Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، هلدینگ تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه مالک نیروگاه‌های سمنان و شاهرود از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات است که در سال 1396 تاسیس شده و مبادرت به خرید نیروگاه‌های سمنان و شاهرود نموده است.

مهدی پورهاشم مدیر عامل پویا انرژی در توضیح فعالیت انجام گرفته توسط این شرکت گفت: بلافاصله بعد از خرید نیروگاه شاهرود، برنامه احداث بخش بخار این نیروگاه و نیروگاه سمنان با هدف افزایش راندمان و تولید بیشتر برق و کمک به زیرساخت‌های کشور، جزو استراتژی های شرکت تعریف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیکن به دلیل سن حدود ده سال این دو نیروگاه و اینکه بیش از 30 ماه احداث بخش بخار به طول می‌انجامید و عملا نیروگاه‌های فعلی نیروگاه پیری محسوب می‌شدند و هماهنگی آنها با بخش بخار جوان نگرانی‌هایی را در آینده به ذهن متبادر می‌کرد، تصمیم گرفته شد ضمن نوسازی و بازسازی نیروگاه‌ها، طرح ارتقاء ظرفیت فعلی هر واحد از 162 مگاوات به 183 مگاوات با استفاده از تکنولوژی بومی ‌شرکت مپنا و با هزینه سرمایه گذاری به میزان 7/4 میلیون یورو انجام شود.

پور هاشم افزود: در همین راستا و با توجه به پیش بینی رشد تقاضای برق در تابستان 1399 و نیاز پیش رو، در اسفند 1398  و ایام نوروز 1399 در حالیکه کشور درگیر بیماری کرونا بود همکاران ما و شرکت مپنا در اقدامی ‌جهادی و در زمانی کوتاه اقدام به تعریف و اجرای پروژه ارتقای تولید (UPGRADE) یکی از واحدهای نیروگاهی خود در شاهرود نمودند.

مدیر عامل هلدینگ پویاانرژی همچنین توضیح داد: این ارتقا با بهره گیری از جدیدترین دستاورد گروه مپنا که مبتنی بر به روزترین تکنولوژی برای تولید برق است انجام گرفت به گونه ای که با افزایش ظرفیت تولید از 162 مگاوات به 183 مگاوات، و ارتقای راندمان تولید واحدهای نیروگاهی از 34 درصد به 36 درصد، علاوه بر صرفه جویی نزدیک به 18 میلیون متر مکعب گاز مورد نیاز جهت تولید برق در کل سال، معادل برق مورد نیاز شهری با 80 هزار نفر به ظرفیت تولید برق کشور اضافه نمود و به عبارتی از خاموش شدن برق حدود 80 هزار نفر در پیک مصرف جلوگیری می‌کند.

وی تاکید کرد: در این اقدام حداقل هزینه صرفه جویی شده در مصرف گاز، سالانه بالغ بر 47 میلیارد تومان است و جا دارد دولت از محل اعتبارات صرفه جویی مصرف سوخت این مبالغ را به سرمایه گذاران پرداخت نموده و مشوق بخش خصوصی برای مشارکت بیشتر باشد.

پورهاشم از برنامه پویا انرژی برای اجرای ارتقای سه واحد گازی دیگر در نیروگاه‌های سمنان و شاهرود پس از عبور از پیک بار تابستان (اواخر مهرماه 1399) خبر داد.

وی افزود: این شرکت در حال حاضر پروژه احداث نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی شهید حمید باکری سمنان را در حال اجرا دارد که امیدواریم در شهریور 1399 به مدار بیاید. همچنین مطالعات احداث 100مگاوات نیروگاه‌های تولید پراکنده در استان‌های سمنان و آذربایجان شرقی آغاز شده است.

مدیرعامل هلدینگ پویا انرژی اظهار امیدواری کرد با رفع موانع موجود و صدور مجوزها از مراجع ذی صلاح مانند سازمان محیط زیست و شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی، به زودی شاهد شروع احداث واحدهای بخار نیروگاه‌های سمنان و شاهرود باشیم که این امر علاوه بر تامین برق مورد نیاز کشور به میزان 360 مگاوات، در صرفه جویی منابع سوختی کشور و حفظ محیط زیست منطقه تاثیر به سزایی خواهد داشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برق وزیر نیرو مصرف برق نیروگاه تولید برق پویا انرژی صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۲۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ ️ حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی در ابتدای ورود به میامی در گلزار شهدا حاضر و به مقام شامخ شهدا با نثار شاخه گل ادای احترام کرد.
سپس در سفر به میامی از روستا‌ی بدون بیکار محمد آباد قطب تولید پیراهن کشور ، روستای جودانه قطب تولیدات دامی استان سمنان ، مجموعه روستایی پل ابریشم شامل پنج روستای حسین آباد ، محمد آباد  ،چاه شیرین خانه گلی و چاه فرش و نیز دهستان فرومد دیدن و با روستاییان درباره مشکلات این مناطق گفت و گو کرد .

وی همچنین با حضور در شورای اداری میامی گفت: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است و تولید روزانه ۲۷ تن شیر نشان از ظرفیت‌های عظیم روستا‌های شهرستان است و برای چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن،  دوخت پیراهن و صنایع دستی  می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • تابستان منهای خاموشی
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد