Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی معاون وزیر راه از ممنوعیت دریافت نقدی عوارض آزادراهی برای مقابله با شیوع کرونا خبر داده بود که گیت‌های عوارضی در آذربایجان‌شرقی همچنان عوارض را به‌صورت نقدی دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، از اوایل اسفند پارسال بود که پس گشت و گذار کرونا، گذر این بیمار مرموز به کشور ما افتاد و تقریبا پس از چند روز تدابیر و اقدامات ایمنی و بهداشتی برای مقابله با این اپیدمی همه گیر در کل کشور انجام شد بطوری که همه مجموعه های کشور از وزارت بهداشت گرفته تا بخشداری و دهداری ها، همه و همه مکلف به انجام برنامه ریزی های لازم برای جلوگیری از شیوع و گسترش کویید 19 به نوبه خود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان آنچه مورد توجه و تاکید همگانی بود عدم ارتباطات فیزیکی بین افراد و کاستن این ارتباط به حداقل ممکن بود شاید به جرات بتوان گفت در بین مشاغل پرخطری که به سرعت جان بسیاری از فعالان این بخش را گرفت حوزه بانکی و پولی کشور بود و در همین زمینه، بخشنامه ها و دستورالعمل های پی در پی برای کنترل کرونا در سیستم بانکی با کاهش مراجعان و حذف تبادلات مالی دستی صورت گرفت بطوری که بانک ها از دریافت و پرداخت وجه نقد خودداری کردند و این اقدام در کمترین زمان به سایر مشاغل و مجموعه هایی که محل تبادلات مالی دستی بودند تسری یافت و شهروندان نیز با آگاهی از خطراتی که داد و ستدهای نقدی می تواند برای شیوع بیماری کرونا به دنبال داشته باشد از مبادله پولی خودداری می کردند.

اما این اقدام در بسیاری از عوارضی و خروجی های کشور که می تواند در گسترش این بیماری فراگیر، تاثیر بسزایی داشته باشد کمتر مورد توجه قرار گرفت بطوری که هم اکنون در تمام عوارضی های جاده های خروجی و ورودی آذربایجان شرقی دریافت حق وجه تردد در آزادراه ها به صورتی دستی و با دریافت وجه نقد صورت می گیرد.

کنترل عوارضی در جاده های مربوطه نه تنها در شرایط بهداشتی کنونی باعث تسریع در شیوع بیماری مورد اشاره می شود بلکه نقش بسزایی هم در ترافیک و تجمع در محل عوارضی ها بدنبال دارد که خود فاصله گذاری اجتماعی به عنوان یکی از اصلی ترین مراحل پیشگیری از بیماری کرونا را زیرسئوال می برد.

بخش خصوصی مالک عوارضی ها

تماس های چندین روزه خبرنگار ما برای بررسی این موضوع و اقدامات صورت گرفته برای حذف این مراحل مربوطه، برای پیشگیری از کویید 19 با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی به نتیجه منتج نشد در نتیجه این امر را از مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی بعنوان نهاد بالا دستی راهداری و حمل و نقل جاده ای پیگیری کردیم که ابوالقاسم سلطانی پس از بررسی چند روزه در این باره اظهار داشت: عوارضی آزاد راه ها در محدوده آذربایجان شرقی تماماً به بخش خصوصی واگذار شده و اقدامات صورت گرفته در آنها نیز از طریق بخش خصوصی انجام می شود.

وی تاکید کرد: براساس اطلاعات دریافتی، مجریان بخش خصوصی، این مجموعه ها نیز درصدد تجهیز و مجهز کردن عوارضی ها محدوده های مربوط به آذربایجان شرقی به سیستم هوشمند هستند تا دریافت الکترونیکی عوارض جاده از خودروهایی که قصد تردد از آزاد راهها را دارند در استان نیز ممکن شود.

سلطانی زمان دقیق برای تحقق این امر را اعلام نکرد ولی اظهار داشت: بخش خصوصی زمان 2 ماهه را برای محقق شدن الکترونیکی دریافت عوارض در کیت های آذربایجان شرقی را پیش بینی کرده است.

حال با این اوصاف باید به کرونا بگوییم که یکی دو ماهه منتظر باشد و گسترش از طریق پول نقد را متوقف کند تا عوارضی های آذربایجان شرقی به سیستم الکترونیکی توسط بخش خصوصی مجهز شود.

در سامانه «فارس من»  مخاطبان این خبرگزاری با ثبت پیگیری آزادراه زنجان - تبریز را به سیستم پرداخت الکترونیکی مجهز کنید خواستار پیگیری این موضوع شده بودند.

انتهای پیام/60014
 

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی بخش خصوصی عوارض تبریز مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی عوارضی خبرگزاری فارس فارس تبریز کرونا آزاد راه زنجان آذربایجان الکترونیک بخش خصوصی عوارضی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سیداحمد خادمیان به تشریح وند ارائه تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک‌ها پرداخت و افزود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کردند که از این میزان متقاضی ثبت‌نام شده، یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شدند.

مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن ادامه‌داد: از تعداد حائزان شرایط دریافت وام ودیعه مسکن یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن معرفی شدند که بانک‌ها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر عقد قرارداد کردند.

خادمیان تصریح‌کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها نسبت به پرداخت تسهیلات به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها به ۱۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها به ۴۰ میلیون تومان رسیده است. چگونگی بازپرداخت این وام نیز با توجه به سود ۱۸ درصدی که باید حداکثر در پنج سال پرداخت شود، محاسبه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۷ اردیبهشت
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فراگرفت
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت
  • تجلیل از چهره های ماندگار تعلیم و تربیت آذربایجان شرقی
  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی از عصر فردا
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۶ اردیبهشت