Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@12:44:20 GMT

کتاب ها با موضوع حضرت معصومه(س) کلیشه ای است

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۲۴۷۱

کتاب ها با موضوع حضرت معصومه(س) کلیشه ای است

باباجانی با بیان اینکه در مورد حضرت معصومه(س) کتاب های اندکی نوشته شده است، گفت: بیشتر آثار در این زمینه، کلیشه ای است و جنبه هنری ندارد.

خبرگزاری شبستان، سرویس فرهنگی، مریم داوری: «علی باباجانی»، متولد اول فروردین 1352 در روستای وفس استان مرکزی از نویسندگان و شاعران خردسال، کودک و نوجوان است. وی کتاب هایی همچون اتل متل یه بابا، سیب و بستنی، بهار کی می آید، دو تکه ماه، حنانه، یک نفر تو را دوست دارد، منهای یک، حیات پاکان، آینه نازنین، دنیا هدیه می خواهد، تو را صدا می زنم و جشن بزرگ برکه را به رشته تحریر درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باباجانی در جشنواره های بسیاری مانند مطبوعات کودک و نوجوان، امام رضا، نهج البلاغه، ره آورد، سرزمین نور و مستور برگزیده شناخته شده است. باباجانی که در حال حاضر سردبیر مجله سنجاقک است ، کتابی با نام «آمدی در شهر ما گل کاشتی» در مورد حضرت معصومه (س) نوشته است. به بهانه سالروز ولادت حضرت معصومه(س) گفتگویی در مورد این کتاب با وی ترتیب دادیم که بدین شرح است:

 

قالب کتاب «آمدی در شهر ما گل کاشتی»، چیست  و برای چه گروه سنی نوشته شده است؟

قالب این کتاب شعر است که آن را برای  گروه سنی ه که شامل مقاطع تحصیلی دهم تا دوازدهم است،سروده ام.

 

این کتاب از سوی کدام انتشارات چاپ شده است؟

 کتاب« آمدی در شهر ما گل کاشتی» توسط انتشارات بوستان کتاب قم منتشر شده است.

 

این کتاب شامل چند شعر است و اشعار در چه قالب هایی سروده شده اند؟

«آمدی در شهر ما گل کاشتی» مشتمل بر 10 شعر است که همه اشعار در قالب چهار پاره هستند.

 

اشعار کتاب «آمدی در شهر ما گل کاشتی» چه عناوینی دارند؟

گل نورانی، آفتاب کاروان، در شهر ما گل کاشتی، آن گل رنجور، صبح حرم، بهار قم، باغ سبز خدا، خلوت بی بی، کفشداری و تیک و تاک عناوین اشعار این کتاب هستند.

 

در کتاب «آمدی در شهر ما گل کاشتی» به چه جنبه هایی از زندگی حضرت معصومه(س) پرداختید؟

در این کتاب شعرهایی در مورد ولادت، ماجرای سفر به قم و رحلت حضرت معصومه(س)، کسانی که در قم به حضرت معصومه(س) کمک کردند، توصیف حرم حضرت معصومه(س)، زیارت حضرت معصومه(س) و زائران حضرت معصومه(س) سروده ام.

 

کمیت و کیفیت آثاری که در مورد حضرت معصومه(س) نوشته شده است را چگونه ارزیابی می کنید؟

متاسفانه در مورد شخصیت حضرت معصومه(س) کار کمی صورت گرفته است و بیشتر کارهایی هم که انجام شده، کلیشه ای است و جنبه هنری ندارد. زمانی رمانی برای ارزیابی به دست بنده رسید که در مورد حضرت معصومه(س) بود و کار خلاقانه و خوبی بود، آن کتاب که نامش را به یاد ندارم در مورد دختری مسیحی بود که با حضرت معصومه(س) آشنا می شود. شاید کارهای خوبی در مورد حضرت معصومه(س) انجام شده باشد که بنده اطلاع ندارم اما عمده کارهایی که در مورد ایشان دیدم، ضعیف هستند. ضمن اینکه که جای کار در مورد شخصیت حضرت معصومه(س) زیاد است.  

 

در یکی از صفحات کتاب «آمدی در شهر ما گل کاشتی» می خوانیم:

در اتاقی که پر از پروانه بود

بود بابا غرق در عطر دعا

درمیان آن همه چشم انتظار

چشم در راه و پریشان تر رضا

 

در صفحه دیگری از این کتاب آمده است:

در میان کوچه ها فریاد زد

آی مردم، آی مردم، کاروان

کاروانی خسته می آید ز دور

کاروانی تشنه سوی شهرمان

 

گفتنی است، کتاب «آمدی در شهر ما گل کاشتی» نوشته «علی باباجانی»،مشتمل بر 48 صفحه به صورت مصور با قیمت 6500 تومان در شمارگان 3000 نسخه در قطع رقعی از سوی انتشارات بوستان کتاب قم منتشر شده است.

 

 

 

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: علی باباجانی مریم داوری حرم حضرت معصومه س مورد حضرت معصومه س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۲۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی بعدازظهرشنبه در دیدار با اعضای هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه، اخلاق و فقه سه عامل تحول آفرین در علم و دانش هستند و تحقق آنها مسلتزم اهتمام به لایه‌های عملیاتی می‌باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: امروز متاسفانه در برخی از حوزه‌ها از جمله معماری و شهرسازی اسلامی از الگوی اسلامی علی رغم وجود افراد فرهیخته در تاریخ همچون شیخ بهایی بی بهره هستیم.

امام جمعه قم ابراز کرد: زن و خانواده را مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است ضمن اینکه انقلاب اسلامی منطق قابل اجرایی در جهان دارد.

این عضو شورای نگهبان تصریح کرد: انقلاب اسلامی الگوهایی را در موضوع زن خلق کرده و دشمنان نیز با تمرکز به این مسائل قصد کمرنگ نمودن یکسری دستاورها را دارد.

آیت الله اعرافی عنوان کرد: تعهد به ارزش‌ها و الگوهای مبنی بر اسلام و انقلاب منطق یک زن مسلمان می‌باشد و این الگوها باید در جامعه نهادینه شوند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور اذعان کرد: دانش فنی و بنیه علمی باید در دانشگاه حضرت معصومه (س) و سایر دانشگاه‌ها تقویت بشود ضمن اینکه حضور موثر حوزه علمیه و دانشگاه در عرصه‌های فرهنگی بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 6090460

دیگر خبرها

  • افتتاح چند هزار میلیارد پروژه شهری طی دهه کرامت در قم
  • افتتاح چند پروژه شهری در دهه کرامت امسال در قم
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد
  • شعار دهه کرامت امسال اعلام شد
  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد