Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا اسدی یونسی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مدتی قبل این موضوع بیش از حد جدی گرفته شد که آثار بد روان‌شناسی را در پی داشت هرچند شیب بیماری کاهش یافت اما به مرور زمان و به دلیل طولانی شدن حالت قرنطینه، حساسیت مردم نسبت به این مشکل کاهش یافت و موجب افزایش مجدد شیب بیماری شد.

وی گفت:در حال حاضر نیز با تفریط و بی‌تفاوتی نسبت به ویروس کرونا مواجه هستیم و گاهی بعضی دستگاه‌ها جلساتی را بدون رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌کنند که جنبه بدآموزی دارد چون مردم به نخبگان و مسوولان نگاه می‌کنند و اگر آنان نکات بهداشتی و پروتکل‌ها را رعایت نکنند مردم هم با الگوگیری از آنها رفتار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند اظهار داشت: هرچند نمی‌توان از مردم انتظار داشت که مثل قبل در خانه قرنطینه شوند اما رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در بیرون از خانه ضروری است و داشتن کمی حساسیت و استرس در حد کم درخصوص این بیماری لازم است.

وی افزود: پس از پشت سر گذاشتن محدودیت‌های حداکثری برای مقابله با ویروس، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی باید مورد توجه همگان قرار گیرد تا با افزایش مجدد موارد ابتلا به بیماری مواجه نشویم.

اسدی یونسی گفت: آموزش و اطلاع‌رسانی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا مردم بتوانند اطلاعات لازم و پروتکل‌های مرتبط با کسب و کار خود را فراگرفته و نسبت به آن آگاه باشند.

وی بیان کرد: وقتی دستورالعمل بهداشتی را رعایت نمی‌کنیم ذهن ما به دنبال توجیه کار اشتباه است به این شکل که گرما ویروس را نابود می‌کند و این صرفا به لحاظ روان‌شناسی یک توجیه برای غلبه بر ترس و بیماری است که موجب رهاکردن دستورالعمل‌های بهداشتی شده و بسیار خطرناک است.

وی افزود: مردم الان در رفتار خود نسبت به ویروس کرونا دچار تفریط شده و مثل گذشته آن را جدی نمی‌گیرند که یکی از دلایل اصلی شیوع این بیماری در خراسان جنوبی است.

برچسب‌ها ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی فاصله گذاری اجتماعی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی فاصله گذاری اجتماعی بهداشت و سلامت ویروس کرونا خود مراقبتی خراسان جنوبی فاصله گذاری اجتماعی بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۲۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • عملیات اصلاح هندسی و احداث دوربرگردان در بلوار ارم اجرایی شد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت