Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@02:14:23 GMT

روش صحیح استفاده از ضدعفونی‌کننده‌های دست

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۴۵۸۴

روش صحیح استفاده از ضدعفونی‌کننده‌های دست

به گزارش ایسنا، ضدعفونی‌کننده‌های دست بر پایه الکل می‌تواند به از بین بردن میکروب‌ها کمک کند اما بر روی همه میکروب‌ها مؤثر نبوده و برای برخی موادی که ممکن است روی دست شما باشد اما تاثیر نداشته باشد و کاری نکند.

مطالعات آزمایشگاهی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) نشان می‌دهد ضدعفونی‌کننده‌های دست بر پایه الکل ساخته شده از ۶۰ درصد اتانول و ۷۰ درصد ایزوپروپانول قادر به غیرفعال کردن تمامی ویروس‌هایی است که از نظر ژنتیکی با بیماری کووید-۱۹ مرتبط‌ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان توصیه کرده‌اند دست‌ها را به طور مرتب و در هر زمانی که ممکن است به ویژه زمانی که کثیفی آن‌ها با چشم قابل مشاهده است، با آب و صابون بشویید اما می‌توانید از ضدعفونی‌کننده دست هم در کنار شست‌وشو با آب و صابون و برای اطمینان بیشتر یا برای زمان‌هایی که آب و صابون در دسترس نیست ، استفاده کنید. 

فراموش نکنید که ضدعفونی‌کننده دست جایگزین شست‌وشو با آب و صابون نبوده و به محض دسترسی به آب و صابون حتی در صورت استفاده از ضدعفونی‌کننده باید دست‌های خود را بشویید.

ذکر این نکته نیز مهم است زمانی که دستانتان به وضوح کثیف بوده یا  مواد شیمیایی خاصی روی دستانتان است ، نمی‌توانید از ضدعفونی‌کننده برای تمیز کردن دستان خود استفاده کنید.

ضدعفونی‌کننده‌های دست برخی میکروب‌ها از جمله انگل کریپتوزپوریدیوم، باکتری کلستریدیوم دیفیسیل و نوروویروس‌ها را نیز از بین نمی‌برند.

کارشناسان استفاده از ضدعفونی‌کننده‌هایی با حداقل ۶۰ درصد الکل را توصیه می‌کنند. بیشتر محصولات حاوی ۶۰ تا ۹۵ درصد الکل هستند اما تصور نکنید که درصدهای بالاتر موثرتر هستند ، برای بیشترین تاثیر باید این ضدعفونی‌کننده‌ها را با آب تا ۶۰ درصد رقیق کنید.

در مواردی از جمله پس از دست دادن، لمس سطوح مختلف در مکان‌های عمومی، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، تماس با حیوانات، خرید از فروشگاه و غیره می‌توانید دست‌های خود را با ضدعفونی‌کننده تمیز کنید.

برای استفاده صحیح از ضدعفونی‌کننده‌های دست ابتدا مقدار توصیه شده بر روی جلد محصول را در کف یک دست قرار دهید، سپس دستان خود را به هم بمالید تا محلول تمام دست از جمله بین انگشتانتان را مانند زمانی که دست‌های خود را می‌شویید پوشش دهد و سپس صبر کنید تا محلول در معرض هوا خشک شود.

مواظب باشید ژل‌ یا محلول ضدعفونی‌کننده را از دسترس کودکان خردسال دور نگه دارید، زیرا در صورت بلعیدن می‌تواند بسیار خطرناک و حتی کشنده و مرگبار باشد.

در محیط و شرایطی مانند بیمارستان‌ها که میزان عفونت بالاست، استفاده از ضدعفونی‌کننده‌ها توصیه نشده و باید مرتب از آب و صابون برای شست‌وشوی دست‌های خود استفاده کنید.

بنا بر گزارش سایت تخصصی "وری‌ول‌هلث"، متخصصان شست‌وشوی مرتب دست‌ها را در طول روز به ویژه پس از استفاده از سرویس‌ بهداشتی یا پیش از صرف غذا با آب گرم و صابون به مدت ۲۰ ثانیه توصیه می‌کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: استفاده از ضدعفونی کننده ضدعفونی کننده های دست ضدعفونی کننده ها دست های خود آب و صابون دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۴۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید

پخش زنده نماز جماعت ظهر به امامت یکی از بانوان در دبستان عترت لویزان در روز گذشته، سوالاتی را در فضای مجازی به همراه داشته که آیا امامت بانوان در نماز جماعت، صحیح است یا خیر؟ که به انتشار نظر مراجع عظام تقلید خواهیم پرداخت:

* حضرت آیت الله خامنه ای:

امامت زن در نماز جماعت فقط برای زنان جایز است.

* حضرت آیت الله سیستانی:

در صورتی که امام زن باشد احتیاط واجب آن است که امام زن در صف مأمومین باشد و از صف آن ها جلوتر نباشد.

* حضرت آیت الله مکارم شیرازی:

پیشنماز بودن زن برای زنان اشکالی ندارد.

* حضرت آیت الله نوری همدانی:

امامت زن برای زنان در صورتی که دارای شرایط نماز جماعت باشند، مانع ندارد.

* حضرت آیت الله وحید خراسانی:

امامت زن برای زن صحیح است.

* حضرت آیت الله شبیری زنجانی:

امامت زن بر زنان جایز است و بهتر است که در ردیف یکدیگر بایستند و امام جلوتر از دیگران نایستد.

دیگر خبرها

  • شور و هیجان بی نظیر تماشاگران حاضر در ورزشگاه هنگام صحیح اعلام شدن گل دوم خوسلو
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره یک کتاب مهم
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره کتاب مهم شیعه
  • حمایت ویژه از ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی خوزستان
  • ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در هندیجان
  • تدوین دستورالعمل اجرای صحیح طرح نور در دادستانی کل کشور
  • چند باید علمی برای حمام رفتن
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش