Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدصادق اکبری صبح سه شنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه در دوره آیت الله رئیسی تحولی در قوه قضائیه ایجاد شده است، افزود: استان مازندران نیز در اجرای برنامه‌ها و سیاست‌ها، تحولاتی را در دستگاه قضائی استان ایجاد کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از بخش‌ها که مستقیم با مردم سروکار دارد، رسیدگی به پرونده‌ها برای احقاق حق است، ادامه داد: در استان مازندران مردم توقع دارند در این دوره، تحولی در رسیدگی‌ها صورت گیرد و سرعت رسیدگی پرونده‌ها بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام اکبری با تاکید برارتقای کیفیت رسیدگی در پرونده‌ها، کاهش زمان دادرسی‌ها را ضروری برشمرد و گفت: در این زمینه برنامه‌های مختلفی در همه حوزه‌های قضائی استان اجرا شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه نشست‌هایی با قضات و کارمندان برگزار شده است، گفت: شیوه‌هایی رسیدگی پرونده‌ها در استان بررسی و تصمیماتی نیز اتخاذ شد و علاوه براین دستورالعملی از سوی رئیس قوه قضائیه صادر شد تا پرونده‌های مسن تعیین تکلیف شوند.

رسیدگی به ۸۹۷ هزار فقره پرونده

حجت الاسلام اکبری با عنوان اینکه نتیجه برنامه ریزی ها منجر به کاهش رسیدگی شد، افزود: ۸۹۷ هزار و ۵۷۲ فقره پرونده در سال قبل در محاکم استان رسیدگی شد.

رئیس کل دادگستری مازندران یادآور شد: از مجموع پرونده‌های رسیدگی شده، بیش از ۳۹ هزار فقره پرونده معوق بوده است و ۷۰ درصد کل پرنده‌های معوق استان را تشکیل می‌دهد.

وی با اظهار اینکه بیش از ۵۶ هزار فقره پرونده معوق در محاکم استان وجود داشت که به ۳۹ هزار فقره پرونده رسیدگی شده است، افزود: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد پرونده‌های معوق رسیدگی شده است.

وی یکی از سیاست‌های دستگاه قضائی استان را کاهش ورودی پرونده به دادگستری بیان کرد و گفت: طبق برنامه ریزی موفق شدیم ۷.۳ درصد از ورودی پرونده به محاکم قضائی جلوگیری کنیم.

حجت الاسلام اکبری به تدوین دستورالعمل رسیدگی به پرونده‌های مهم اشاره و اضافه کرد: این دستورالعمل آثار و برکات خوبی داشته است و در این راستا، پرونده‌های مهم نظیر قتل عمد، آدم ربایی، تجاوز به عنف و غیره تعریف شده است.

۲۰۰۰ پرونده مهم رسیدگی شده است

وی زمینخواری، تغییرغیرمجاز کاربری را از دیگر پرونده‌های مهم برشمرد و گفت: پرونده‌های حقوقی نظیر خلع ید از اراضی ملی، پرونده‌های مفاسد اقتصادی، اختلاس، ارتشاء و غیره نیز جزو پرونده‌های مهم محسوب می‌شود.

وی با اظهار اینکه ۶۶ درصد پرونده‌های مهم شامل دو هزار فقره پرونده رسیدگی و منجر به صدور حکم و اجرا شده است، افزود: در حال حاضر روند رسیدگی به پرونده‌های مهم شتاب یافته است.

رئیس کل دادگستری مازندران با اظهار اینکه مازندران با طبیعتش زیبا است و باید از این سرمایه صیانت و حفظ شود، افزود: اجازه تعرض و تعدی به عرصه‌های جنگلی و ملی را نخواهیم داد و با شدت با تخلفات برخورد خواهیم کرد.

حجت الاسلام اکبری یادآور شد: طی سال گذشته با تشکیل شورای حفظ حقوق بیت المال بیش از ۲۵۷ هکتار از اراضی تصرف شده، خلع ید شد و نسبت به سال ۹۷ حدود ۲۲ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: ارزش ریالی این اراضی رفع شده بیش از ۴۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

حجت الاسلام اکبری درباره آزادسازی نوار ساحلی یادآور شد: در شهرهای ساحلی سال قبل ۳۴.۵ کیلومتر از نوار ساحلی آزادسازی و سازه‌های غیرمجاز تخریب شد.

کد خبر 4956068

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد صادق اکبری دادگستری مازندران هفته قوه قضاییه ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین گرگان شیوع کرونا آتش سوزی ایلام مواد مخدر سازمان تبلیغات اسلامی استانداری سمنان بیرجند مجلس شورای اسلامی حجت الاسلام اکبری هزار فقره پرونده پرونده های مهم رسیدگی شده رسیدگی شد پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۳۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمزه لقمانی گفت: پرونده قاچاق سه هزار کیلوگرم هیزم به ارزش ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال در شعبه سوم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز یاسوج رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و به دلیل ارائه نشدن مدارک قانونی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط هیزم کشف شده، متهم را به پرداخت ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم و برای خودرو حامل هیزم قاچاق نیز، حکم به پرداخت ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال معادل ارزش هیزم قاچاق صادر کرد و در مجموع متهم به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. محکوم شد.

لقمانی گفت: شعبه همچنین مالک هیزم های قاچاق را به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی افزود: ماموران منابع طبیعی و آبخیزداری با کشف هیزم قاچاق از یک کامیون، پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

کد خبر 6093336

دیگر خبرها

  • ️جریمه میلیاردی برای نگهداری موتور سیکلت‌های قاچاق در قزوین
  • بررسی ۵۳ فقره پرونده در دیدار مردمی دادگستری مازندران
  • راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • جریمه میلیاردی برای قاچاقچی آرد در قزوین
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده باغ ازگل اعلام شد
  • جزئیات جدید درباره پرونده چای دبش
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت