Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار ایلنا، بعد از گذشت حدود یک ماه از آغاز به کار مجلس یازدهم، کمیسیون‌های تخصصی این مجلس تشکیل و انتخابات هیات رئیسه آنها برگزار شد. با تشکیل این کمیسیون‌ها انتظار می‌رود پیگیری مطالبات اقشار مختلف جامعه روی ریل قرار گیرد. یکی از اقشاری که در سال‌های اخیر بار‌ها در قالب‌های مختلف مطالبات‌شان را مطرح کرده‌اند، معلمان، اعم از معلمان رسمی، حق‌التدریسی، آزاد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بوده‌اند. یکی از مهم‌ترین مباحثی که در این حوزه مطرح است طرح رتبه‌بندی معلمان است که از اواخر سال گذشته اجرای آن کلید خورد، اما معلمان را راضی نکرد و اعتراض به آن موجب اعمال اصلاحاتی شد. مباحث در این باره همچنان ادامه دارد و معلمان خواستار اجرای درست و دقیق این طرح به گونه‌ای هستند که حقوق آنها رعایت شود. علاوه بر این معلمان مشکلات دیگری دارند که یکی از آنها مربوط به بحث معلمان حق‌التدریسی و همچنین آموزشیاران نهضت سواد آموزی است که در روزهای اخیر بار‌ها مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده‌اند. در حالی که این معلمان می‌توانند حرکت‌های جمعی کرده و مطالبات خود را مطرح کنند، گروهی از معلمان که عمدتا آنها را با عنوان معلمان آزاد می‌شناسیم، وجود دارند که به رغم مشکلات عدیده‌ای که دارند، اغلب صدایشان به جایی نمی‌رسد. این معلمان که معمولا در مدارس خصوصی به کار گرفته می‌شوند دریافتی‌های ناچیز و نا منظمی دارند. معیشت آنها به ویژه با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی به مشکل برخورده است.

یکی از این معلمان با ارسال پیامی برای خبرنگار ایلنا، وضعیت خود را اینطور تشریح کرد: من شش سال سابقه تدریس دارم و بر اساس قانون و توافق باید سه سال حق بیمه برای من رد می‌شد، اما اخیرا استعلام کرده و متوجه شده‌ام تنها شش ماه حق بیمه برای من رد کرده‌اند. حقوق دریافتی من هم بسیار ناچیز است و به صورت نامنظم و در پایان ترم پرداخت می‌شود. سال گذشته ۱۶ ساعت تدریس در هفته داشتم و حقوقی که به من پرداخت می‌شد ماهانه ۵۰۰ هزار تومان بود که شرکتی که با آن قرارداد بسته بودم این حقوق را با تاخیر شش ماه و یک ساله پرداخت می‌کند.

معلمان دیگری نیز در تماس با ایلنا از عدم دریافت حقوق اسفند سال گذشته و سه ماه سپری شده از سال جدید گلایه کردند. برخی از مدیران مدارس خصوصی عنوان می‌کنند به دلیل تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی، والدین شهریه‌های خود را پرداخت نکرده‌اند و ما هم پولی نداریم که به معلمان بدهیم.

همسان‌سازی معلمان در اولویت مجلس

مشکلات معلمان را با روح الله متفکر آزاد (عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس) در میان گذاشتیم.

او به ایلنا گفت: کمیسیون‌های تخصصی تازه شکل گرفته و کار خود را آغاز کرده‌اند. در جلسات اول از صحبت‌های صورت گرفته این برمی‌آید که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اولویت‌هایی را در کوتاه، میان و درازمدت دنبال می‌کند. تحول نظام آموزشی مدنظر اعضای کمیسیون است و ما اذعان داریم این تحول اتفاق نمی‌افتد، مگر اینکه مشکلات نیروی انسانی ما به ویژه مشکلات معیشتی‌شان رفع شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس یازدهم با بیان اینکه برای تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش، در آینده نیاز به استخدام بیش از ۳۵۰ هزار معلم داریم، عنوان کرد: تربیت نیروی انسانی برای آموزش و پرورش برعهده دانشگاه فرهنگیان است، اما به نظر می‌رسد در این زمینه ضعف‌ها و مشکلاتی وجود دارد که باید فکری برای آن کرد.

او با اشاره به اینکه رعایت کرامت انسانی و عدالت نسبت به معلمان ضروری است، گفت: در مورد معلمانی که اکنون مشغول به کار هستند کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بحث همسان‌سازی و هم‌ترازی را با اجرای درست و دقیق نظام رتبه‌بندی مدنظر دارد.

 آزمون آموزشیاران نهضت بر اساس مصوبه مجلس برگزار می‌شود

همانطور که عنوان شد دسته‌ای از معلمان که با مشکلاتی رو‌به‌رو هستند، آموزشیاران نهضت سواد‌آموزی‌اند که در روز‌های اخیر چند بار جلو مجلس رفته و دست به تجمع زده‌اند. آموزشیاران نهضت سواد‌آموزی می‌گویند: ما خواهان لغو قانون استخدام آموزشیاران و آموزش‌دهندگان حق‌التدریسی نهضت سوادآموزی همانند سایر گروه‌های آموزشی یعنی حق‌التدریسی‌ها، سرباز معلم‌ها و خریدخدمتی‌ها هسیتم که از قرار معلوم این آزمون برای همه آنها حذف شده اما قرار است در روز جمعه بیستم تیر جاری برای نهضتی‌ها برگزار شود.

متفکر آزاد در این باره گفت: باید عنوان کرد که آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی بر اساس تصمیم مجلس قبل برگزار می‌شود. ما گفته‌های آموزشیاران را شنیدیم و حتی طرحی دوفوریتی برای لغو آزمون ارائه دادیم، اما به نظر نمی‌رسد این طرح قبل از برگزاری آزمون تصویب شود. بر این اساس آزمون برگزار می‌شود.

او ادامه داد: باتوجه به سطح سواد و قابلیت‌های آموزشیاران نهضت سوادآموزی مطمئن هستم که آنها سربلند از این آزمون بیرون خواهند آمد.

به شدت به تضییع حقوق معلمان در مدارس خصوصی معترضیم

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین درباره وضعیت معلمان آزاد عنوان کرد: در سال‌های اخیر و با فعالیت مدارس و مراکز آموزش خصوصی، شاهد به‌کارگیری افرادی به عنوان معلمان آزاد هستیم. بررسی‌ها نشان می‌دهد که وضعیت این معلمان بسیار بد است و آنها دریافتی ناچیز داشته، حق‌بیمه‌شان کامل پرداخت نمی‌شود و در مواردی با حقوق معوقه مواجه هستند.

او ادامه داد: دریافتی برخی از این معلمان به اندازه کرایه تاکسی آنها هم نیست. ما معتقدیم باید کرامت انسانی معلمان حفظ شود و این اتفاق در مورد معلمان آزاد رخ نمی‌دهد.

متفکر آزاد با بیان اینکه البته این معلمان زیر نظر آموزش و پرورش نیستند، گفت: با وجود این باید وضعیت آنها مورد بررسی قرار گیرد. ما به شدت به وضعیت معلمان آزاد که در مدارس خصوصی به کار گرفته می‌شوند، معترضیم. مجلس قطعا به این موضوع ورود پیدا می‌کند و به گونه‌ای عمل خواهیم کرد که آنها از حداقل‌ها برخوردار باشند و کرامت انسانی آنها رعایت شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فرهنگیان معلمان حقوق معلمان رتبه بندی معلمان معلمان حق التدریس معلمان آزاد دستمزد معلمان آموزشیاران نهضت سوادآموزی رتبه بندی فرهنگیان آموزشیاران نهضت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد

آفتاب‌‌نیوز :

لایحه افزایش نرخ‌های کرایه تاکسی، در اسفندماه سال گذشته تقدیم شورای شهر اهواز شد که با گذشت بیش از ۲ ماه، میزان نرخ کرایه تاکسی‌ها مشخص و به تصویب شورا رسید.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اهواز یکشنبه در صحن علنی شورای شهر گفت: نرخ جدید کرایه تاکسی باید هر چه سریعتر در تابلو‌های سطح شهر نصب شود تا رانندگان و شهروندان مطلع شوند.

امیر صفی خانی افزود: یکی از برنامه‌های سازمان تاکسیرانی شهرداری اهواز در سال جاری نظارت بر نرخ کرایه‌ها بوده و از اعضای شورا و تمام شهروندان انتظار داریم که در این زمینه ما را همراهی کنند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری اهواز گفت: تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا در امر خدمت رسانی به شهروندان، اتفاقات جدید و بهتری رقم بخورد همچنین تاکسی‌های با کیفیت‌تری وارد ناوگان شود.

وی افزود: اگر راننده تاکسی اقدام به دریافت کرایه بیش از نرخنامه کند قطعا مرتکب تخلف شده و در صورت شکایت مسافران به آن رسیدگی می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند