Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: حمایت از فعالیت‌های اقتصادی سالم و سرمایه‌گذاری‌های مشروع از سیاست‌های اصلی قوه قضائیه در رونق تولید و اشتغال است.

سیدناصر عتباتی دوم تیر در جلسه کمیته حمایت قضائی از سرمایه‌گذاری در اردبیل که همزمان با هفته قوه قضائیه برگزار شد، اظهار کرد: روند حمایتی قوه قضائیه از سرمایه‌گذاری و کارآفرینی با قوت تمام ادامه دارد و ما در حوزه اشتغال، اقتصاد و کارآفرینی در سال گذشته با برگزاری منظم جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و کمیته حمایت قضائی اقدامات موثری را داشتیم و در سالجاری نیز این برنامه‌ها ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بالغ بر 39 واحد صنعتی راکد و نیمه فعال در اردبیل با حمایت کمیته قضائی و شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به چرخه تولید بازگشته است، خاطرنشان کرد: مشکلات تمامی این واحدها در کمیته حمایت قضائی از سرمایه‌گذاری مطرح و برای همه این مسایل و معضلات راهکارهای قانونی از سوی دستگاه قضائی استان صادر شد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل با تبریک فرارسیدن هفته قوه قضائیه گفت: ما در این ایام و به مناسبت هفته قوه قضائیه واحدهای بزرگ تولیدی و صنعتی بزرگ و تاثیرگذار استان که در حوزه اقتصاد و اشتغال در اردبیل به عنوان یک برند مطرح هستند، بررسی می‌کنیم تا مسایل و مشکلات آنها مطرح و برای آنها راهکارهای عملیاتی ارائه شود.

عتباتی افزود: در اردبیل فضای کار و همدلی برای رفع معضلات واحدهای تولیدی و اشتغالزا وجود دارد که از برکت این همدلی ما توانستیم در سال گذشته با احیای واحدهای تولیدی راکد بستر اشتغال و کار مولد را برای جوانان منطقه فراهم کنیم.

وی از مسئولان ذیربط در این حوزه خواست؛ تا با تفسیر قوانین به نفع بخش خصوصی و ممانعت از استنباط‌های غیرمنعطف، خشک و ... به نفع سازمان‌های دولتی زمینه را برای فعالیت و حضور سرمایه‌گذاران و کارآفرینان بخش خصوصی فراهم آورند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل قدرت بالای ریسک‌پذیری در مدیران و مسئولان استان را در پذیرش سرمایه‌گذار مهم ارزیابی کرد و گفت: در 10 سال گذشته مقام معظم رهبری با نامگذاری سال‌ با محتوا و مضامین اقتصادی راهکارهای عملی را برای مسئولان و کارگزاران نظام ارائه کردند.

عتباتی اظهار کرد: با پیروی از منویات مقام معظم رهبری باید راه را برای تولید، اشتغال و اقتصاد مولد و پویا در اردبیل باز کنیم و این برای ما که متولی و مجری این سیاست‌‌ها در کشور هستیم باید به عنوان یک وظیفه و تکلیف شرعی قلمداد شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: امسال در سال جهش تولید باید اقدامات ما در خور شان و شایسته این نام باشد تا با حمایت از واحدهای تولیدی اقدام جهادی و انقلابی که منجر به افزایش تولید و رونق اشتغال شود، انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی فعالیت اقتصادی دادگستري قوه قضائیه سال گذشته بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۸۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • دستگیری ۲۸ عضو یک شرکت هرمی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران