Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،دکتر محمد حسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز  در نشست خبری اثرات خشک شدن دریاچه ارومیه بر سلامتی افزود: به عنوان مجری ثبت اطلاعات سرطان استان معتقد هستم که هیچ دلیلی بر افزایش میزان سرطان در اطراف دریاچه ارومیه وجود ندارد.

او گفت: در سال ۹۳ به عنوان یک عضو در جریان اقدامات انجام شده برای احیای دریاچه ارومیه احساس کردیم که کار‌های مرتبط با حوزه سلامت از طرف متولیان این حوزه به صورت متمرکز انجام نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صومی افزود: حضور متولیان سلامت نیز در جلسات شورای فرهنگی اجتماعی به شدت کم رنگ بود و قرارداد‌های متعددی با دانشگاه منعقد شده بود. تاثیر خشک شدن دریاچه ارومیه بر سلامتی مردم از طرف کسانی مطرح می‌شد که صلاحیت لازم را برای اظهار نظر در این زمینه نداشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: ادعای افزایش شیوع سرطان یا بیماری‌های ریوی بر اثر خشک شدن دریاچه از جمله این ادعا‌ها بود و دریاچه ارومیه پای ثابت تمامی مباحث مطرح شده طی سال‌های ۹۳ و ۹۴ بود.

صومی گفت: تصمیم گرفته شد همه طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان قطب شمال غرب کشور بررسی شود و طرح‌های تحقیقاتی دانشگاه شریف نیز به ما محول شد.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، دانشگاه زنجان و دانشگاه صنعتی شریف نیز در اجرای این طرح‌ها درگیر هستند و به عنوان طرح قراردادی از سال ۹۵ مقرر شده است تا طرح‌ها توسط ما و با همکاری این دانشگاه‌ها اجرا شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: حدود ۷۰ درصد حق تحقیقات به حساب مجریان واریز و گزارشات نهایی محاسبه شده است، به نظر می‌رسد به نتایج خوبی هم رسیده‌ایم و واقعیت‌های منتج از این طرح‌های تحقیقاتی در قالب کتاب، گردآوری و چاپ خواهند شد تا بر اساس مدل‌های اجرا شده، اثر دریاچه ارومیه بر سلامت انسان محیط زیست و دام را بررسی کنیم.

دکتر صومی با اشاره به اجرای طرح کوهورت آذر در شهر خامنه اظهار کرد: در این منطقه ۱۵ هزار جمعیت بالای ۳۵ سال در کوهورت آذر مورد معاینه و آزمایشات قرار گرفته‌اند که این موضوع یکی از طرح‌هایی است که در آینده نقش خشک شدن دریاچه ارومیه بر سلامت انسان را مشخص خواهد کرد.

او ادامه داد: توجه به توصیه‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و عینک، استفاده از شیر و کاهش مصرف نمک و رعایت شیوه زندگی، کاهش حضور در محیط‌های باز از ضروریاتی است که ساکنان مناطق حاشیه دریاچه باید به آن توجه کنند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دریاچه ارومیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز دریاچه ارومیه بر سلامت خشک شدن دریاچه طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۸۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟