Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@06:37:21 GMT

دشمن به‌ دنبال ایجاد تنش و بحران‌سازی در داخل است

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۴۴۹۵

دشمن به‌ دنبال ایجاد تنش و بحران‌سازی در داخل است

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) در صحن علنی مجلس با تشکر از هیئت رئیسه مجلس برای اختصاص وقت برای ارائه گزارش، تبریک به مناسبت انتخاب نمایندگان جدید و ابراز امیدواری برای موفقیت در دوره نمایندگی برای آنها، اظهار داشت: وزارت کشور با توجه به جایگاهی که در مدیریت کشور دارد، در حوزه موضوع و جغرافیا تمامی کشور را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی فضلی ادامه داد: هر موضوعی که در کشور داریم، بعد از تصویب در دولت و مجلس و ابلاغ شدن به دستگاه‌ها، تماما در کشور اجرا می‌شود. استانها و استانداران ما به عنوان مدیران فرابخشی و فراقوه‌ای هستند و باید بتوانند این تصمیمات را اجرایی کنند.

وی گفت: از همین رو است که حضور وزارت کشور در کل کشور با ساختاری بزرگ است. ۳۱ استاندار، ۱۲۷ معاون استاندار، ۱۳۱۸ شهردار، و ۳۸ هزار دهیار داریم که همه موظف به اجرا کردن قوانین هستند.

وزیر کشور افزود: تمامی فعالیت افراد از بدو تولد که در ثبت احوال ثبت می شود و تا زمان فوت که دوباره ثبت می شود، در بستری است که وزارت کشور در استان‌ها و شهرها هماهنگی می‌کند.

رحمانی فضلی عنوان کرد: در مدت هفت سالی که بنده در وزارت کشور توفیق خدمت داشته‌ام، تلاشم این بوده‌ است که با هم‌افزایی کار را به پیش برده و تجربه کار به مجلس و سایر دستگاه‌ها موید همین نکته نیز بوده است. اگر وحدت و هماهنگی‌ نباشد، ما دچار مشکل می‌شویم.

وی تصریح کرد: ما از طرفی نماینده ولی فقیه در استان را داریم که با هماهنگی با سایر نهادها عمل می‌کند، از طرفی نیروهای مسلح که در درون خود و سلسله مراتب خود تصمیم می‌گیرند ولی در شورای تامین، باید با هم افزایی یکدیگر تصمیمات اتخاذ شود و همچنین نمایندگان مجلس که نمایندگان مردم بوده و مطالبات آنها را پیگیری می‌کنند و با وجود اینکه از قوه دیگری هستند، همکاری‌ها و هماهنگی‌های های لازم را با هم داریم.

وزیر کشور اظهار داشت: نمایندگان به عنوان ناظران در استان‌ها و حوزه‌های انتخابیه می‌توانند در پیشبرد کار موثر باشند. همچنین دادگستری‌ها در استان با توجه به اینکه قوه جداگانه‌ای هستند، اما هماهنگ هستند.

رحمانی فضلی ادامه داد: سیاست ما از ابتدا این بوده که با این هماهنگی کار کنیم و و می‌توان با مقایسه با دیگر نهادها موفقیت را سنجید. باید بگویم که حتی یک مورد اختلاف در حوزه قوای دیگر و در حوزه نیروها موثر نبوده و اگر هم موردی بوده، به سرعت حل شده است.

وی گفت: مسئله بعدی موضوع وحدت و انسجام در سطح ملی است. وزارت کشور به عنوان نهادی که مسئول فعالیت‌های سیاسی بوده و هدایت، مدیریت و نظارت روی فعالیت سیاسی را نه فقط به معنای تشکل‌ها، احزاب و روزنامه ها را دارد، بلکه نظارت بر جریانات سیاسی که عمدتا در بستر اراده مردم، فرهنگ و شرایط اجتماعی و سیاسی تحقق می‌یابند را بر عهده دارد.

وزیر کشور افزود: انتخابات به عنوان یک جریان سیاسی و اجتماعی برای ما مهم است که بستری برای وحدت و انسجام ملی باشد. نباید انتخابات باعث ایجاد شکاف و انشقاق شود. در کشور ما با جغرافیای انسانی با تنوع و گوناگونی‌های مختلف نژادی، زبانی، مذهبی، قومی و قبیله‌ای روبرو هستیم. واقعا بی‌احتیاطی و نداشتن نگاه منسجم باعث ایجاد مشکل در کشور می‌شود.

رحمانی فضلی عنوان کرد: در بعضی مواقع با یک بی‌احتیاطی و گفتن موضوعی و یا پخش تصویری که توهین به یک قوم می‌شود، مشکلاتی داشته‌ایم. وزارت کشور باید به گونه‌ای عمل کند که این وحدت حفظ شده و خود وزارت کشور نیز از این وحدت برخوردار باشد.

وی تصریح کرد: ما همیشه به عنصر وحدت احتیاج داشته ایم؛ ولی در شرایط کنونی که دشمن به‌دنبال ایجاد تنش و بحران سازی در داخل است و با هجمه ها و اقداماتی که علیه ما انجام می شود تا زمینه وحدت از بین برود و در این مسیر دشمن از تمامی امکانات خود بهره می‌گیرد، نقش وحدت بسیار مهم است.

ادامه دارد ...

کد خبر 4956080 محسن احدی

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی وزیر کشور وزارت کشور عبدالرضا رحمانی فضلی مجلس شورای اسلامی محمد باقر قالیباف ایالات متحده آمریکا سید عباس موسوی مجلس یازدهم محمدجواد ظریف حجت الاسلام حسن روحانی ایران حسن روحانی برجام مجلس وزارت امور خارجه اسحاق جهانگیری خبرگزاری مهر رحمانی فضلی وزارت کشور وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی بارگاهی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی شهرستان دشتستان اظهار داشت: روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی شهرستان طی سال گذشته در راستای انعکاس عملکرد و اخبار ادارات تلاش بسیاری داشته و همچنین در بحث انتخابات به عنوان بزرگترین رویداد سیاسی کشور نیز نقش بسزایی ایفا کردند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتستان با بیان اینکه روابط عمومی‌ها نقش و جایگاه ویژه ای در جامعه دارند، افزود: روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی شهرستان می‌توانند در راستای ایجادِ نشاط و امید آفرینی در جامعه گام‌های بلندی بردارند.

وی به برخی از مشکلات روابط عمومی‌های ادارات اشاره کرد و گفت: با توجه به حجمِ بالای کاری روابط عمومی‌ها، مستقل شدن آنها در دستگاه‌های اجرایی به طور جدی دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به روابط عمومی‌ها نگاه ویژه داشته و آنها را تقویت کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتستان برخی از خصوصیات روابط عمومی توانمند را برشمرد و عنوان کرد: روابط عمومی‌ها باید علاوه بر پویایی و فعالیت در دستگاه‌های اجرایی، دارای خلاقیت و اندیشه‌ای نو باشند.

وی با بیان اینکه روابط عمومی باید برای امید آفرینی در جامعه تلاش کنند، ابراز داشت: روابط عمومی‌ها باید عملکردها و فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی خود را با خلاقیت و نوآوری در سطح شهرستان منعکس کرده و در جامعه نشاط ایجاد کنند.

بارگاهی به نقش بارزِ روابط عمومی‌ها در خصوص جوانی جمعیت و حوزه نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: روابط عمومی باید اخبار دستگاه اجرایی و دستاوردهای دولت را در جامعه بخوبی اطلاع رسانی کند تا مردم از این خدمات ارزنده بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: با انتخاب هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان باید هم افزایی بیشتری داشته تا انعکاس بهتری از خدمات دولت در دستگاه‌های اجرایی ارائه شود.

بارگاهی بر تعامل روابط عمومی‌ها تاکید کرد و افزود: روابط عمومی‌ها باید با یک گروهی را ایجاد کرده و با مطرح کردن موضوعات به همدیگر کمک کنند و همچنین هم افزایی و هماهنگی بیشتری داشته باشند.

وی یادآور شد: تعامل روابط عمومی‌ها با رسانه‌ها در انعکاس به موقع اخبار و عملکرد دستگاه‌های اجرایی شهرستان کمک می‌کند.

در پایانِ این نشست، انتخابات هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های شهرستان دشتستان با حضور ۳۷ روابط عمومی برگزار شد و ایمان خوشقدم به عنوان رئیس، جواد راهپیما به عنوان نایب رئیس، مرجان غلامی به عنوان منشی، علی نامی نظری و کوروش امینی به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند.

همچنین غلامرضا ابول زاده و اعظم شیخی به عنوان اعضای علی البدل و حبیب توکلیان و مریم موسوی به عنوان بازرس و خزانه دار انتخاب شدند.

کد خبر 6088046

دیگر خبرها

  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی
  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • جنگ ترکیبی دشمن با هدف از بین بردن وحدت مسلمین انجام می شود
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری