Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که آزمون گرفتن از دبیران کمیسیون‌ها بازتاب خوبی نداشته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، «کاظم دلخوش»، نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی، در تذکری گفت: تذکر من مربوط به ماده 22، 23 و 63 آیین‌نامه داخلی مجلس است که مربوط به وضعیت اداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس ماده 63 رئیس مجلس اختیار دارد و مجلس این اختیار را به رئیس مجلس داده است. آن چیزی که امروز مهم است در مجلس، موضوع دبیران و کارکنانی است که جابجا می شوند. البته در کنار ماده 63 که اختیار را به رئیس مجلس داده در ماده 22 و 23 آمده است که اگر شأن مجلس آسیب ببیند، نوع عملکرد هیئت رئیسه بازتاب خوبی نخواهد داشت. با موضوع آزمون و امتحان برای دبیران کمیسیون‌ها موافقیم اما باید ببینیم چند دبیر کمیسیون داریم که با شرایطی  که شما گفتید، سازگارند. ممکن است تا دو ماه دیگر برخی از اینها بازنشسته شوند و مصاحبه‌ و آزمون گذاشتن برای دبیران کمیسیون‌ها بازتاب خوبی نداشته است؛ موافقیم که عدالت اجرا شود.

رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: تذکر شما در دستور و وارد نیست. اما طبق گفته خودتان این جزو اختیارات مجلس است و ما هم رعایت و هم از همه ظرفیت‌هایی که در مجلس است، استفاده می‌کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماینده مردم مجلس شورای مجلس رئیس مجلس هیئت رئیسه مجلس یازدهم دبیران کمیسیون ها بازتاب خوبی رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • باید بعد از انتخابات «لیست‌بندی‌ها» را کنار گذاشت
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟