Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@22:27:16 GMT

چرا مصرف سی.ان.جی نوسانی است؟

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۷۹۱۷۰

به گزارش اکوفارس، محسن جوهری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره روند تغییر مصرف سی.ان.جی بعد از سهمیه‌بندی و سال جاری اظهار داشت: بعد از اعمال سهمیه‌بندی بنزین در 24 آبان سال گذشته مقدار مصرف سی.ان.جی به 25 میلیون متر مکعب در روز  رسید‌، ولی به دلیل شیوع کرونا در اسفند ماه روند مصرف کاهشی و به حدود کمتراز 20 میلیون متر مکعب در روز رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مصرف سی.ان.جی در فروردین ماه سال جاری به کمتر از 15 میلیون متر مکعب رسید، افزود: اردیبهشت ماه دوباره افزایش مصرف داشتیم و به میزان حدود 20 میلیون متر مکعب در روز رسیدیم اما هنوز تا پیک 25 میلیون متر مکعبی بعد از سهمیه‌بندی و قبل از کرونا فاصله داریم.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی سی.ان.جی گفت: یکی از دلایل مهم کاهش مصرف، تعطیلی بسیاری از شرکت‌ها، کارخانه‌ها و اصناف به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا و یا ورشکستگی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا بوده که این موضوع تاثیر زیادی بر حمل‌ونقل داشته است.

وی با اشاره به برنامه گازسوز کردن خودروهای عمومی تصریح کرد: قرار بر این است که یک میلیون و 460 هزار خودرو گازسوز شوند، فرایند ثبت‌نام این خودروها آغاز شده است ولی با توجه به مشکلاتی که در رابطه  با کمبود مخزن و قطعات وجود دارد به نظر می‌رسد، این فرایند طولانی و تاثیر آن بر روند افزایش مصرف زمان‌بر باشد.

جوهری گفت: بعد از سهمیه‌بندی قیمت بنزین، شاهد افزایش چشمگیر انفجار مخازن خودروهای گازسوز غیر استاندارد و تلفات جانی و مالی این حوادث در جایگاه‌های سی.ان.جی بوده‌ایم و در این زمینه نیاز به تسهیل فرایندهای تعریف شده و حمایت از دارندگان این خودروها، جهت انجام بازرسی و آزمون مخازن آنها و جلوگیری از بروز حوادث و آسیب‌های جانی و مالی احتمالی به مردم و جایگاه‌ها است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: میلیون متر مکعب مصرف سی ان جی سهمیه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۹۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته بندی، افزود: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده‌ای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می‌تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولاً در رسانه‌های عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب‌های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات است که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلأ دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می‌شود.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاه‌های داخل و خارج کشور است، لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری‌های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی‌شود.

تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو، با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچک‌ترین تهدید سلامتی در فرآورده‌های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.

کد خبر 6097843 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل