Web Analytics Made Easy - Statcounter

حنیف غفاری گفت: تخریب مجسمه ها در جریان اعتراضات آمریکا نشان دهنده میلی است که در جامعه آمریکا شعله ور شده و خوستار گذار ساختاری در این کشور هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حنیف غفاری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد درباره تشدید موج تخریب مجسمه‌های ملی در آمریکا اظهار داشت: اعتراضات ضد نژادپرستانه در آمریکا سابقه زیادی داشته و در طول سالها، ده‌ها و حتی دوران ریاست جمهوری اوباما نیز بر سر مسائلی که در فرگوسن و به ویژه نیویورک مبنی بر قتل دستفروش سیاه پوست رخ داد شاهد آن بودیم، اما جنس این اعتراض ها با اعتراضات قبلی تا حدودی متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در جریان این اعتراضات شعارها و پلاکاردها و پیام‌هایی که از سمت معترضین مخابره می‌شود در دولت قبلی کمتر مشاهده می‌شد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: بسیاری از این شعارها معطوف به ساختار نژادپرستانه آمریکا و مطالبات آنها و ساختار اجتماعی این کشور است و در واقع تنها نمی‌خواهند پلیس آمریکا را محکوم کنند.

غفاری درباره تخریب مجسمه‌های ملی گفت: مقامات آمریکایی در رسانه‌های این کشور سعی می‌کنند چنین بگویند که اینها تخریب آثار ملی آمریکا است درحالی که معترضین نمادهای برده‌داری را تخریب می‌کنند و صاحبان این مجسمه‌های تخریب شده افرادی بودند که در طول تاریخ به برده‌داری و سرکوب سیاه‌پوستان پرداختند.

وی عنوان کرد: این موضوع نشان می‌دهد مردم آمریکا دیگر شخصیت‌ها را نماد ملی نمی‌دانند و این یک روایت یک طرفه است و حاکی از نفرت درونی مردم آمریکا به ویژه رنگین پوستان و بخشی از جامعه آمریکا است که آنها را قهرمان ملی می‌خوانند زیرا آنها افرادی بودند که سیاه پوستان را سرکوب و برده‌داری را آزاد می‌کردند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: صاحبان این مجسمه ها پس از ممنوعیت برده داری هم به بهره کشی از سیاهپوستان می پرداختند.

وی افزود: تخریب مجسمه ها در جریان اعتراضات آمریکا نشان دهنده میلی است که در جامعه آمریکا شعله ور شده مبنی بر گذار ساختاری در این کشور که هم معطوف به ساختارهای حقوقی این کشور است که باید تضمین داشته باشد به این معنا که همه افراد از حقوق برابر و مساوی برخوردار باشند و هم به ساختارهای سیاسی و اجتماعی این کشور معطوف است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تخریب مجسمه ها برده داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۳۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود

فرماندار تیران و کرون گفت: امسال با توجه به شعار سال، مصوبات شوراهای اسلامی شهر و روستا به سمت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و جلب سرمایه‌ها هدایت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی‌کیا بعدازظهر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در گردهمایی اعضای شوراهای اسلامی روستایی بخش مرکزی تیران و کرون اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستاها در تحقق شعارهای سال نقش مهمی دارند و بر این اساس لازم است مصوبات و طرح های پیشنهادی خود را بر این اساس پیش‌بینی و طراحی کنند.

وی افزود: در شعار امسال که معطوف به ایجاد مشارکت مردم برای جهش تولید است، زمینه‌سازی برای جذب سرمایه گذار از اهمیت خاصی برخوردار است و باید مصوبات و طرح های پیشنهادی شوراها چنین سمت و سویی داشته باشد.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: شوراهای شهر با انجام فراخوان و ایجاد طرح مناسب زمینه مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران را فراهم کنند و اینگوه علاوه بر تحقق شعار سال در منطقه خود، به شکوفایی شهر و یا روستاها نیز کمک کرده‌اند.

محمدی‌کیا اضافه کرد: تعامل با مدیریت شهری و روستایی برای اجرای مصوبات مهم بوده و باید هم‌افزایی محلی با دستگاه‌های اجرایی نیز صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه برای ارائه طرح و پیشنهاد برنامه نیاز به دانش‌افزایی و مشورت با صاحبان اندیشه و متخصصان است، تصریح کرد: اعضای شورای اسلامی روستاها و شهرها در پیگیری امور با نظر مشورتی مردم فعالیت دارند؛ افزایش دانش و آگاهی منتخبین مردم در شوراهای اسلامی برای پیگیری قوی‌تر امور، نیاز است.

محمدی‌کیا همچنین به تجربه‌نگاری اعضای شوراهای اسلامی اشاره کرد و اذعان داشت: اعضای شورای اسلامی علاوه بر تهیه گزارشی فرصت‌ها و مشکلات را بررسی و برای دوره‌های آینده ثبت کنند چرا که این تجربه نگاری امکان رفع مشکلات و آینده‌نگری را فراهم می‌کند تا به‌واسطه همین تجارب، اشتباهات تکرار نشود.

فرماندار تیران و کرون شناخت نقش شوراها، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها برای مردم را مهم دانست و تصریح کرد: بعضی از مطالبات مردمی در اختیار شورای اسلامی نیست و باید در حوزه‌های دیگر پیگیری شود اما این عدم اطلاع باعث افزایش مراجعات شده است.

کد خبر 749178

دیگر خبرها

  • شوراهای فرادستی مشکل ساختاری دارند
  • نامه رهبر انقلاب به دانشجویان منشا تحولات عظیم اروپا و آمریکا شد
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • افکار عمومی آمریکا نمی‌تواند نسبت به جنایات در غزه بی‌تفاوت باشد
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • تشدید اعتراضات ضد صهیونیستی در کشور‌های غربی در حمایت از مردم غزه
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • دیدنی های امروز؛ از اعتراضات ضداسرائیلی تا مهمات منفجر نشده در غزه
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود