Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، از برخورد جدی و قانونی با متخلفان برگزارکننده تورهای گردشگری خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، امیر ارجمند گفت: اجرای هر نوع برنامه غیرمجاز توسط تاسیسات گردشگری که باعث تجمع شود، ممنوع است و رعایت مسائل بهداشتی در تاسیسات گردشگری استان، به‌ویژه در مراکز اقامتی و پذیرایی الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئولان تورهای گردشگری به‌ویژه در حوزه طبیعت‌گردی باید برای برگزاری هرگونه اردویی مجوزهای لازم را کسب کنند. عموم همشهریان و علاقه‌مندان به سفر و به‌ویژه طبیعت‌گردی، باید هنگام خرید تور، از مجوزدار بودن آن اطمینان حاصل کرده و اقدام به انعقاد قرارداد در دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی دارای مجوز کنند.

این مسئول تصریح کرد: این افراد و به‌ویژه افرادی که در فضاهای مجازی به تبلیغات خود ادامه می‌دهند، با کمک فضاهای مجازی شناساسی و فراخوانده شده و در صورت ادامه فعالیت به مراجع قضایی معرفی می‌شوند. مردم به دلیل نداشتن آگاهی لازم، صِرف هزینه کم‌تر و تبلیغات گسترده در فضاهای مجازی توسط تورهای غیرمجاز از آن‌ها استقبال می‌کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان ابراز کرد: در صورت برگزاری هرگونه تور طبیعت‌گردی بدون اخذ مجوز قانونی از معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و یا هیئت‌های ورزشی زیر نظر اداره‌کل ورزش و جوانان استان، برخورد قانونی در انتطار آنان خواهد بود.

وی ادامه داد: تورهای طبیعت‌گردی که به صورت غیرمجاز اجرا می‌شود، راهنمای گردشگری و مجموعه برگزارکننده به هیچ جا وابستگی ندارند و در حال حاضر شاهد مراجعه افرادی به‌ویژه قشر جوان هستیم که به دلیل رعایت نکردن مسائل ایمنی و پایین بودن کیفیت خدمات و نیز پایبندی نبودن مجریان تور به تعهدات خود، از این تورها شکایت می‌کنند.

ارجمند خاطرنشان کرد: افراد حقیقی و حقوقی که فاقد مجوز بند «ب» از سازمان مربوطه هستند، حق برگزاری تور به صورت خودسرانه و غیرمجاز ندارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری زنجان طبیعت گردی میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی طبیعت گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۵۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود

ایسنا/کرمانشاه دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان خبر داد. 

حمیدرضا کریمی در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه های غیرمجاز در استان، اظهارکرد: باتوجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آبهای زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت های آب بر باید تشدید شود. 

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه ای باید تلاش های خود را جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد. 

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع  از اقدامات شرکت آب منطقه ای در این حوزه است. 

وی یادآورشد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان ها صورت گیرد. 

به گفته این مقام قضایی، اولویت با چاه هایی خواهد بود که احتمال برداشت های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است. 

کریمی در ادامه اشاره ای هم به اجرای طرح کاداستر(حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ و سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان های استان اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستانها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد. 

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه های خدمات رسان موظف هستند از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز  نگرفته اند، خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت. 

مدعی العموم استان اعلام کرد: دستگاه های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تفریح حق مسلم شهروندان است/ برگزاری تورهای رایگان گردشگری ویژه محلات کم‌برخوردار اصفهان
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده های سلامت فاقد مجوز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز اعلام شد
  • اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز