Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمس‌الدین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره بررسی طرح اصلاح ساختار بودجه در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای گفت: کمیسیون برنامه و بودجه ابتدا به ساکن باید یک ارزیابی از عملکرد بودجه سال ۱۳۹۹ داشته باشد. امروز در کنار کاهش درآمدهای نفتی ما به دلیل تحریم‌هایی که با آن مواجه شدیم با مشکل کاهش درآمدهای مالیاتی هم علی القاعده رو به رو خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز دو منبع مهم بودجه کاهش پیدا کرده است؛ اقدام کوتاه‌مدت این است که ما به دنبال اجرایی کردن یک بودجه مناسب در سال ۱۳۹۹ باشیم.

وی با تاکید بر این‌که باید از فرصتی که پیش آمده برای اصلاح ساختار بودجه استفاده کنیم، عنوان کرد: اصلاح ساختار بودجه به این معنی است که برای تامین منابع مالی و وجه لازم به سمت سایر منابع اقتصادی برویم تا به اهداف‌مان در بودجه سال ۱۳۹۹ برسیم.

نماینده مردم تنکابن در مجلس شورای اسلامی گفت: باید تاکید کنم ما نمی‌توانیم در ظرف و ساختار فعلی بودجه این مسئله ( اصلاح ساختار بودجه) را حل کنیم، زیرا اگر بخواهیم بر روش‌های تامین مالی بودجه فعلی کار کنیم، لاجرم باید در کنار واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای یا همان فروش نفت در بحث درآمدها که مهم‌ترین‌شان مالیات است به سمت واگذاری دارایی‌ها مالی برویم چرا که این کار در واقع ایجاد تعهد و بدهی است. بنابراین هنگامی که در این موارد ما با محدودیت مواجه می‌شویم، باید به ساختار اجرای بودجه فکر کنیم.

وی ادامه داد: به طور مثال، ما باید به سمتی در اصلاح ساختار بودجه برویم که روش اجرای طرح‌های عمرانی را اصلاح کنیم؛ زیرا این رویکرد تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ناگزیر دولت را مجبور می‌کند که به یک کارفرمای بزرگ تبدیل شود در صورتی که می‌توانیم با روش‌هایی همچون مشارکت بخش غیردولتی و دولت پیش برویم و یا در بحث خدمات عمومی به جای تولید این خدمات، به سمت خرید آن‌ها برویم.

حسینی با بیان این‌که اگر در گذشته اصلاح ساختار بودجه به عنوان یک مطالبه مطرح بود، در سال جاری به عنوان یک اضطرار مطرح است، گفت: پیشنهادم در کمیسیون برنامه و بودجه این خواهد بود که یک کمیته اصلاح ساختار بودجه با همکاری دولت و به طور مشخص سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و نهادهای تخصصی همچون مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و چهره‌های دانشگاهی تشکیل دهیم و اصلاح ساختار بودجه را آغاز کنیم. 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که هنگام انتشار بودجه جامعه نسبت به بودجه برخی از نهادها واکنش نشان می‌دهد و عنوان می‌کند که برخی از این نهادها نباید بودجه دریافت کنند آیا این مطالبه در اصلاح ساختار بودجه و در کمیسیون برنامه و بودجه پیگیری می‌شود، گفت: یکی از اتفاقاتی که باید رخ دهد، بحث شفافیت بودجه است، معتقدم این موضوع را هم می‌شود به عنوان یک مطالبه مطرح کرد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید مشخص شود ردیف‌های درآمدی و هزینه‌ای متعلق به کدام یک از نهادها هستند و احیاناً اگر ردیف‌هایی وجود دارد که باید شفاف شود باید مشخص کنیم به کدام اشخاص حقیقی و حقوقی این بودجه داده می‌شود.

وی تاکید کرد: این حق مردم است که مطلع شوند منابع عمومی هنگامی که تقسیم می‌شود به چه مصارفی می‌رسد لذا معتقدم این مطالبه می‌تواند یک دستور کار برای کمیسیون باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شمس الدین حسینی مجلس یازدهم اصلاح ساختار بودجه ردیف های هزینه ای کمیسیون برنامه و بودجه اصلاح ساختار بودجه مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۲۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد گفت: فعالیت‌های عمرانی در سطح روستاهای استان با بیش از هزار میلیارد تومان در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدجواد ابوالحسینی در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر و روستاهای مهریز به نقش شوراها اشاره کرد و اظهار کرد: شوراهای روستاها نقش مهم و مؤثری در فعالیت عمرانی و امنیت اجتماعی روستاها دارند.

وی افزود: اعتبار روستاهای استان در سال گذشته از محل اعتبارات ارزش افزوده و سایر اعتبارات حداکثر ۴۰۰ میلیون تومان بود، اما هم اکنون شاهد فعالیت‌های عمرانی در سطح روستاها با بیش از هزار میلیارد تومان هستیم.

معاون استاندار تأکید کرد که همه این اقدامات و فعالیت‌های عمرانی مرهون تلاش اعضای شوراها و جلب مشارکت آنهاست.

وی در پایان ادامه داد: همکاری و مشارکت مردم با دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی و تعامل مناسب با دستگاه‌های اجرایی، مهمترین عامل در راستای تسریع در اجرا و بهره برداری از طرح‌ها و توسعه مناطق روستایی است.

کد خبر 750186

دیگر خبرها

  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد
  • اجرای برنامه‌های دهه کرامت بویین میاندشت با مشارکت مردم
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • اعضای شورای اسلامی فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه