Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمد اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به بحث عرضه و تقاضا در بازار مسکن اظهار داشت: تمام تلاش ما بر این است که همه موانع را در مسیر تولید مسکن برداریم و تسهیلات کافی به این حوزه اختصاص دهیم و خوشبختانه امروز در شرایطی هستیم که بسیاری از موانع برطرف شده است.

وی با بیان اینکه انبوه‌سازان با آمادگی کامل برای تولید مسکن وارد پروژه‌ها می‌شوند، گفت: اداره کل راه و شهرسازی استان تهران ساخت 20 هزار واحد مسکن را آغاز کرده است که متقاضیان این واحدها مرحله ثبت‌نام و غربالگری را پشت‌سر گذاشتند و تمام فرایند و حتی اخذ تسهیلات به صورت الکترونیکی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: با اقدام جهادی و استفاده حداکثری از تکنولوژی صنعتی‌سازی باید وارد تولید مسکن شویم تا فاصله عرضه و تقاضا کاهش یابد.

اسلامی با اشاره به عملیاتی شدن طرح کارت مصالح ساختمانی گفت: کارت مصالح ساختمانی با دو الگو عملیاتی شده است که الگوی اول آن بازار تهاتری است و الگوی دوم هم به تعامل بین بنیاد مسکن و بانک مسکن برمی‌گردد که بنیاد مسکن پروژه‌های متعهد شده را با استفاده از این الگو در دست اجرا دارد و از طرح کارت مصالح ساختمانی استفاده می‌کند.

وی با اشاره به برنامه‌های دولت برای حمایت از مستاجران بیان داشت: در این مقطع به دنبال ساماندهی بازار اجاره هستیم و دو بسته سیاستی و حمایتی را تعریف کردیم که فردا در جلسه ستاد اقتصادی دولت مطرح خواهد شد و به زودی درباره جزئیات این دو بسته اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با توجه به قدرت خرید مردم بازار به سمت افزایش تقاضا برای متراژهای کمتر از 85 متر سوق پیدا کرده است، گفت: با توجه به اینکه استطاعت خرید مردم متفاوت شده است در حال حاضر بیشترین تقاضا برای خرید مسکن برای واحدهای زیر 85 متر است.

اسلامی با بیان اینکه برای 7 دهک کشور برنامه تامین مسکن داریم، اظهار داشت: برنامه احداث 200 هزار واحد مسکونی برای دهک‌های 1 و 2 با همکاری نهادهای حمایتی در دست اجرا است و دهک‌های 3 تا 7 هم با سه نوع واگذاری حمایت می‌شوند.

وی افزود: اولین نوع واگذاری ارائه زمین‌های 99 ساله است که قیمت تمام شده را کاهش می‌دهد. همچنین نوع دوم بحث مسکن مشارکتی و سومین برنامه دولت برای این دهک‌ها اجرای دستورالعمل شهرک‌سازی است که تسهیلات متفاوتی به این پروژه اختصاص داده‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: زمین‌های مرغوبی برای احداث شهرک‌ها در اختیار داریم و در حال حاضر 20 پروژه شهرک‌سازی را می‌توانیم اجرا کنیم.

اسلامی گفت: تسهیلات قابل توجهی هم به سازندگان اختصاص می‌یابد به طوری که برای 20 درصد آورده خود می‌توانند تسهیلات 80 درصدی دریافت کنند.

وی با اشاره به افزایش تعاملات تجاری با کشورهای همسایه پس از کاهش محدودیت‌های کرونایی بیان داشت: به تدریج روابط تجاری از سر گرفته می‌شود و بسیاری از مرزها هم به حالت عادی برگشته است.

وزیر راه و شهرسازی درباره احتمال افزایش قیمت مسکن ملی پس از تورم اخیر گفت: مسکن ملی هنوز قیمت‌گذاری نشده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تورم دولت راه و شهرسازی قیمت گذاری وزیر راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۸۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست

زمان اوج نقل و انتقالات مردم در حوزه مسکن در حال فرا رسیدن است، از همین رو بازار عقد قرارداد اجاره نیز قطعا داغ خواهد شد اما امسال تفاوتی اساسی با سال‌های قبل دارد و دیگر برخی نمی‌توانند با انحصارشان جیب مالک و مستاجر را خالی کنند. با رونمایی از سامانه خودنویس، امسال مستاجران به جای مجبور شدن به استفاده از بنگاه های املاک یا واسطه گران، اکنون می توانند عقد قرارداد اجاره ملک را مستقیماً با احراز هویت مستاجر و مالک از طریق پلت فرم خودنویس به سرانجام برسانند.

معرفی سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با افزایش تعداد معاملات اجاره مسکن و کاهش نفوذ واسطه ها، بر بازار اجاره بها تأثیر چشمگیری داشته باشد. این سیستم با ارائه روشی مقرون به صرفه تر و کارآمدتر برای اجاره ملک، افراد بیشتری را تشویق می کند تا وارد بازار اجاره شوند و مکانی برای زندگی پیدا کنند. علاوه بر این، سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با کنترل بیشتر بر روند اجاره، زمین بازی را برای مستاجرین یکسان کند. مستاجرین به جای اتکا به کارگزاران املاک و واسطه گران برای یافتن ملک، اکنون می توانند امور را به دست خود بگیرند و قرارداد اجاره را نیز به صورت رایگان ثبت کنند.

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس درمورد سامانه خودنویس، گفت: با سامانه خودنویس دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان و ‌دفاتر نیست. اگر طرفین به قرارداد نهایی دست یابند؛ با احراز هویت به ثبت قرارداد خواهد خواهند پرداخت و دیگر نیازی به واسطه‌گران برای عقد قرارداد اجاره نیست و به همین ترتیب مراجعه به دفاتر اسناد به حداقل می رسد.

وی اظهار کرد: قیمت سازی که دفاتر ‌و مشاورین املاک، سایت هاو آگهی ها انجام می دهند با این سامانه از بین می رود.  قیمتی که از این طریق  بیرون‌می آید حالت روانی مثبتی برای طرفین ایجاد می کنند چون احتمال دارد  مالکی خودش راضی باشد که با قیمت کمتری ملکش را اجاره بدهد ولی وقتی که ملک را در مشاورین املاک‌ اگهی می کند آنها قیمت بالا پیشنهاد می دهند و مالک هم می پذیرد.

وی بیان کرد: چون در این سامانه همه چیز ثبت می شود در داداگاه اثبات همه موارد راحت است زمان و اطلاعات است و آن طرفی که مقصر است نمی تواند ادعای دیگری کند.

وی خاطر نشان کرد:  ما تکمیل تر این سامانه را در قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره آوردیم. 

شاکری خاطر نشان کرد: باید این سامانه به تمام معاملات مسکن توسعه یابد و حتی برای خرید و فروش باشد. ابراز هویت متعاملین و  رضایت و سوابق متعاملین را باید بیاوریم و قدرتمندش کنیم.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی تا دو هفته آینده کلید زده می شود
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی