Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-27@12:26:22 GMT

نقص فنی پرتاب ماهواره چین را لغو کرد

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۳۳۷۹

نقص فنی پرتاب ماهواره چین را لغو کرد

به گزارش فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، آخرین ماهواره ناوبری بیدو قرار بود روز پنج شنبه پرتاب و سیستم موقعیت یاب چین تکمیل شود که به دلیل مشکل فنی پرتاب  آن لغو شد.

این تاخیر پس از پیدا شدن مشکل فنی، طی آزمایش قبل از پرتاب اعلام شد.

سامانه ناوبری بیدو پروژه‌ای بوسیله چین برای توسعه سامانه ناوبری ماهواره‌ای مستقل است، این سامانه در چین در دسامبر ۲۰۱۱ با ۱۰ ماهواره شروع به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرتاب با تأخیر امری معمول است که تقریباً همه آژانس‌های فضایی در سراسر جهان  آن را  تجربه کرده‌اند. دلایل اصلی تأخیر در پرتاب نیز شامل مشکلات فنی، حفره‌های امنیتی و شرایط بد آب و هوا می‌شود.

سیستم ناوبری ماهواره‌ای بیدو رقیب چین برای GPS است؛ این سیستم سالهاست که اجرا شده و خدمات آن سراسر دنیا را تحت پوشش خود قرار می‌دهد. بسیاری از تلفن های هوشمند از ماهواره‌های BeiDou استفاده می‌کنند. این ماهواره‌ها از کشورهای مختلف همکاری بین المللی به نام سیستم ماهواره‌ای ناوبری جهانی (GNSS) کار می‌کنند تا کاربران در سراسر جهان از آن بهره مند شوند.

این ماهواره‌های جدید و موشک حامل آن‌ها توسط «آکادمی فناوری فضایی چین» و «آکادمی فناوری خودروهای پرتاب چین» تحت «شرکت علم و فناوری هوافضا چین» ساخته شده‌اند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۳۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ

رئیس حوضه‌آبریز کارون بزرگ بر لزوم استفاده از روش‌های جدید از جمله تصاویر ماهواره‌ای در تدقیق مؤلفه‌های بیلان این حوضه آبریز تأکید کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فراز ،رئیس حوضه‌آبریز کارون بزرگ شرکت مدیریت منابع آب ایران در  هشتمین جلسه راهبری پروژه به‌هنگام‌سازی بیلان منابع آب حوضه آبریز کارون بزرگ که به منظور نهایی کردن نتایج بیلان منابع آب محدوده‌های مطالعاتی تشکیل شد،‌ با اشاره به لزوم توجه به نقش و جایگاه بیلان منابع آب در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری برای آینده این حوضه آبریز اظهار داشت: در ارائه نتایج محاسبات بیلان، علاوه بر دستورالعمل موجود، باید از روش‌های جدید از جمله تصاویر ماهواره‌ای نیز در تدقیق مؤلفه‌های بیلان بهره‌مند شد. 

وی افزود: دلیلی ندارد که حتماً خطای معادله بیلان محدوده‌های مطالعاتی با اعمال ضرایبی صفر شود؛ بلکه باید با تدقیق اجزاء و مؤلفه‌های بیلان، میزان خطا در هر محدوده مطالعاتی نمایان شود؛ در این صورت است که می‌توان برنامه‌ریزی و تصمیمات مناسب‌تری برای حوضه آبریز اتخاذ کرد. 

رئیس حوضه آبریز کارون بزرگ تصریح کرد:‌ برای تهیه گزارش بیلان فعلی باید سه سناریو تعریف شود و علاوه بر پوشش محاسبات بیلان با دستورالعمل‌های موجود، نسبت به تدقیق، تبخیر و تعرق واقعی محدوده‌های مطالعاتی بر اساس چند روش معتبر و شناخته شده و نیز تدقیق مصارف آب بر اساس نقشه‌های کاربری اراضی و الگوی کشت مؤسسه تحقیقات آب (استخراج شده از تصاویر ماهواره‌ای) اقدام لازم به‌عمل آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • فناوری‌های وارسی پروازی در فرودگاه گرگان انجام شد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰؛ علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل می‌کند؟!
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰ چیست؟ آیا می‌تواند علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل کند؟