Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران به بیان نکته نظرات خود در خصوص منطقه ۲ شهر تهران پرداختند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر پس از استماع گزارش شورایاران منطقه ۲ به بیان نکته نظرات خود پرداختند و آرش میلانی رئیس کمیته محیط زیست با بیان اینکه طرح کاپ در منطقه ۲ به صورت پایلوت اجرا شده است که دستاوردهای خوبی داشته، گفت: انتظار داریم که منطقه ۲ بتواند به عنوان منطقه نمونه در تفکیک زباله از محل، تجربیات خود را در اختیار سایر دستگاه‌ها قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باغ‌های خصوصی زیادی در سطح منطقه ۲ از جمله طرشت وجود دارد که انتظار می‌رود مصوبه خانه باغ در آن عملیاتی شود، گفت: اگر فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این باغات خصوصی اجرایی نشود شاهد تخریب کوچک اما مویرگی باغات باقی مانده خواهیم بود.

وی همچنین در مورد وضعیت پارک پردیسان گفت: در این پارک به دلیل حفظ تنوع زیستی شاهد محدودیت‌هایی در ساخت و ساز هستیم به گونه‌ای که حتی حالا در تأمین روشنایی پارک نیز مشکل داریم اما لازم است که شورایاران در حفاظت و بهره‌برداری از این پارک به ما کمک کنند.

عدم تحویل لیست پروژه‌های کوچک مقیاس

در ادامه مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه شورای شهر با بیان اینکه شورای شهر پنجم بر حل مشکلات محلی مردم تأکید داشته که در این راستا از هر محله خواسته‌ایم که پروژه‌های کوچک مقیاس خود را که در افزایش رضایتمندی مردم تأثیر بسزایی دارند، معرفی کنند، گفت: قرار بود این لیست به شورای شهر اعلام شود اما با اینکه سه ماه از سال گذشته است؛ اما هنوز برخی مناطق لیست پروژه‌های کوچک مقیاس محلی خود را اعلام نکرده اند.

اسکان غیررسمی و بافت فرسوده چالش برخی محلات منطقه ۲

به گزارش ایسنا، زهرا نژادبهرام عضو کمیسیون شهرسازی نیز با بیان اینکه شاهد فرسودگی شدید در محله فرحزاد منطقه ۲ هستیم، تصریح کرد: با اینکه دفتر شهرسازی در این منطقه مستقر شده اما هنوز اتفاقات خوبی در راستای حل مشکل فرسودگی این محلات رخ نداده است.

وی با بیان اینکه در عین حال شاهد اسکان غیررسمی و تعرض به رودخانه‌ها در این منطقه هستیم که فضاهای بی‌دفاعی را ایجاد کرده است، گفت: انتظار می‌رود که با رویکرد مساعد مدیریت شهری بافت فرسوده در این منطقه حل و فصل شود.

وی با اشاره به حجم بالای گودهای رها شده در منطقه ۲ که بعضا این گودها متعلق به پروژه‌های فرامنطقه‌ای هستند، افزود: گود برج میلاد پنج ماه پیش باید پاکت حجمی‌اش بازگشایی می‌شد تا تعیین تکلیف شود اما هنوز این اتفاق رخ نداده است و این در حالی است که در حال حاضر در منطقه ۲ شاهد هستیم که طرح توسعه دانشگاه شریف که باغات زیادی را در منطقه طرشت نابود کرده همچنان پیش می‌رود.

در ادامه میرلوحی با بیان اینکه پایان کار برخی شهرک‌هایی همچون بوعلی و پاسارگاد هنوز تعیین تکلیف نشده، تصریح کرد: این به ضرر شهرداری، دولت و حتی شهروندان است چرا که بعضا تا ۳۰ الی ۴۰ درصد قیمت ملک‌شان ضرر وارد شده است و من از حناچی می‌خواهم که با تشکیل یک تیم ویژه مسائل این چنینی را حل کنند.

در ادامه صدراعظم نوری ضمن تأکید بر تعیین تکلیف بارگذاری محدود و بازگشایی عرصه‌ها در دره حسنک گفت: قرار بود بازگشایی در این دره برای توسعه فضای سبز انجام شود که نشده است.

همچنین مرتضی الویری افزود: منطقه ۲ با اجرایی کردن پروژه‌های مختلف به منطقه هوشمند تهران تبدیل شده اما امروز از صحبت‌های شورایاران متوجه شدیم که حتی این افراد در اداره سرای محله مشکل دارند که لازم است ستاد شورایاری و حتی شورای شهر به این مسئله ورود کند تا مشکل‌شان حل شود.

همچنین محمد سالاری گفت: متأسفانه شهرک‌هایی با داشتن چند هزار واحد مسکونی به دلیل آنکه تفکیکی ندارند تنها یک بلوک محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه اسناد فاقد مالکیت این شهرک‌ها مشکلاتی را ایجاد کرده است، ادامه داد: فریز کردن پهنه‌های شهری و باغات و اصرار به تملک آن توسط شهرداری دیگر منسوخ شده و باید بتوانیم با اتخاذ روش‌های جدید مشارکت مردم را جلب کنیم.

سالاری با بیان اینکه باید حواسمان به باغات باقی مانده در منطقه ۲ همچون باغ برره باشد، گفت: قرار است این باغ تغییر کاربری بدهد، اما هنوز هیچ پروانه و سندی صادر نشده و حقوق مکتسبه ایجاد نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران شهرداري تهران تخریب باغات منطقه ۲ شورای شهر اما هنوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۴۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند

یک دانشگاه انگلیسی طی بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که به دلیل مشکلات مادی مجبور به حذف رشته‌ها و اخراج کارکنان خود است.

به گزارش ایسنا به نقل از بی‌بی‌سی، دانشگاه هادرزفیلد که قدمتی نزدیک به ۴۰ سال دارد در بیانیه‌ای اعلام کرد که به دلیل قرار گرفتن در بحران مالی، نزدیک به ۲۰۰ شغل در دانشگاه کاهش می‌یابد و تعدادی از رشته‌ها حذف می‌شوند.

این دانشگاه در بیانیه خود آورده است: این اقدام "تلاشی پیشگیرانه برای تضمین آینده‌ای پویا و پایدار برای دانشگاه ما" است.

گری آلن، از اتحادیه دانشگاه‌ها و کالج‌ها (UCU) انگلیس گفت که این تعدیل نیرو منجر به از دست دادن یک نفر از هر ۱۰ کارمند می‌شود و هشدار داد که این کاهش‌ها "تأثیر ویرانگری" خواهد داشت.

انتظار می‌رود حداقل ۱۲ دوره شامل جغرافیا، جامعه شناسی، ریاضیات و بهداشت و مراقبت‌های اجتماعی قطع شود.

این دانشگاه گفت که در سال‌ تحصیلی ۲۰۲۴-۲۰۲۳ با کسری بودجه مواجه است که با کاهش تعداد دانشجویان بین‌المللی "بیش از قبل تشدید" شده است. چیزی که دانشگاه آن را تغییر در سیاست‌های دولت می‌داند.

آلن همچنین گفت: از سال ۲۰۱۲ میلادی، هزینه‌های تحصیل در مقطع کارشناسی در انگلیس تنها ۲.۸ درصد افزایش یافته است و از ۹ هزار پوند به ۹.۲۵ هزار پوند است. علیرغم افزایش بیش از ۵۰ درصدی تورم.

در بیانیه دانشگاه همچنین آمده است: این عدم تناسب یک بحران مالی در بخش دانشگاه ایجاد کرده است که بر بسیاری از مؤسسات آموزش عالی از جمله مؤسسه ما تأثیر گذاشته است.

 آلن در پاسخ به تایید از دست دادن شغل، گفت: "کاهش در این مقیاس تاثیر مخربی بر کارکنان، دانشجویان و جامعه محلی خواهد داشت."

او همچنین دانشگاه را متهم کرد که «ده‌ها میلیون پوند» برای دو ساختمان جدید هزینه کرده است.

وی گفت: در حالی که فشارهای مالی در سراسر بخش وجود دارد، دانشگاه پول در بانک دارد و نیازی به این کاهش وحشیانه ندارد.

استیو هاو، دبیر شعبه دانشگاه هادرزفیلد گفت: هم اکنون برهه فوق‌العاده ناراحت‌کننده‌ای برای کارکنان است و عواقبی برای دانشجویان دانشگاه نیز خواهد داشت. دانشگاه باید گزینه های دیگری را برای مقابله با فشارهایی که با آن مواجه است بدون توسل به این اقدامات شدید در نظر بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • ماتوینکو: رویای غرب برای نابودی روسیه هرگز محقق نخواهد شد
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟