای پرسپولیس کسب کرد جزو تاریخ باشگاه شده و جایگاه خاصی بین هواداران دارد. اعتقاد من این است که باید در زمان بهتری با ایشان مصالحه صورت می‌گرفت، ولی این کار انجام نشد و منجر به طرح دعوا در فیفا شد. وقتی این شکایت در فیفا مطرح شد باشگاه نمی‌توانست دعوا را رها کند و همان مبلغ مورد مطالبه را عیناً پرداخت کند. باید هم پرونده را مدیریت می‌کرد و هم از طرف دیگر به دنبال مصالحه با برانکو می‌رفت. وقتی طرح دعوا می‌شود به همان میزان مذاکره هم سخت‌تر می‌شود. با این حال تلاش ما بر این است که بالاخره به یک نقطه مشترک با آقای برانکو برسیم.

مدیر حقوقی باشگاه درباره این انتقاد که چرا باشگاه پرسپولیس هزینه بردن پرونده به CAS را متقبل شده است، یادآور شد: آیا باید پرونده را رها می‌کردیم یا نه. باید همزمان پرونده را مدیریت می‌کردیم و مذاکره هم دنبال می‌شد. همان‌طور که گفتم تاکنون برای این پرونده هزار فرانک هزینه شده و هنوز شانس صلح با آقای برانکو را داریم و درباره مراحل بعدی پرونده می‌توانیم بعداً صحبت کنیم.

او درباره سایر پرونده‌های باشگاه در کمیته انضباطی فیفا هم خاطر نشان کرد: متأسفانه ما در حال حاضر پرونده‌های بین‌المللی زیادی داریم. اکثراً پرونده‌هایی هستند که در زمان خودشان به درستی مدیریت نشده‌اند. مثلاً پرونده آقای نیلسون. سه بار با ایشان مصالحه شده و باشگاه قبول کرده است که مبلغ مورد توافق را پرداخت کند، اما پرداخت نشد و به زمان مدیریت جدید کشیده شد که ما آن را پرداخت کردیم. در مورد آقای گابریل هم همین‌طور. با بازیکن مذاکره و از او تخفیف هم گرفته شد، ولی باز هم در آن زمان پول به ایشان پرداخت نشده است. پرونده سرتن چوک هم وضعیت مشابهی داشت. باشگاه توافق کرده بوده که مبلغی به ایشان پرداخت شود، اما باز هم نشده و اینها در زمان ما پرداخت شد.

خواجه‌وند گفت: بودیمیر هم طبق قراردادی که داشته مبلغ قابل توجهی از باشگاه طلب داشته است، صرف‌نظر از اینکه ارزش واقعی این بازیکن چقدر بوده است. ما این پرونده را هم مدیریت کردیم و اجازه ندادیم تا امروز در کمیته انضباطی فیفا مشکلی برای باشگاه به وجود بیاورد، با این حال منتظر رأی نهایی هستیم.

256 251

کد خبر 1402222

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس برانکو ایوانکوویچ آقای برانکو خواجه وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۷۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد

دیوان بین‌المللی دادگستری امروز سه‌شنبه تصمیم گرفت که پرونده شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را که خواستار ممانعت از صادرات آتی سلاح از برلین به اسرائیل است، رد کند.

قاضی نواف سلام با تاکید بر اینکه دولت آلمان به دقت بررسی می‌کند که آیا کمک‌های خاص مشمول مجوز در "اجرای نسل کشی، جنایات علیه بشریت" یا "نقض فاحش کنوانسیون‌های ژنو" مورد استفاده قرار می‌گیرد یا خیر، اظهار داشت: شرایط به گونه‌ای نیست که اعمال اختیارات آن را طبق ماده ۴۱ اساسنامه برای نشان دادن اقدامات موقت ایجاب کند.

قاضی با استناد به پرونده آلمان اشاره کرد که صادرات تسلیحات این کشور به اسرائیل از نوامبر ۲۰۲۳ "به میزان قابل توجهی کاهش یافته است" و از ۲۰۰ میلیون یورو در اکتبر به یک میلیون یورو در مارس ۲۰۲۴ رسیده است.

قاضی افزود که بر اساس اعلام آلمان، برلین از اکتبر ۲۰۲۳ تنها ۴ مجوز صادر کرده است که تنها یکی از آنها شامل صادرات ۳۰۰۰ سلاح ضد تانک قابل حمل است. یعنی گفته می‌شود اسرائیل برای دریافت مهمات تانک به آلمان مراجعه کرده است، اما در مورد این درخواست «تصمیمی» گرفته نشده است.

دعاوی یاد شده علیه دولت برلین جدا از پرونده‌ای است که نیکاراگوئه در دادگاه بین المللی دادگستری در لاهه مطرح کرد که براساس آن برلین با تداوم ارسال تسلیحات به اسرائیل، از کنوانسیون‌های ژنو سرپیچی کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • تصمیم مهم مالک جدید در خصوص علی خطیر |‌ باد به پرچم نکونام می‌وزد
  • بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • دستور برای جلوگیری کسر امتیاز از نفت!
  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • مخالفت سازمان لیگ با درخواست مالک پرسپولیس؛ نمی توانید بلیت ها را بخرید!
  • شکایت بازیکنان از دو باشگاه در کمیته تعیین وضعیت تایید شد
  • مخالفت سازمان لیگ با درخواست مالک باشگاه پرسپولیس برای خرید بلیت بازی با سپاهان
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر